111

Относно затворниците

преди 1 година

Чуждестранният легион на Франция какви елементи събира да служат ?

110

Анонимен

преди 1 година

Зеленски пръв включи затворници в украинската армия като направи изявление за това още на 29 януари. Редно е пропагандногьобелсовите медии, които тогава бяха ок с амнистията на Зеленски да критикуват и двете страни... Също така е редно да критикуват и другите агресии по света - френската в Африка, турската в Сирия, американската в Сирия и тн

109

Анонимен

преди 1 година

"...и ги заровиха направо в окопите, които бяха изкопани от стажантите." - Сержант да копае окоп?!? Като ще лъжете - поне проверете ранговете в тая армия... Още малко и адмирал полева кухня ще измислите.

108

Имаше един

преди 1 година

друг "дявол", казваше се бин Ладен...

107

Анонимен

преди 1 година

Тоя е някой руснак, бягащ от мобилизация с чутовни лъжи, спуснати му от ми шестарите. Знаем вече как работи пропагандата на евреите и техните закрилници англосаксите.

106

Анонимен

преди 1 година

Гледах интервюто. Всичко което пише в статията го каза . А момчето ако лъже, значи е по добър актьор от Ди каприо и Ал Пачино взети заедно.

105

Анонимен

преди 1 година

Някакъв бивш затворник е казал измислици срещу пари.Чист фейк си е.

104

Анонимен

преди 1 година

Статията е фейк.

103

ЧАПАЕВ

преди 1 година

В РАША ИМА ВЕЧЕ 27 ЧАСНИ АРМИИ И СКОРО ЩЕ ЗАПОЧНАТ ВОЙНА ПО МЕЖДУ СИ.

102

Анонимен

преди 1 година

Без име, ти в коя приказка живееш ? потресен трябва да си от твойто късогледство !

101

без име..

преди 1 година

Винаги съм бил изключително потресен да чета коментари и да виждам колко жалка и мизерна , гневна и озлобена е душата и разумът на българина. Какво падение на хора, които вероятно имат семейства и деца ...да прославят войната, агресията и безумието на Путин. Все някога тези политици ще бъдат сменени от руския народ..след 1...2 или 15 години..не знам. Но знам едно ...в която и война да е винаги Агресорът е бивал или убит или самоубит.

100

анонимен келеш

преди 1 година

Абе тези затворници от Вагнер са големи оптимисти:):):)В Сирия Американците им пуснаха няколко Томахоук и от тях изчезнаха около 500 бройки:):):)Ше има репийт скоро:):):)

99

До 102

преди 1 година

Кога ще загрееш, че Русия и Сащ са едно и също. Ако обичаш рашките, значи обичаш краварите. Обичаш и си влюбен май и във френския легион...много неща знаеш за тяхната 100 годишна история. Браво на мама умника си ти....ха..ха

98

Анонимен

преди 1 година

Хаха... Представят си нивото на натовските армии ако в това състояние вагнеровците се справят с тях

97

Анонимен

преди 1 година

абе тука гледам едни готови да се бият в украйна заради краварите пускайте ги какво само цапат ефира- френския легион е от столетие а частните американски компании те каквоса орден на милосърдието ли- аман от промити мозъци

96

АнонимеН

преди 1 година

БРАВО НА МРЪ-СНИЯ ГНУСЕ-Н ПРОТИ-ВЕН ПОКОЕН КЪ ПУТЪН , ЧЕ СЪСИПА КОМУНДЕЛИСТАН И ГО ДОКАРА ДО ФАЛИТ! ЗА СЕГА КОМУНДЕЛИСТАН ПОЛУЧАВА ВСЕ ОЩЕ НЯКАКВИ ПРИХОДИ ОТ ПРОДАЖБА НА ГАЗ НО И ТЕ ЩЕ НАМАЛЕЯТ ЗНАЧИТЕЛНО ОТ МЕСЕЦ МАРТ 2023-ТА КОГАТО ПОКУПКИТЕ ЩЕ НАМАЛЯТ И ЩЕ ДОВЕДАТ ДО ПАДАНЕ НА ЦЕНАТА! ПРИХОДИТЕ ОТ ПЕТРОЛ, ВЪГЛИЩА И ЗЛАТО СА ВЕЧЕ СМЕШНИ ЗАРАДИ САНКЦИИТЕ ! НАПЪЛНО РЕАЛЕН ШАНС ДО СРЕДАТА НА 2023-ТА Е КОМУНДЕЛИСТАН ДА ОБЯВИ ФАЛИТ ТОЕСТ БАНКОВАТА ИМ СИСТЕМА ДА ОБЯВИ ФАЛИТ :D

95

Анонимен

преди 1 година

Може ли някой тук да обясни как така СССР който беше втора световна и военна сила го "победиха" без почти никакви усилия, без санкции, на запад забогатяваха и живееха добре, даже се прегръщаха с лидерите на СССР, а сега студуват западняците и обедняват и ядат скакалци а Русия която е Нигерия със сняг и бензиностанция с ракети, разрушена от вътре и населението и избягало и нямат канализция и с външни тоалетни, и с наложени 11 хиляди санкции - Русия ги бие обединенеите цивилизовани западняди както икономически така и военно?

94

хах

преди 1 година

дявола на бибитките най големия е

93

Туу Лейт

преди 1 година

Зеленский заявил, что если танки "Абрамс" прибудут к августу, то "будет слишком поздно".

92

Анонимен

преди 1 година

Най-малко 14 загинали при украински обстрел с HIMARS на болница в Новоайдар