44

ТАЯ НЕСРЕТНИЦА ПАК Л

преди 1 година

ЧАКАМЕ ОСТАВКА И ВКАРВАНЕТО НА УРСУЛА В ЗАТВОРА !!!!!! А ТАЛИБАНСКИЯ ЕВРОСЪЗ ДА СЕ РАЗПУСНЕ И ВСЯКА ДЪРЖАВА ДА СИ Е ДЪРЖАВА СЪС СУВЕРИНИТЕТ И СОБСТВЕННИ ХТИСТИЯНСКИ ЦЕННОСТИ. С ТОЯ ПОРОЧЕН СЪЮЗ СЕ ОБЕЗЛИЧИ ,ОБЕЗЦЕНИ НАПЪЛНО ДУХОВНОТО В ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ , БЕЗ НЕГО СМЕ МЪРТВИ СЪЩЕСТВА ,ТИП РОБОТИ!!ИЗПЪЛНЯВАМЕ НАРЕЖДАНИЯ НАРЕЧЕНИ ЗАКОНИ НА ГРУПА ТАРТОРИ , ЗА ДА СИ ПОЛУЧАВАМЕ МИЛЯРДИТЕ НАПЕЧАТАНИ ПРАЗНИ ХАРТИЙКИ .. ДА, ТОВА НИ ДЪРЖИ В ТОЯ ФАЛШИВ СЪЮЗ - НАПЕЧАТАНИТЕ ХАРТИЙКИ.

43

Км

преди 1 година

От тук нататък ще стане ясно-,,Ядат ли конете боб,,?

42

Ани

преди 1 година

Кокто е тръгнало не само скакалци и червей ще ядем,ЕС ще включи котките и кучетата!

41

В крайна сметка

преди 1 година

Европа сама ще се наиграе. То не бяха Зелени сделки. Не бяха Ковид карантини. Санкции срещу Русия. Откази от руски газ и нефт. Затваряне на АЕЦ и ТЕЦ. Сега и спонсориране на нацистите в Украйна. След всички тези безумия, какво очаквате да е състоянието на икономиката в Европа ?!

40

Аргатин

преди 1 година

Чакаме оставката и одит на Урсула.

39

Анонимен

преди 1 година

Най- накрая призна, че не Русия воюва срещу Украйна до последния украинец, а че всъщност американската икономика воюва срещу европейската икономика. И в тая война видите ли ЕС подкрепя нацизма!

38

Анонимен

преди 1 година

Тази е слуга на САЩ, тя не работи за Европа.

37

Анонимен

преди 1 година

По-добре Урсулата да не прави нищо, защото направи достатъчно за съсипването на ЕС.

36

Анонимен

преди 1 година

Няма ли кой да я махне тая от ЕК преди да е съсипала целия ЕС?

35

..

преди 1 година

Лъже дъртата лисица.

34

1212

преди 1 година

Няма евтини суровини, няма конкуренция. урсулич как е а?

33

121212

преди 1 година

СПРИ!!! Недей да правиш план за спасяване. Не и ти.

32

Христо Христов

преди 1 година

Ревете, ама гласувате за нея, про'с'таци европеидни.

31

Анонимен

преди 1 година

За мен лично,ЕС е Корумпиран! И вече Не е това което беше за мен! Освен " Икономически" се оказа и Военен съюз! Спонсор на Украйна с оръжие! И вместо да търси Контакт с Русия,за прекратяване на тази война,предпочете да се прави на велик и "независим"! ЕС лети със страшна сила към дъното! ЕС е Офшорна "фирма" на САЩ! Не мога да приема този факт! Те от години са заедно.И вече Не се и крият! ВЪН ОТ ЕВРОПА,САЩ и нейното НАТО! Да си обират крушите от Нашата Европа! Гадове задокеански!

30

Както винаги

преди 1 година

Както винаги Холандия ! Гадни англосаксонски предатели!! Тези трябва да бъдат изритани от европейския съюз както началниците си от Англия!! Това са предатели работещи за американски интереси!

29

Санкций

преди 1 година

След като толкова време се опитвате да я съсипете, след като най-накрая успяхте, сега ще я възстановявате?!?

28

Щерю

преди 1 година

Кога видите евреи масово да копаят канали, да работят тежък селскостопански труд или да работят по строежите - тогава и САЩ ще се окажат от амбициите си да са Световен господар. Т.е. никога. Тресе ги болестно състояние. Нещо подобно на бяс. Жив демонизъм...

27

ехаа, гении

преди 1 година

сега ли се сетиха. ами че ЕС открай време си е едно голямо ТКЗС, даже по-зле, защото монопола им е защитен в договорите. явно повсеместно се възприемат "порочните" практики от тоталитарно време - цензура, преследване на инакомислещите, пропаганда, субсидиране на неефективни отрасли, налагане със сила на политкоректните идеи .... като възкресят и ЩАЗИ и ще задминат комунистическите режими.

26

Анонимен

преди 1 година

Урсулата разруши Европа, сега ще лепи парченца от счупеното. Кога ще я уволнят?

25

Анонимен

преди 1 година

Венцеремус!