26

Да ще пресъхнат

преди 1 година

Да там бензиностанциите, в Ню-йорк ще пресъхнат, а в Саратов ще бликнат! В Шанхай също, в Техеран също ще бликнат. И във Боркина- фасо също.

25

Знаещ

преди 1 година

Бензин има,дизел има ,пари има!Проблем има ли?Лани като удари почти 7 кинта галоня у Калифорния измрехеме ли ве?Чакаме руцки петрол през Индия за по напреко и спим на тъмно и студено?Мокри сънища!Иначе бендзина не е лошо да се попрочете що е толко скъп у НЙ.То и в Кънектикът не е по-евтин ми даже по-зле,за сметка на това Джърси предлага избор!Карай,ще се купува от Индия че по-напреко и сме я закъсали!

24

SS

преди 1 година

Не ми пука ! Гледам аз и семейството ми да сме добре !

23

Пепо

преди 1 година

Ще поживеем, ще видим! Кой ще се смее последен.

22

Мишо

преди 1 година

До Мдаа. Ти и зима ли видя?

21

Мдааа

преди 1 година

Тя и Европа щеше да мре от студ тази зима без руски газ, *** зимата си заминава след 2 месеца, а в Рассия има повече умрели от студ от колкото в Европа!Сега САЩ щели да останат без бензин .... ролята на такива статии е само спекулация и гъделичкане промитите мозъци на путиновилите!!!

20

Анонимен

преди 1 година

еййй голем си мечтател , друг мой////

19

Ще пресъхнат ли

преди 1 година

цъкането на фантасмагории и разтягане на празни локуми вместо да разследвате и пишете обирджиите на бг?

18

Чичко Паричко

преди 1 година

Ха ха ха, Анисия, редуцирай си източниците на информация, ще пресъхнат точно когато пресъхне извора на българската глoпycт!!!

17

Ха-ха-ха!

преди 1 година

Това може да се "случи" само в някоя празна, русофилска кратуна... Ха-ха-ха!

16

БАНко

преди 1 година

*** , НАМЕРЕТЕ СМЕЛОСТ ДА ПОКАЖЕТЕ ДНЕШНА ФРАНЦИЯ !!!

15

смях

преди 1 година

Тя русия в този си вид сама се заличи. Оставена на водката, китайците и кадировците я чака едно бих казал идилично бъдеще. Точно Евразия.

14

Анонимен

преди 1 година

Ох, като прочета за някой който щял да зиличи Русия и ме напушва голям смях.

13

Анонимен

преди 1 година

Байдън ще направи това, което Рейгън и Буш-старши пропуснаха поради немърливост. Заличаването на Русия дори като регионален фактор.

12

Анонимен

преди 1 година

Едва 28% от американците смятат, че Байдън е умствено и физически здрав, за да е президент.За да станат нещата още по-лоши за президента, проучването сочи, че едва 34% от американците считат Байдън за "честен и внушаващ доверие", а само 32% вярват, че той може да се справи с криза.Дори либералният мейнстрийм вече не може да покрива президента Джо Байдън. Според проучване на NBC, шокиращо мнозинство от 71% от американците смята, че страната върви по неправилния път.

11

Анонимен

преди 1 година

Естествено, че ще пресъхант, както замръзна Европа. :))))

10

Анонимен

преди 1 година

Тея страдат от цена 5 долара за галон??? Да дойдат тук, ще плащат малко повече и ще взимат много по-малко пари

9

реалист

преди 1 година

Ако Тръмп не спечели изборите нищо добро не чака света

8

Анонимен

преди 1 година

САЩ станаха най-големият купувач на руски рафиниран петрол през Индия. САЩ традиционно са голям купувач на руски рафиниран продукт, наречен суров петрол (virgin gas oil - VGO). Сега, тъй като не могат да купуват VGO директно от Русия, те го купуват от индийски рафинерии, управлявани от Reliance Energy и Nayara Energy - а VGO от тези рафинерии е произведен от руски суров петрол.

7

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Да останат, но на дали. Тук в Европа ще има кризи и дефицити. Колкото до "ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ", това е просто една долнопробна империя, пряко подчинена на Америка. Те ще ни загробят без да им мигне окото.