38

Анонимен

преди 1 година

Гове*ата след Октомврийската революция ги учиха, че Ленин написал кирилицата, и го вярваха това, няколко поколения крепостни селяни. Сега кой знае с какви глупости ще пълнят главите на новите поколения крепостни селяни.

37

Карл Бенц

преди 1 година

Те за това са станали една шеста от земята, защото само "присъединяват" - крадат!

36

Анонимен

преди 1 година

Да оставим на страна всичко друго, но каква е тази "история" която се случва в момента??? Всеки учил малко по-задълбочено история знае, че за да стане едно събитие "история", е необходимо да са минали поне 100 години, защото за по-кратък период се влияе от политически и обществени догми, които тотално изкривяват истината...

35

Unknown

преди 1 година

Това означава че до догодина ще свърши войната ....

34

Военна операция

преди 1 година

Не война, другари.

33

Анонимен

преди 1 година

Ще си поръчам няколко да ги запаля пред пасоля

32

българин

преди 1 година

в българските учебници Путин ще е писан като вонепракъпник и фашиста Русия като държава окупатори терорист.

31

Анонимен

преди 1 година

Ще пише и за една Зоза, дет вървяла след войниците, споко..

30

Анонимен

преди 1 година

Сигурно ще пише и за стотиците унищожени ХАЙМАРС или за Брадлитата, месец преди да ги доставят в Украйна.

29

Заратустра

преди 1 година

Ето какво ще четат децата: "Червената номенклатура ограби народа и страхувайки се от последствията започна война за да може да се посочи външен враг. За целта използвахме оправданието че който не е съгласен с нас е нацист. Вашите братя, бащи, чичовци и братовчеди загинаха за да запазят яхтите ни в Кипър и Монако. В резултат на това цивилизования свят застана срещу Русия. Затова сте недохранени, със стари обувки и си купувате все по-малко и все по-скъпи продукти от магазините. "

28

Калеко Алеко

преди 1 година

Ами тя руската история е като северномакедонската, и като нашата след 9-ти септември която ни учеше че рассия ни е "освободила" за втори път ... учихме че рашистанците са наши братя, както и на украинците, а сега се оказа че ние сме вражеска за тях държава, а украинците са "фашисти" и "нацисти", същото което спелуват и северномакедонците за нас ... !!!

27

Анонимен

преди 1 година

Ударът по гарата в Краматорск, когато убихте 16 деца, ще фигурира ли в учебниците?

26

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Зеленото Зомби няма ли да я включи? Това е напълно нормално. Само ние изключваме и променяме историята си. Уви, парите са си пари. Какво да правиш, като нашите са евтини продажници.

25

Анонимен

преди 1 година

Демек се предвижда дотогава войната да е в историята. Въпреки напъните на НАТО. Може и да стане, особено ако на украинците им светне под ушанките за какво ги използва Зеленски.

24

Анонимен

преди 1 година

Или изнасилванията на жени и деца..И на айдаровци, азовци и други представители на мъжкия пол също...Тях що ги пропускаш, и те страдат горките..

23

Анонимен

преди 1 година

Нямат хора на Соррос като Денков джуджето.

22

Свидетел на капачки

преди 1 година

Аз пък искам капачки за бъдеще да бъда включен в нашите учебници и да бъде показана как един човечец се блажи на свои гръб и подпомага чужди абе децата ни както е казал .

21

Анонимен

преди 1 година

А всяка която идва от западните СМИ звучи като тъпизъм, няма дори потенциала да бъде наречена виц

20

Анонимен

преди 1 година

А подвизите като удара на жилищния блок преди 2 седмици, ще бъдат ли в учебника? Или как героично руската армия отнася лаптопи, тоалетни чинии и стари телевизори? Или изнасилванията на жени и деца?

19

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Украйна си...отива,а на това което ще...остане да казват...примерно Западна Киевска Рус (ЗКР).