61

хихи

преди 1 година

Колко по-редки, толкова по-голям *** за тях. Ако нямат ядрено оръжие, ще им спретнат една демокрация, като в Ирак, Либия и други демократични държави с ресурси. От тези хубавите демокрации , за анти терористи и анти ***.

60

ьааьаььа

преди 1 година

Само Ф35 им е в главата на Турците , нищо полезно не могат да напрвавят ,а само за оръжия мислят. Нещо медицина , чипове ,,, да рещат проблема с рака и глада на хората, Няма . Ф35 само на първо четене

59

Георги

преди 1 година

Първо тези земи, които ви отнеха отдавна вече не са ваши(разпродадохте ги на краварите да си сеят ГМОтата и да ги продават в Европа) Затова толкова са загрижени за вас, защото при този сценарий губят много пари, а те не са свикнали. След още няколко месеца обаче ще трябва да пият по една студена вода и да се кръстят Китай да не подхване Тайван.

58

полковник Колев

преди 1 година

Военен съюз с Гърция,Армения,Сърбия и Русия и да изритаме турците на най малко 600км.навътре в Азия

57

Анонимен

преди 1 година

ако не са хамериканците да ви купуват редките камичетата, ше ги търкаляте и тех по "капълъто"

56

Дали?

преди 1 година

А то друг вид война водила ли се е като цяло?

55

Анонимен

преди 1 година

Че тя си е налице! Само дето "гадните" руснаци не щат да си подарят ресурсите за без нищо и да тръгнат по голи за.ници, като нас.

54

Анонимен

преди 1 година

М ,да турския министър е казал - "вoйнa" ,а в заглавието няма кавички .Но тия кавички променят значението на думата .Явно пак умишлено се изкривява значението на думите ....

53

Само

преди 1 година

Се фукат с техните 17 броя. Ние си имаме цели 240 "редки", но нали сме скромни, нищо не казваме. Понеже са ни много ценни, затова често им подновяваме срока на годност. Мине, не мине година и...хайде пак "редки"

52

Анонимен

преди 1 година

Може и да имат. Може и на наша територия да има. Проблемът е в извличането. И щетите за околната среда. наскоро обявиха, че в Швеция е открито огромно находище на редки метали. Обаче няма да се разработва, защото за да е сравнително приемливо, са нужни огромни инвестиции, плюс много чиста вода, която да стане отровна. Затова "еколкогичният и зеленомнуслещ ЕС" ползва, т.е. трови Африка и Лат, Америка, Което си е чист расизъм и геноцид. Искат и Сърбия в ЕС заради лития.

51

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Според Евроатлантическите експерти какво друго да се очаква. Те само така си решават проблемите. Айде откраднете от турците, да ви видя колко струвате. Ще пръснат д***тата и заврат в миши дупки.

50

Ти да видиш..

преди 1 година

На последък Турция прави чудеса. Най голяма летище , най голяма болница , най голям логистичен център, сега и най голямо находище на редки елементи.Много силна икономика. Произвеждат и продават всичко.Най вероятно Ердоган отново ще спечели и ще остане на поста си. Безсмислено е да се сравнява с Путин , дори и по височина.

49

Анонимен

преди 1 година

След като почти нищо не се рециклира още не е дошла тази криза и едва ли скоро ще дойде.

48

Анонимен

преди 1 година

Който има пари ще си ги купува, който няма ще се бие като коч както Русия.

47

Октровений

преди 1 година

Искам в България да се роди и да се издигне лидер, който не само да мисли за нас, а искам да промени света. Не напразно Великият Левски каза, че след като освободи България ще отиде в Русия да изгражда комитети, шото по негови думи: те не носят *** там, но тяхното иго е по-лошо от нашето. Нашите истински възрожденци са мислили Глобално и са знаели как да променят не само нас, а и целия свят към по-добро.

46

Очакваме война

преди 1 година

От всякъде,щом фащ иска да прави световен ред,е няма как да е всичко тяхно!

45

Анонимен

преди 1 година

От изброените единствено неодимът може да има някакво практично приложение в любимиат им Ф-35, и не бих казал че спада към редките метали, мржду другото 75% от находищата на неодим са в Китай. Елон Мъск специално поръча електродвигателите на тесла model s да са асинхронни (без постоянни магнити) за да не става зависим от Китай

44

Анонимен

преди 1 година

Половон Турция е заграбена от кюрдите и армените.

43

Анонимен

преди 1 година

Това е добре за Турция, нас не ни засяга. Между другото, в Русия има такива все още неразработени находища за стотици трилиони евро.

42

Анонимен

преди 1 година

До АнонименТИ КОГА ВЗЕ ПРОБА ОТ МАРС, ЧЕ ЗНАЕШ КАКВИ МЕТАЛИ ИМА ТАМ? ДА ПРЕДПОЛОЖИМ, ЧЕ ПО ЗВУКА ИЛИ ДРУГО СА ОТКРИЛИ НЕЩО И КАК ЩЕ ДОБИВАШ НЕЩО ПОД РАДИАЦИЯТА ТАМ? ДОБРЕ ЛИ СТЕ? ПОНЕ ПРОЧЕТЕТЕ НЕЩО ЗА КОСМОСА И ПРОЦЕСИТЕ ТАМ, ПРЕДИ ДА ПИШЕТЕ ДРЪНКАНИЦИ!