28

Анонимен

преди 1 година

А бе по голяма мафия от болшевиките няма пп бкп_бсп, дб,дпс,български въэход, изграждане, герб поне са евроатлантици доказани а че само Бойко е бивш шофьор на мутрите това е Истината, но Бойко вече няма да се върне никога в властта а вашата болшевика мафия с нокти драпа за нея

27

Майора

преди 1 година

Жалко Искрене , не аз с специалистите го казват , че няма никакви юридически аргументи е механизма зс контрол , неспокосано написан от секретарката и адвоката с отнети права! Всичко е политическо и вие искате зависим от изпълнителната власт инпослушен главен прокурор! С кой разследва Кьовеши птстранена пт Румъния? И само Венецианската комисия има миродавно мнение! Жалко сте , хващай си Лена и си заминявай някъде!

26

Анонимен

преди 1 година

Всички тези момчетии от ПП да минат една военна подготовка в някои от лагерите в европейско НАТО и КЪШ на фронта!!!! До един ! Да разберат какво са гласували! Кръвожадни яничари недни!

25

Анонимен

преди 1 година

Народа не ни е ***. Не може да се бори срещу мафията без изявени лидъри. Трябва ни група от хора силна, със силна подкрепа от ЕС и САЩ.

24

Анонимен

преди 1 година

Мафията е на власт в БГ от много години. Няма как да бъде отстранена така лесно.

23

Анонимен

преди 1 година

С мафията на ГЕРБ и ДПС няма кой да се пребори. В Италия едвам пребориха мафията и им отне над 60 години. У нас няма как да стане,те имат представителство в съда,в прокуратурата,в МВР,по министерствата,навсякъде са,заради корупцията.България ще изчезне след най-много 30 години или ще останат около 3-4 милиона човека.Малко да се успокои света,всичко ще изчезне от тук. Нормален няма да остане.

22

Анонимен

преди 1 година

Жалко, че народа ни е проcт.

21

Анонимен

преди 1 година

Напротив съдебната система е в основата на всичко. Нямаш ли реформа,няма и да имаш по-високи доходи,няма да имаш качествени пътища, ще те прегази мутрата по улицата и ще те изкара виновен. Джамбаски кара пиян и друсасна ,направиха ли нещо? Ако Този бивш футболист на Уевски беше прегазил момичетата по време на ГЕРБ,досега щеше да е на свобода ,а и ще бъде понеже прокуратурата е тяхна.

20

Анонимен

преди 1 година

Нормално е да не искат съдебна реформа. Това ще спре корупцията ,мафията и бухалката. Трудно ще Ви бъде , тази коалиция притежава целия бизнес, печелят се търгове в общините,печелят евтина ръботна ръка по малките населени места,притежават бензиностанции,големи вериги магазини,банки,заводи.Видяхте като спечелихте как вдигнаха всичко,направиха отношенията с Македония на ръба на мира. Много опасна е тази коалиция. На практика това си е мафията,а с нея никой не може да се пребори.

19

Анонимен

преди 1 година

Перко Наумов нас ни интересуват доходите ни, заплатата и инфлацията ние не сме престъпници и Съдебна реформа въобще не ни засяга анадъмо

18

Обективно

преди 1 година

Мноооого лъжат тия, пази Боже сляпо да прогледа!

17

Киро Парапета

преди 1 година

Чета коментарите и не вярвам, че толкова ме обичате. Станах милиардер. Манддръсах Лена. Завиждайтииии.

16

анонимен

преди 1 година

По време на жълтопаветното оп-ика-ване написах, че ще дойде време мечтаещите за промяна , да почнат да мечтаят за живота по времето на тези си мечти. Не бях прав, те не мечтаят, те неистово копнеят за предишния си добър живот, като тук не се вместват неудачницити.

15

Малиййй

преди 1 година

Кой е този човек, който може за 2 дни да обедини 5 ПЕТ БРОЯ ЗАКОНОПРОЕКТИ, ПРИЕТЕ ОТ НС ПРЕДИ 2 ДНИ??? ПП И ДЦ ОТНОВО СПЕКУЛИРАТ С НЕЗНАНИЕТО НА ХОРАТА. ИНФАНТИЛИ, ТА ДРЪНЧАТ! А САМИТЕ ТЕ НЕ БЯХА В ЗАЛА, КОГАТА ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ПРИЕМЕ НА ПЪРВО ЧЕТЕНЕ. ПФУ!

14

карачанаков

преди 1 година

Ние искаме да управляваме, да сме първа политическа сила, искаме да върнем надеждата в хората, че има народни представители, които работят в обществен интерес.АЛОУ !!!!Намали малко ,,дезинфектантите,,Искрен бил,колко си искрен бе колкото Киро когато каза че не е Канадски гражданин или пък построи завода за електомобили цялата Ви пасмина сте един дол дренки лъжци и измамници.

13

Анонимен

преди 1 година

А сега кво трябва на кой каквото му трябва да е тука

12

анонимен

преди 1 година

Много озадачаващо е , че при някои от вас се получава фокус-трик и не може да се определи точно местоположението на главата и започваш да се питаш дали не са си разменили местата с д-ир-ника и дали количествата и качествата на мозъка аджеба при двете не са равнопоставени. А що се отнася до надеждата на хората, то тя в никакъв случай не е свързана с шарлатания.

11

хи хи хи

преди 1 година

Само умните и пъпчиви са убави.

10

Анонимен

преди 1 година

Ооо, как си, баджанак?

9

Анонимен

преди 1 година

бе новото мнозинство бе а старото мнозинство мнозиства от всякъде и ква беше ленка тука