85

4444

преди 1 година

М ДА НАТО, т.е. САЩ и тъп_поъгълните европейци ще изпращат оръжие както казаха до последния украинец. После ще делбата територията. Тва е дами и господа.

84

До 89

преди 1 година

Нашата Европа няма да бъде унищожена нито от Русия, нито от Индия или Китай, та сама се унищожава много добре и много бързо! Но така и като Европа стана изтривалка на САЩ!

83

до 88

преди 1 година

И днес Германия е наш съсед, но преди години цял свят воюваше с нея...и то на два пъти -Първата и Втората световна. Така, че прав е Расмусен. Агресорът винаги трябва да бъде изтикан на собствена територия и там да бъде победен. Това разбира се няма да се случи. ЕС и Нато са страхливи. Предвиждам и предсказвам унищожение на нашата Евпопа от раша инддия китай най-късно до 2025-2029 година. Радвайте се на живота до токава. След това ще лъскаме папуците на индийци и афганистанци за една *** леб

82

САЩ

преди 1 година

Не и част от Европа! Както и да я колонизират, един ден Нато и САЩ ще си тръгнат от Европа, но Русия винаги ще остане част от Европа и наш съсед, както е било 1000 години, още от времената когато САЩ не са съществували! Така, че вместо да се намесваме и вояваме срещу нея, по добре да се уважаваме и да си научим да живеем в мир като съседи, не врагове!

81

Анонимен

преди 1 година

В една война нама победители! Влезеш ли във война, вече си загубил! А нашите европейски лидери марионетки накараха Европа да обяви война на Русия!

80

СС,

преди 1 година

САЩ,. РУСИЯ. Ви. Чака Леопардите. Със. Сигурност. Повече. Няма. Даги. Видите. Милярди. Долари. Загуби. Като. Слушате. Акъла. На. Един. Наркоман

79

Влади-Мир

преди 1 година

На всеки е ясно след обявяването на втория етап от операцията, ..Русия се връща с най голямата територия, най големиите ресурси и най големия ядрен арсенал, СССР2 се връща също, подкрепен от 80% от населението на Земята,...кравария ***!!!

78

Анонимен

преди 1 година

Думата Украйна всъщност съществува много преди Руската империя :) Чети книги момче

77

Дедовия

преди 1 година

Вашият окаян живот не ме интересува. Аз не живея в България, нито ми е българско ип то. Нито са ми високи данъците в Австрия. Нито карам Лада. На запад няма криза пичове. Кризата е само в интернет и във фалшивите новини. Хората си карат коли по 100 бона, почиват на Тенерифе. Вие ми говорете за криза.

76

Сссz

преди 1 година

Няма УКРАИНА. Има. Руска. Федерация. Територия. С. Руско. Говорещо. Население,

75

До 83

преди 1 година

Във връзка с еволюцията-Русия съществува като държава 1000 години..Украйна само 30 години! Незнам кой ще изчезне ;)

74

До дедовия

преди 1 година

Никой, ама никой българин, който живее на Запад не възхвалява така Запада като българин, който не е живял извън България..пич! Ние знаем проблемите и кризите на Запада от първо лице!

73

Анонимен

преди 1 година

В КРАЙНА СМЕТКА - КОЙТО НЕ СТАВА, ИЗЧЕЗВА. ЕВОЛЮЦИЯ ПИЧОВЕ. НЯМА СЪМНЕНИЕ, ЧЕ ЕДИН ДЕН РУСИЯ ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ.

72

Анонимен

преди 1 година

До дедовия.Що не гледаш себе си,а си тръгнал да правиш на другите сметка.Кво щял да яде руснака,е и камъни да яде теб, какво те бърка.

71

Анонимен

преди 1 година

Незнам какви слехове се носят в Русия, но с очите си видях как военни насила отвлекоха украинец за фронта-в линейка! Пред ревящото му, него пускащо малко дете :((

70

Дедовия

преди 1 година

Аз не пиша от Бг пич. Тъй че ти си трай.

69

Анонимен

преди 1 година

В Русия набират нови 200к трупа. Айде русофили, записвате се. Няма да ни липсвате.

68

Дедовия

преди 1 година

Европа е далеч от банкрута пич. Средната заплата в ЕС е 40 хиляди еврака. Ама Ручките наистина ги знам какво ше ядат (ника ми).

67

Аре сектир бе

преди 1 година

НА РУСНАЦИТЕ МНОГО ИМ СТАНА. ЧЕЧНЯ, СИРИЯ, АФРИКА, КРИМ, КАЛИНИНГРАД, ГРУЗИЯ, БЕЛАРУС. НЕ МАЛКО МИЗЕРИИ СЪТВОРИХА 45Г В БЪЛГАРИЯ. ВРЕМЕ Е ДА ГРИЗНАТ ДЪРВОТО.

66

Анонимен

преди 1 година

Вече няма значение кой ще победи. И в двата случая България е банкрут.