18

do 18

преди 1 година

Драги, ти квалифициран труд знаеш ли какво е? От изредените от тебе слуги, само лекарите са квалифициран труд.

17

до 18

преди 1 година

Човекът е написал квалифициран труд. Магазинери и строители, шофьори и подобни не спадат към това. Само лекари и чат-пат някой техник. Всичко останало, работещо квалифициран труд, може да го полага дистанционно. Айде не се слагай и ти при батковците с нормалните доходи, личи си че си бачкер.

16

Анонимен

преди 1 година

И кои са тия 90% ??? Лекари ли, техници ли, строителни работници, магазинери и търговци в движение ли? Кравите ли гледат дистанционно, доматите ли сами идват до магазина? На баба ви хвърчилото!

15

Анонимен

преди 1 година

Не си купувайте жилища на високи етажи,особено ако са стари.Ходете пеша за тонус и здраве.

14

До 12

преди 1 година

Работя дистанционно и не взимам 10к, ами към 20 според това какви проекти имам. Асансьор не ми трябва. Не използвам, живея в къща. Иначе съм израстнал на Попа. На последния 6ти етаж живях. 3.20 тавани без асансьор. Сграда паметник на културата. Никога не ми е пречело- до ден днешен имам апартамента. Иначе имам и друг, отново на последен етаж, но с поддържан нов асансьор и най-приятния техник. А прочее, казал съм, че 90% от квалифицирания труд МОЖЕ, т.е. ВЪЗМОЖНО е да се извършва дистанционно.

13

Анонимен

преди 1 година

И аз се оплаквам на шефа, ама той вместо двойно да ми вдигне рече ще уволни половината.

12

Анонимен

преди 1 година

Неприятна история е. Много асансьори са за смяна, ама Бaньoвцитe си живеят в коптора и общите части не ги интересуват. Мале, добре че с *** не живея в някаква панелка или ЕПК, че щях да повърна от манталитета на жителите на един разпадащ се блок като жалкия им животец. Има и поддържани де. Там *** не живее, а нормални хора. Ама са малцинство. Не че в скъпите квартали са само читави хора, ама преобладават. Абе, манталитет. За всичките мърляви изпъления са си виновни плебеите.

11

Анонимен

преди 1 година

Когато живееш на 10-я етаж и асансьора е спрян започваш да поумняваш след като си забравил нещо малко да си купиш! Това е пътя на самопоумняването освен, че носи много здраве! Дано тези простички истини се разберат на следващите избори и стадото отиде на избори но без графата - не гласувам! Лек ден, социопати! Социопат е разновидност на психопат, човек, който има абнормално или патологично поведение в сферата на социалните взаимоотношения.

10

Анонимен

преди 1 година

Тука вчера един обясняваше, че взимал 10к и работил дистанционно - айде сега дистанционно да оправи някой асансьорите, като са толкова сербез тия ай-тита, предлагам и дистанционно да ги лекуват като се наложи. Никой няма да ни унищожи, освен самите ние.

9

Анонимен

преди 1 година

Харесва ли ви промяната . Как ви се отрязяват добрите сили на власт.

8

кОпувайте братя

преди 1 година

Вземи поискай от някое нпо назаем. Кажи им че парите са за да броиш белите мравки. Пък ако почнат да те разследват им кажи че новите асансьори не пасват на старите сгради и парите си ги проиграл на машинките.

7

КОРУПЦИЯТА УБИВА

преди 1 година

Не са Асансьорите а КОРУПЦИЯТА и МАФИЯТА.Взимат се пари за лежене пред телевизора и се лепят лепенки за Технически прегледи гордо гласувани от Евросъюза.Карти на оператори се плащат.КОРУПЦИЯТА Е ГОЛЯМА И УБИВА

6

Анонимен

преди 1 година

В това се състои промяната. Нали искахте промяна ... Всичко двойно и всеки гледа да не изостане от другия. Щом яйцата от 20 стотинки станаха 50, млякото от 1.50 на 3 лева, сиренето от 10 на 20 лева ... Всеки знае, че на Киро промяната е тази двойно ще плащате за всичко.

5

Като нова кола

преди 1 година

Един нов асансьор ще излезе по евтин от старите.Пари, пари трябват за закопуване.

4

Qwerty

преди 1 година

Сериозна е работата с тия асансьори но наистина малко хора си дават сметка в нашия вход искахме да сменим фирмата за подръжка и хората от новата фирма дойдоха на оглед и казаха, че ако искаме да се прехвърлим при тях, трябва да се сменят доста неща по асансьора - грубо 20к лева иначе не се ангажират с поддръжката...

3

пришълеца

преди 1 година

Що, бе?:)))да не празувате на 2-ри февруари?:)))

2

Анонимен

преди 1 година

В нашият блок единственото задължение на думкащият печати асансьорен гламар е да спре асансьора,ако не му се преведат кинтите за месеца. Аварийно осветление-проформа,персонален комуникатор с кабината -проформа, техническа поддръжка -проформа, добре че този тип съоръжения са изключително здрави и надеждни,че много рядко аварират и падат.

1

Анонимен

преди 1 година

Тогава да си внесем и техници и контрол.