Снимка: БГНЕС

Станаха ясни разделителните линии между двата блока в парламента. Едната е на силите, които искат да реформират страната и гледат към Западна Европа.

Още по темата
Другите са тези, които искат да продължава това, което в последните 15 години се случва. Новото мнозинство ГЕРБ, ДПС и БСП не намериха сили за съдебната реформа.

Това каза Искрен Арабаждиев от „Продължаваме промяната“ пред Нова Нюз.

Той посочи: „Ние искаме да управляваме, да сме първа политическа сила, искаме да върнем надеждата в хората, че има народни представители, които работят в обществен интерес.“

Коментари Напиши коментар

49

Анонимен

преди 1 месец

Без мадуровите машини, с които манипулираха вота. ПП няма да получи нито 10% от гласовете.

48

Анонимен

преди 1 месец

Докато Киро просто и Кокорчо крадеца, заедно с ПП, не се махнат от българската политика, кризата няма да бъде решена. Също и докатокапутите от ДС и знаковите милиционери като Рашков 19-те имота и градинаря, културтрегера на Бобокови Христо Иванов, както и АА гнома са там, няма шанс да се оправим. Неискаме да ни управляват шарлатани. ПП са никои, няма ги в ЕП, откраднаха идеи от БСП и ГЕРБ.

47

Анонимен

преди 1 месец

ГЕРБ,ДПС и БСП си " Обичат" Глав прокурора! Те Не желаят Реформи в съдебната система! Такава може да се случи,само ако излезеш и Гласуваш българино! Така от в къщи на "дивана" не става! Именно защото Не гласуваш,затова в парламента са Едни и същи от Годинииии!