48

Анонимен

преди 1 година

дано и общинските адвокати се сетят за тези неща

47

до -ПРАВОто

преди 1 година

Правилно, те там на курорт ли са и блеят. Българката има по-голям принос в майчинската преценка и заслужава по-високо обезщетение от ромката - тук дори я подозират в печалбарство и възползване, дори не го искаше своето и не даваше чуждото - такова й е майчинството.

46

ПРАВОто

преди 1 година

И двете страни са извършители на нарушение, потърпевши са бебетата само от тяхно име може да се иска обезщетение - а какво били "изтърпели" родилките и роднини, сами са си го допринесли. Ромката се разтроила чак СЛЕД като узнала??? Има случаи на продажба на бебе от докторите и казват на майката че е мъртво родено, а тя патката, дори не си иска трупчето да го погребе !!!! - и тия такива. Така съдът ще им даде малко.

45

ПРАВОто

преди 1 година

Много празни приказки! Съобщиха, че номерата на майките и бебетата са били различни и са останали в тях при изписването, не се събират от болницата. Да ги представят на делото. Ромката грамотна ли е? познава ли цифрите? А тя и българката имат също ЗАДЪЛЖЕНИЕ да погледнат и СВЕРЯТ номерата- три дни!- защо не са, нали са им скъпи отрочетата. - т.е. родилките също са УЧАСТВАЛИ в нарушението, допринесли са за продължаването му 3 мес., половината вина е в тях, не цялата е в болницата!

44

Хавдокат-вампир

преди 1 година

Държавна такса за две инстанции - 18 000 лв.Адвокатски хонорари две инстанции - 28 000 лв. ОБЩО - 46 000 лв.Ще им присъдят 50 000 лв., защото толкова е нормално.За това ще ги осъдят да обезщетят болницата за 25000 лв. адвокатски хонорари.Ще получат 50 000 лв. - ще платят 71 000 лв. - берекет версин

43

Анонимен

преди 1 година

Само дела и дела,тия самозабравили се некадърници трябва да си платят подобаващо!

42

Unknown

преди 1 година

Адвокатите могат да потрият и нещо друго ... б.ахти и нагласената раота аз ....

41

Анонимен

преди 1 година

Това е добра идея за всички родилки, родили по едно и също време в една болница. Бият тъпана, че са им разменили децата(а те не са), настройват обществото срещу болницата и прибират кинти. Родилки, възползвайте се.

40

Анонимен

преди 1 година

Адвокатите потриват ръце за процента.

39

От продажба на

преди 1 година

бялото бебе римлянката щеше да вземе добра пара, обаче и провалиха бизнеса! Някой трябва да я компенсира за загубите на банкоматчето...

38

Анонимен

преди 1 година

То това някой може да оцени на 1млрд.Тогава и таксите за болницата ще бъдат солидни. Толкова,че точно тези,ще се наложи да си раждат в къщи.Това са неадекватни суми .

37

Анонимен

преди 1 година

На коментиращите, че било измама, алчност, далавера... Тези от вас, които са родители, хайде да ви отнемат бебетата за по три месеца в безизвестност, да ви питам на колко ще оцените тази щета и за вас, и за детето. Или на вас не ви пука за децата ви, все ви е тая, че така коментирате. Явно такъв ви е случаят - щедри родители, дават си деца без да ги е грижа.

36

Анонимен

преди 1 година

ФЪФ Бг , и бебетата са ''СТОКА'' ВЕЧЕ !

35

Анонимен

преди 1 година

Защо не се обяви И в болниците , ОФИЦИАЛЕН БАКШИШ , майната и на Конституцията където пише че в Бг здравеопазването БИЛО ''БЕЗПЛАТНО'' , благодарение на атлантиците НИ ?

34

Анонимен

преди 1 година

Болничната ни система трябва да бъде много съдена. В този случай точно и за по-големи суми. Докато медицинският персонал не се научи, че бебетата не са техни, а на родителите им. Като се родят децата, веднага ги отнемат от майките. То това не само не е човешко, а е напълно противоестествено. Мястото на бебто е при майката. Ако бебетата не ги изтръгваха от майките им и отнасяха някъде си, всяка една майка щеше да си познава детето. Но с нашата извратена система така се получава.

33

До 33

преди 1 година

Ти пък как успя да разбереш, че всички намекват че измами се вършат единствено от определен етнос ли? Това въобще не е вярно.

32

Анонимен

преди 1 година

Могат да получат само едно извинявайте, а за болката и страданието съчувствие и толкова. Много модерно стана да се съди, това е защото лунатика Киро дава лош пример, когато си в губеща позиция и не можеш да обориш някой най-лесно е да изревеш джендърски "ще те съдя" и накрая да си отидеш "осъден".

31

Анонимен

преди 1 година

Като чета коментарите, много малко хора са запознати със случая, но пишат като разбирачи. Нито едното от семействата са от малцинствата, в случая е вина на медицинската сестра, която разменя децата преди да им поставят номерата. Затова и през целия престой в болницата и при изписването не е установена размяната. Чак след съмнение на едната майка и направен ДНК тест се установява размяната. Вината е на болницата и би трябвало да си понесат отговорността.Може парите самного

30

Анонимен

преди 1 година

Даже са малко исканите обещетения.Болниците да си правят застраховки за лекарски грешки нещо като гражданска отговорност.Сигурно се досещате.колко хора са пострадали от такива,но всичо се замазва.

29

Васил

преди 1 година

До 27 АнонименДа, номерата отговарят и при слагането и при изписването. Само че случая е че децата са разменени преди да им сложат гривните. Гривничките са сложени вече на разменени деца и затова не са се усетили преди едната майка да не поиска генетичен тест.Именно затова е прецедент, но болницата не дава решение на казуса.