25

Анонимен

преди 1 година

Такива като тази ,,отврат,,требе в затвора да изгният,а имотите в България и Гърция които ги има с какви пари са купени.Радеф направи поредната грешка с тази ...

24

чичо

преди 1 година

Не е виновна Лечева,а престъпника Радев,който реши,че всеки *** може да управлява държава.Какво от туй,че после си нарича избраниците-шарлатани.

23

ОСТАВКА!!!

преди 1 година

Върни мижавата заплатка на баба Розка, олимпийската медалистка с над 100 медала, алчна ненаядена изеднице! Позор си за майка си и баща си!

22

Безсрамница!

преди 1 година

Тази алчна и нагла жена уволни шампионката по лека атлетика със стотици медали, защото и се сториха много 700лв за залужил спортист и олимпийски медалист! Тази алчна безсрамница иска още пари за далаверите на ортаците си! ПОЗОР! Срам за роднините и за България!

21

Анонимен

преди 1 година

Айде,бе.А колко крадете от тотото и не си плащате данъците изцяло,като лукуйл....

20

Harley

преди 1 година

Стигнахме и до спорта, а!? А образованието добре ли е финансирано? А строителството? А здравеопазването? Дреме ми дали ще имаме бронзов медал по стрелба с пистолет или лък

19

Иван

преди 1 година

Лечева, като не е дофинансиран спорта вдигни наема на Сашо Сталийски!

18

Йвайло

преди 1 година

Спрете кражбите във федерацийте и пари ще има !

17

Анонимен

преди 1 година

Закривай!

16

Хайде на частно

преди 1 година

Както и навремето в древен Рим гладиаторските школи са си били частни. А съвременните "спортисти" и без това са ходещи рекламни табла и на техните спонсори хим не им липсват пари. Който може да побеждава - ще го пляскат с пачки по темето. Който не може - лош късмет, има достатъчно места за общи работници, метачи и компаньонки. Аман от мераклии за парите на данъкоплатците, много сте на клона и все се чупи.

15

Тая

преди 1 година

Иска да я финансираме,че да живее още сто години с гаджора.цял живот на гърба на нашия народ .айде у нивата с воловете.,И мен ми се живее кат теб другарко.

14

Обичаш спорта

преди 1 година

ЗАТОВА ПОМОГНИ СИ САМ----ЗА ДА ТИ ПОМОГНЕ СВЕТА И ГОСПОД....!!!!

13

Анонимен

преди 1 година

Корумпирана комунистическа мутренска издънка и тя и мъжа и и гаджето и

12

СМЕХ

преди 1 година

СОЦА--УМРЯ!!!Време е вече всеки сам да се издържа или да си търси спонсори!ДЪРЖАВАТА ДА СЕ ГРИЖИ САМО ЗА ДЕЦАТА!

11

Каракочев

преди 1 година

За кой точно спорт става дума?

10

От тия финансии...

преди 1 година

В СПОРТА----МАСА НЕКАДРНИЦИ И СЛУЖБАШИ НАПРАВИХА МИЛИОНИ И ИЗДИГНАХА ПАЛАТИ!!!!

9

РАБОТЕЩ

преди 1 година

Отдавна не живеем в развития социализъм,когато д-вата издържаше всичко.Който иска да развива спорт-да си намира спонсори.Единствената грижа на д-вата е да има физкултурни салони за децата, игрища,спортни площадки.Всичко друго е частно финансиране.Защото,който иска да става спортист го прави не да прославя страната както се опитват да ни втълпява напр.Раева.Дават им по 300 -500 хил.лв за шампион(а на инвалидите бяха 50 хил.ако не се лъжа),апартаменти в София,пожизнени пенсии.А другите да бачкат..

8

Всеки спорт....

преди 1 година

Да почне да работи за победи и печалби----А НЕ ЗА ИЗДРЪЖКА НА ХРАНТУТНИЦИ!

7

Пълни глупости

преди 1 година

СПОРТА --‐Е В СЪСТОЯНИЕ САМ ДА СЕ ФИНАНСИРА, А НЕ ДА ПЛАЩА БАСНООВНИ ЗАПЛАТИ НА ФИРМАДЖИИ ИЗМИСЛЕНИ ТРЕНЬОРИ , РЕФЕРИ И СЛУЖБАШИ! ЗАЩО ОТ БЮДЖЕТА ТРЯБВА ДА СЕ ВЗИМАТ ПАРИ ЗА ВСИЧКИ ТРЪТЛЬОВЦИ У СПОРТА???!!!

6

Анонимен

преди 1 година

А др.ЛЕЧЕВА ДА ПОПИТАМ ВАШИТЕ ИМОТЧЕТА В БЪЛГАРИЯ И ГЪРЦИЯ НАЛИ ДОБРЕ СА ФИНАНСИРАНИ!Имате право на отговор.