24

Завалия

преди 1 година

О Диър... жалък - от жена най-много се пропада. Това падение няма да върне майка му, ами ще стане за резил. И вместо да нарани короната ще и изпише вежди както се казва.

23

Анонимен

преди 1 година

Продаде се за 20 милиона , на които жена му ще види сметката за една година. После ни милиони, ни жена, ни брат.

22

МИ-6

преди 1 година

Двамата сина на Даяна се карат помежду си, преди Даяна им се караше, но нещо изглежда я няма да им се кара, дали малките интриганти не са набутали майка си принцесата в ръцете на някакъв арабин, за да се отърват от нея?

21

МИ-6

преди 1 година

В какъв смисъл проклятието на "богатите"? българите станали богати и прокълнали света на двамата сина на Даяна, които освен това трябвало да станат регенти?

20

МИ-6

преди 1 година

Двамата принцове българските украинци им пожелали да стават регенти на по 40 години? Тези доброжелания са изписани зад двореца им в София? дали *** не е пожелал някои неща на Улизабет, принца, както и Чарлз, за да обогати Украина, която цялата се помещава в двореца на двамата синове на Даяна

19

МИ-6

преди 1 година

Тя и Даяна искаше да изглежда много известна и като "обикновено семейство", но уви

18

МИ-6

преди 1 година

Абе, Украински поданик, ти като строиш дворец на тея двамата в бг, в какъв смисъл да не те занимават?

17

МИ-6

преди 1 година

Елизабет каза да не се пипат двамата синковци, и те й се "отблагодариха"

16

МИ-6

преди 1 година

На мен ми се струва, че златния дворец построен на Уилям и Хари, всъщност има за идея да пробутва украинци в лукса им, и с какво тези "авангардни украинци" са заслужили лукс, и какви са тези Уилям и Хари въобще за бг, че да им бъде строен дворец у нас, това някаква иновативна идея на МИ6 ли е?

15

Анонимен

преди 1 година

Хем иска да са като обикновено семейство, без задължения, произтичащи от статуса на фамилията, хем да не се отказва от титлите и да получава благинки. Ако не е принц, няма какво да продава. Както се вижда освен да изнася клюки от кралския двор, друго не е свършил откак се е изнесъл от Англия.

14

Анонимен

преди 1 година

Поне на обществени места двамата братя се показваха големи дружки и Харито беше усмихнат и весел. Докато се ожени за Мегън. Тогава изведнаж нещата се влошиха рязко и взе да си припомня колко е страдал.

13

Алекс

преди 1 година

Хари страда от мързел и безделие.Затова се оплаква постоянно.Позор за мъж на 40.Усилен труд ще го оправи.

12

Фашист

преди 1 година

Какво отношение очаква като яде гъби, картони и ходи по к.ви , това не е гето , а кралски двор.

11

Анонимен

преди 1 година

Брех, тоз Хари цял живот ли ще се изкарва жертва? Ами нормално е по-големият ти брат да не иска да си играе с теб, на друг акъл е. Аз имам сестра, която е с две години по-голяма от мен. Като деца и тя не искаше да си играе с мен, имаше по-различни интереси от моите. Това просто е възрастта. Скоро ще четем, че на 10-ия му рожден ден е валял дъжд и това го е наранило ужасно. Хари оплаквачката.

10

Анонимен

преди 1 година

Сигурно е ужасно да си публична личност не по твой избор, както и да носиш огромна отговорност като бъдещия крал на велика сила, а брат ти да е меко казано с посредствено IQ и излагайки себе си пред целия свят, да излага и теб. Хенри наистина е заседнал някъде около 13-тата си година и е с детски акъл. 40-годишен мъж не е наясно, че между братя/сестри с малка разлика в детството винаги има съперничество и търкания! То бива ограничен човек...

9

ХАХАХА

преди 1 година

До Анонимен ПОЛУбрат е също брат.Дори осиновен брат, е също брат.А вие сте ***.По-голямата драма е как точно двамата братя преглътнаха клепоухия си баща и онова нещо булдогът Камила .... сега и кралица ще им е...

8

Анонимен

преди 1 година

Карат се за принцеси и кой ще е цар и прибира парите.

7

Тъп британец

преди 1 година

Ноу шит?

6

БЪЛГАРИН

преди 1 година

ПРОКЛЯТИЕТО НА БОГАТИТЕ

5

Анонимен

преди 1 година

Ще го съди ли за наранената си душа и пост травматичният стрес както и трайните ментални увреждания?