130

Анонимен

преди 1 година

Демократът Хилари Клинтън обяви президента на Русия за "новия Хитлер". Републиканският сенатор Линдзи Греъм призова за убийството на президента Путин. Вместо да се придържа към Минското споразумение на президента Путин за поддържане на мира в Украйна, Вашингтон го използва, за да подмами президента Путин да създаде украинска армия, която да атакува републиките в Донбас.

129

Production cue

преди 1 година

Нашите Ф 16 няма да вземат, но може да има закъснение в доставките.

128

Анонимен

преди 1 година

До 137 До 135 -"Руснаците с 50 ракети максимум един цивилен - значи ракетите не са опасни" Значи не са опасни за цивилните ,както казват руснаците ,че стрелят по военни обекти само ,а не както казват украинците ,че руснаците стрелят по жилищни сгради :))))

127

Сваляме ракети

преди 1 година

Ще сваляме ракети, като ги удряме с истребители - украинска мъдрост

126

Христо Христов

преди 1 година

Не ме интересуват изтребителите. Интересува ме мобилизацията на туземските евроатлантици. КОГА?!

125

Анонимен

преди 1 година

А какво става с успешното контрананастъпление? Контранастъпва ли, контранастъпва ли успешно армията на Юкрейн? Защо няма новини за успешното контранастъплението?

124

Анонимен

преди 1 година

Ще изпратят, ще изпратят, сега ще напарвят едно заклинание и от някъде в Украйна ще дойде едно вундер-вафе и Русия ще бъде победена.

123

До 135

преди 1 година

А тия глупости дето хибридните руски сайтове показват за насилствена, едва ли не мобилизация на украинци въобще не ги вярвам - украинската армия няма почти никакви загуби. За какво им е мобилизация. Като си имат отлична многохилядна армия от отдадени на идеята професионалисти!

122

f-15

преди 1 година

ще получат f-15. Taka и така са по-добри самолети от всичко с което руснаците разполагат. Освен 6-те бройки СУ-57

121

До 135

преди 1 година

Фактите говорят - Украинците избиват руските войници с хиляди всеки ден бед дори да имат оръжия и самолети. Значи се справят отлично. Точка. Руснаците с 50 ракети максимум един цивилен - значи ракетите не са опасни - украинците се справят отлично и с наличните си бойни машини. Не може да отричате фактите.

120

абе

преди 1 година

запада накрая разбра мушангиите на зеления плъх и ще види оръжие през крив макарон! колко милиарди прибраха, къде са, с тях щяха да си купят танков батальон и самолетна ескадрила! затова путин я трепе тая украинска мафия!

119

Край

преди 1 година

ще стигнем до атома както е тръгнало.

118

Анонимен

преди 1 година

До Тая военна операция - Ей, интересен начин си избрал за да ни пускаш тука пропагандни опорки и дезинформационни партенки. Но още трябва да се постараеш да прикриваш белите конци

117

Така погледнато

преди 1 година

украинците се справят с изтребването на руската армия идеално и без оръжия. Защо да им пращаме оръжия? Още повече самолети.

116

Тая военна операция

преди 1 година

е много странна - всеки ден руски войници гинат с хиляди, а от украинската армия максиму 20-30 човека, но в повечето случаи никакви. Ако има някакви жертви те обикновено са цивилни граждани и пак като погледнеш руснаците изстрелят 50 ракети и загине примерно 1 цивилен гражданин. Просто руснаците правят огромна услуга на украинците ди им изпратят там армията си за да я ликвидират, а и ракетите скоро свършват...

115

BREAKING NEWS

преди 1 година

Преди малко РОЙТЕРС съобщи, че (по думите на Байдън) САЩ няма да доставят Ф-16 в Украина...... ))

114

eeeee

преди 1 година

Пускайте Стелтовете

113

Анонимен

преди 1 година

САЩ ЗАПОЧВАТ ДА ПРОИЗВЕЖДАТ БЪЛГАРСКИТЕ САМОЛЕТИ Ф16, КОИТО НИЕ БЕЗВЪЗМЕЗДНО ЩЕ ПРЕДОСТАВИМ НА УКРАИНА.

112

do 125

преди 1 година

Ще получи колкото Москва :)

111

Този конфликт

преди 1 година

в Украйна върви към заглъхване. След като Байдън извика Зеленски в Белия дом да заяви своята подкрепа" колкото е нужно" оня трябваше да се сети, че нещата не отиват на добре, ама толкова се е вживял в ролята и е толкова яко да изнася реч на оскарите и разни други форуми, дето за Украйна не бяха чували! А след като вчера разбрахме, че САЩ "са притеснени" от война с Китай 2025 г. Който чете между редовете ще се сети, че готвят война там. ЕС може да ги натиснат, но те ще протакат, колокото могат.