322

Анонимен

преди 1 година

Русофили Русия е агресора.Сега е нападната Украйна после Молдова и т.н.т.

321

МАРШАЛ ЖУКОВ

преди 1 година

ПРАВИЛНО РУЦКОЙ, ПРАКЕТНИТЕ ЛЪВЧЕТА НЕ СА СПОСОБНИ ДА ИЗВЪРШВАТ СТРАТЕГИЧЕСКО ВОЕННО ПЛАНИРАНЕ,ТОВА БЕШЕ ЯСНО ОЩЕ ПРЕДИ УКРАИНСКАТА КАМПАНИЯ, СТАВАТ САМО ДА СИ ЛЪСНЕШ БОТУШИТЕ С ТЯХ !!!

320

Invader

преди 1 година

На кой му пука, какво говори тоя лузър Руцкой?

319

ПОСТРАДАЛ ОТ КГБ

преди 1 година

Руската *** беше бита в Киев в резултат на отайващата корупция в армията.Корупцията разваля държави ,вижте какво стана и с нас.-изчезваща ,оръфана мизерна страна ,която гле3дат с презрение.Живял съм по света .орупцията в армията убива -руски генерали с воли в Европа.Старшинките крадат.Украйна ще загуби по същата причина.Бил ли е някой в Украйна?Зеленски ако оцелее ще бъдеедин от най-богатите хора в света.Причина за войната е не спазването на предателят Горбачов и Рейгън договор за не разшир

318

Анонимен

преди 1 година

Путин си е направил мафиотска групировка от държата наречена Русия.

317

Анонимен

преди 1 година

Путин е пътник.

316

Анонимен

преди 1 година

Просто руснаците имат сантимент към украинците, като към свои. Все още. Докога това ще ги възпира, никой не знае, но май няма да е за дълго.

315

аха,аха,аха

преди 1 година

Тука може да се хвалят само Горбачов (защото Рейгън и Тачър го хванаха на гола кука), Елцин (защото не му пукаше западналяците колко обират природните ресурси) и може би Хрушчов, защото подари Крим на УССР през 70-те. А всеки, който се противопоставя на западните кръвопийци, се заклеймява! Тоталитарната пропаганда и цензура ряпа да яде пред това тука!

314

РУСКО ПОЗОРИЩЕ

преди 1 година

НЕОБЯТНО

313

ОТАН

преди 1 година

Много са си добре! И Кадирооглу, и еленовъдът, и готвачът! Освен за интриги и битка за големия кокал, за нищо друго не стават! И ударно еват мамата на Самая Магучая.....

312

Анонимен

преди 1 година

Онзи вицепрезидент, който под управлението на Елцин направи цялото фиаско в Чечня и след това Путин трябваше да го оправя? Знаем го.

311

1

преди 1 година

До Анонимен напълно безмозъчен си.

310

Анонимен

преди 1 година

вие се молете такъв да не смени путин, тоя е нацист един от тие дето правиха пуч в русия и стреляха по парламента. иска човека да нападне Великобритания с ракети

309

Историк

преди 1 година

Нацистка Германия е лобирала за България. Благодарение на Хитлер сме получили Добруджа, която ни остава и след войната. Затова, според някои българи, ние трябва да сме нацисти и да издигнем паметник на нацисткия войник. )))) А, чакай, ставаше дума за друга държава и други паметници, сори, обърках се. ))))

308

Анонимен

преди 1 година

За 11 месеца СВО, близо 500 000 души убити, ранени и осакатени. За какво?

307

Анонимен

преди 1 година

След близо 80 г. жужака реши пак да разрежда мъжкото население. Ама какво му пука!

306

Анонимен

преди 1 година

Полека-лека е все тая какви военни ще използва русия. последната година война изчерпа голяма част от съвременното и въоръжение и уби голяма част от мотивираното да воюва население. Това вече и руснаците го осъзнават. Единствено, което могат да предложат е да заливат "противника" със своите трупове. Но в русия човешкия живот никога не се е ценял, така че това няма да им е проблем.

305

Анонимен

преди 1 година

За собствената статия коментира Нееелли Хрристова която не може да пише !!!

304

Купувам

преди 1 година

Руска територия

303

Русуфилчо

преди 1 година

Сибир е най-готиното място за живеене. Топля се в хладилника и с м у Ча водка на клечка