66

Ала Бала

преди 1 година

Как откъде ? Или от централните, или от задружните действия на локалните лихварски кочини. :)

65

toti

преди 1 година

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГЕРБ И ДПС ЗА ДА ПРОДЪЛЖИ РАЗГРАБВАНЕТО И ПОВЕ ДА МАЖЕТЕ ОТ АНАРНИЯТА,КОЯТО НИ ЗАВЕЩАХА ТЕЗИ ЛЪЖЕ ПОЛИТИЦИ !!ПОНЕ ДЕЦАТА ВИ ЩЕ ИЗБЯГАТ И ЗАЖИВЕЯТ НА ЗАПАД !!

64

Анонимен

преди 1 година

Герб набута Държавата България с външен дълг 44 000 000 000 евро!Нарочно,за да е зависима от Световните финансови институции!.Затова само Възраждане, единствената партия,която мисли за Българите!

63

Анонимен

преди 1 година

Въпросът е : от къде ще ни връхлети финансовата криза?! Отговора е ясен-от ес,заради Украйна! Не може една година ес да поддържа на системи голяма корумпирана държава като Украйна,и даняма последствия за страните членки! И тъй като нас никой не ни е.ава,ние ще го отнесем най много! Само Възраждане!

62

Анонимен

преди 1 година

Машинния превод е основата на "журналистите" тук ! Жалка история ....

61

Анонимен

преди 1 година

Си Ла си ми до Ла ре. Кога бе златен, беше. Сега хартийките в зелено повличат еврака с двата крака в бат ака. Амин.

60

Анонимен

преди 1 година

Ако искаш да видиш истински престъпници не е нужно да ходиш до затвора, достатъчно е да пуснеш телевизора.

59

ОЧАКВАТ НИ 5 ГОДИНИ

преди 1 година

И СЕГА ЩЕ Е КАТО ПРЕЗ 2008 !!! КРИЗАТА ИДВА, ЩЕ ИМА ИНФЛАЦИЯ И БЕЗРАБОТИЦА !!!! ЦЕНИТЕ НА ИМОТИТЕ ЩЕ СЕ СРИНАТ !!!!

58

От евро

преди 1 година

И като сме във валутен борд, и какво, Да влизаме в Дългови Спирали???Вместо да си изплатим дълговете и ЧАО МВФ и СБ. Никой не мисли в тази насока. А и МВФ не е КАТОЛИЧЕСКА СВАДБА? Да давам ли за пример Аржентина. Само от Концесии и Енергетика сме загубили в пъти повече от заемите с лихвите, които са ни дали и плащаме. Представяме им едно листче със сметката, ако искат да я приемат. А истината е, че нямаме ЗАГРИЖЕНИ и Достатъчно СПОСОБНИ Финансисти, УСТРОйва ги СТАТУКВОТО. ТАКА е ПО$ЛЕСНО И УДОБ

57

От евро

преди 1 година

Когато Англия приеме еврото, тогава и България ще го приеме. Англия и като член на ЕС НЕ ПРИЕ еврото. А там е Ситито в пъти по-кадърно и знаещо от нашите "акули". Да не давам примери с Дания и Швеция. Един от атрибутите на ДЕМОКРАЦИЯТА е РЕФЕРЕНДУМ.

56

От евро

преди 1 година

Имаме фиксиран курс и регулатори МВФ, които определят проценти ликвидност на БАНКИ и по-строга дисциплина с финансови "ИГРИ", особено за Търговските Банки - докарали кризата 2008 г. Сега като отслабят банковата дисциплина и по-голям процент дефицит и задлЪжнялост, в превод значи КУПОН, същиат купон предизвикал дот.кома криза, ипотечна криза, криза деривати и АЗИАТСКА КРИЗИ. И още, и още. Някои хора от сегасе облизват на бъдещите ФАЛИТИ, и поредното грабене на Хората. При КРИЗА едни грабят ДРУГИ

55

До 56 от Евро

преди 1 година

Златен запас на България 47 ТОНА. 2/3 от златото го дадоха за "съхранение", в Банка Англия. ИЗНЕНАДА НАЛИ? Концесията за добив на злато може да се предоговори, със заплащане ПРОЦЕНТ злато, МОЖЕ нали, пусто едни юнаци подписаха и преподписаха едни концесии с по-ниски проценти за държавата от Африка. Китай от 2016 и Турция купуват злато на поразия. Тук няма извенение! Другото Германия си искаше 50 тона злато, след дълго мотане получи само 37 тона и то ПРЕТОПЕНО, т.е. оригиналното е заминало.

54

Анонимен

преди 1 година

Основна причина за всяка финансова криза- нископлатеният функционално неграмотен бачкатор (важи за цял свят, но у нас дялът на подобни е стряскащ спрямо средното за ЕС и САЩ). Ще се избият по 1000 за една позиция за складов работник, докато на други места с двадесетократни заплати има по 0.7 души на позиция. И такива ми ти работи. Просто си трябва слугинска класа, но доста по-малко от сегашната. Има излишък. С КОВИД се опитаха да я премахнат малко, защото нямаше достъп до ваксини, ама малко.

53

Дивергент

преди 1 година

Вързани сме към еврото изкуствено. Но все още не сме задължени да плащаме дълга на Европа.

52

НиковаПовечеСДС-Чума

преди 1 година

Откъде ще ни връхлети следващата финансова криза?Как откъде!? От където идват всички злини по Земята! От тези,които бомбадирата на 10.01.1945г. България и хвърлиха на 44 хил.бомби! От тези,които хвърлиха атомните си бомби вад Япония,за да демонстрират морала си.От краварете - от световните терористи ФАЩ и ингилизите.Не е тайна,че са наследници на закоравели престъници и извратеняци,избягали от Закона,заселили се в Хаумеуика и изтрепали до крак местното население ин дианци - близо девет милиона.

51

Анонимен

преди 1 година

До От еврото: Моля обясни откъде ще вземеш 50-100 тона злато за да обезпечиш това, също така защо ще връзваш валутата към суровина с пръсъща стойност ? (ако знаеш какво е това на първо място). Второ, ние сме във борд от 97ма към дойчмарката, от 2001ва към еврото. за да поддържаме 1.995лева за евро , трябва да си обезпечаваме парите по същия начин като със златото. Като нема злато нема лев... но с тия модерни технологии колко ще е нужно златото не се знае..

50

Анонимен

преди 1 година

До Фен на Вики Джъстис: Малоумникк ние сме вързани към еврото от както се е пръкнало. Валутен борд знайш ли кво е ? Функционално неграмотни ооолигофррени

49

Дивергент

преди 1 година

Истината е друга. САЩ са пред колабс. Срива на долара е неизбежен още от 2008 г. Единствено чрез война може да се отложи или с трета световна война да се анулира дълга на американците. Затова постоянно са инициатори на конфликти по света. България, благодарение на продажбите политици отново е на губещата страна. Особенно след въвеждането на еврото, което в момента се обезценява благодарение на САЩ. Единствения изход е затваряне на инвестиционните борси и въвеждане на планова икономика.

48

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

След влизането в еврозоната. Това ще е финалния удар, който ще ни ликвидира окончателно. Вечна инфлация, глад и нестабилност. Ще плащаме дълговете на Гърция и Италия по нареждане на Германия. Помислете добре преди да скачате от радост, като чуете думата "ЕВРО". Цялата тази работа вони на гнило.

47

Анонимен

преди 1 година

Все някой друг им бил "винивен". Всъщност кой ин е пречил на тези "умни финансисти" в Лондон да си съставят законодателство и да го прокарат, ако искат да се защитят от сривове? в текста въоще, ама въобще не се споменава, чв вътрешният дълг на САЩ законово има таван, кпйто не беше увеличен, което предплога банкрут на държавата есента? Нищо не се спомена и за широкото използване на крипто и др. валути, без да се е правил опит да се вкарат в закон, т.е. финансовият пазар умишлено не се владее,..