26

Цанко Антивакс

преди 1 година

Този плъx няма нищо напротив ако може пак да облажи мустаците си с някой грант на Бигфарма, този път за пласирането на задължителна анти-грип ваксина или дори лекарство за хемороиди. Коронката вече си изгърмя патроните. Никой не вярва и не се тества.

25

Маг Витанов

преди 1 година

Нали нямаше грип последните две години и всичко стана ковид, бе мошеник!

24

Анонимен

преди 1 година

ветеринари некви батко

23

Анонимен

преди 1 година

А доктор маджаров кво вика

22

Анонимен

преди 1 година

Таксата да се увеличи? За това,че чакаме по 3-4 часа и като влезем да слушаме оплаквания от личната колко е изморена,колко много работа има,колко я тормозим, и докато чуем всичките й оплаквания набързо пише рецепта,не иска въпроси защото навън е лудница,казва,че може да й се обаждаме по телефона,а като се обадим след това ни прави милион забележки и същите оплаквания...А къде й е сестрата,за да върши административната работа?-Такава няма! Защо лекарката да плаща заплата!? И всичко е на наш гръб!

21

До Черния

преди 1 година

И не само него. Всички ковмафиоти от оня списък, дето колегата си го движи -181 броя. Да не ги мъчим с Народен Съд.

20

БИГ ФАРМА

преди 1 година

Бил Гейтс: "ваксинацията с мРНК не предпазва от инфекция, не предпазва от варианти и изобщо предпазва за кратко"Погледнете, колко е спокоен Бил Гейтс, когато просто говори, че ваксините иРНК са пълен провал.https://twitter/BuckSexton/status/1618093209447718916 Сега той най-накрая признава, че ваксините иРНК, които популяризира от две години, не са нищо повече от фармацевтични отпадъци с изтекъл срок на годност.

19

до 5 анонимен

преди 1 година

"..неофашисти дето изтребиха милиони с измислен ковид и измислени ваксини сега пак на линия."Какви ги говориш бе, братко? Какъв е смисълът на това изречение? Добре ли си? Да не си с температура?

18

Победихме Ковид

преди 1 година

https://nsi.bg/sites/default/files/files/pages/covid/D_4_2022_W52_en.png Смъртните случаи в България са спаднали далеч под нивата си за 2020 г. и 2021 г. - а от октомври дори под средните стойности за периода 2015-2019 г. България е сред страните с най-ниски нива на ваксинация в света, като само около 30 % от възрастните, а под 15 % са получили поне един бустер. През 2020 г. и 2021 г. имаше високи нива на заразяване и смъртност от ковид, но както беше прогнозирано вече има дефицит на смъртните случаи вместо свръхсмъртността в силно ваксинираните страни.

17

Анонимен

преди 1 година

Давам ви жокер. Вижте какво е казал Бил* Геитс за ваксините в Lowy инстититута в Австралия преди няколко дни. Мисля , че можем да се доверим на думите му нали. Не можем и него да определяме като "конс*пиратор" и плос*коземец. Както се казва тази реч е директно от "извора".

16

Анонимен

преди 1 година

Това е български патент - по няколко пъти да плащаш за нещо и накрая да не получаваш нищо...

15

Анонимен

преди 1 година

Трибуналът наближава и ще почне от САЩ. Но и от тук ще мине.

14

КАК Е ВЪЗМОЖНО

преди 1 година

И как точно е възможно да има повече грип, когато ковид е сто пъти по-заразен от грипа (според собствените ви лъжи и съчинения)

13

Анонимен

преди 1 година

"..дори и пенсионерите. Това може да са хора без доходи, което значи, че не допринасят към здравната система." Аха ,ама тия пенсионери докато са работили ,са плащали здравни осигуровки и са допринасяли към здравната система и едва ли са си "изхарчили " всичко което са внесли .Така ,че пенсионерите не ги вкарвай в тая категория .

12

Анонимен

преди 1 година

След месец грипът ще си отишъл. Ковид е целогодишен и ще превземе фронта отново. Това показват фактите за 3 години пандемия.

11

Анонимен

преди 1 година

Този "вирус" който го има в момента толкова добре са го пипнали този път, чак се чудя как не са му сложи още име и не са ни ваксинирали вече. Този път са се постарали доста, не се чувстваш болен а натровен, метален вкус в устата, липса на обоняние и вкус (като при натравяне) и по никакъв начин нищо не го лекува. 100% има тежки метали яко освен вирус и бактерия

10

Анонимен

преди 1 година

"например право на само 2 прегледа месечно" Значи нямаш право да се разболяваш по-вече от 2 пъти месечно ? Ей тоя пак "ръси акъл" Уж доктор ,а не знае ,че човек не си избира кога ,по колко пъти и от какво да се разболее .

9

Путин

преди 1 година

спаси света от ковида.

8

Анонимен

преди 1 година

Епщайнбар вирус и - цитомегаловирус. Втората атака - златист стафилокок и стрептококи. Третата причина - тежка интоксикация от "небесния" прашец - и при изследване: Кадмий Олово Арсен Барий и Антимон Последният е пуснат наскоро, той предизвиква ефекта на магарешката кашлица и много трудно се чисти. Ако се изтребят бактериите и вирусите, това не означава, че ще се излекува човек. Задължително трябва да се изведат тежките метали

7

До 1

преди 1 година

Ха ха ха ,аз го правя вече 4 г.след като ми беше казано в болница ,ти кво правиш тука най нагло безкрупулно