8

Мен

преди 1 година

Абсолютно съм съгласен с коментар N3...била е набодена,както и много други ,които умряха през последните няколко месеца .И вчера е умряла някаква актриса на 46 г .....та наистина да му мислят набодените.

7

Анонимен

преди 1 година

Все едно има значение просто явно е била една нормална жена без власт, която не е чула съвета на Британия Спиарс, че при живеят не иска да създават филм за нея.

6

Анонимен

преди 1 година

Драстични диети, съчетани И с операции, до нищо добро нямо да доведат. В цялата им фамилия няма нито един надживял 50 години. Тя е първата. Имат явно нещо генетично.

5

Йосарян

преди 1 година

Щом има няколко страници писание - в официалния формат на Министерството на Истината, с удебелени подзаглавия на абзаците - относно една жена, единствено известна с родството си с отдавна починал музикант - значи без съмнение, починала е от смъртоносните инжекции, и сега усилено се хвърля прах в очите, за да се разсее вниманието.

4

Рендето

преди 1 година

Абе тези "селебрита" у Щатите наркотиците за закуска ли ги вземат? То 90% от тях я алкохолици, я наркозвисими...

3

Пари, пари, пари

преди 1 година

Ако дилърите разберат , че могат да изцедят пари от вас - няма нито съвест нито морал който да ги спре да ви оплетат в мрежите си...и да погубят живота ви. Затова и на богатите е толкова трудно да устоят на набезите им И колкото по-млади толкова по- лесно ги зарибяват. Пазете децата си - хиените искат само пари и смъртта и мизерията на жертвите им само ги натъква повече

2

Тъжен

преди 1 година

Мда, това доста прилича на края на нейния собствен баща.

1

Анонимен

преди 1 година

Цялата им фамилия се затри с наркотици.