21

Unknown

преди 1 година

Аз бих сложил една ограда като по границата и готово .... :D да ама пак щеше да е незаконно... за това по хубаво да си е open world тогава няма глоби за ловно и там каквито ги има ... хихихи

20

Сандо

преди 1 година

това е окоп! да вкараме вътре украиниците от хотелие да чакат руснаците

19

aaa

преди 1 година

Хахахах, било недопустимо и неморално. Алчните печалбари разбират само от едно - огромни глоби. Сложете му една глобичка 50000-100000лв на тоя дето е направил изкопа и да видим дали някой в бъдеще ще реши да си прекопава дюните както му дойде.

18

Анонимен

преди 1 година

Южната ни съседка, като иска да защитава брега, започва да трупа едни чували с пясък, а не прави дълбока орън по пясъка.

17

Анонимен

преди 1 година

"Компетентните органи" са компетентни само пред банкоматите.

16

Анонимен

преди 1 година

"Компетентните органи" и институции са като парализирани и не знаят и не могат да действат адекватно.

15

Анонимен

преди 1 година

Това е ясно, че е незаконен. А административният орган бимогъл и да го спре, докато се движат делата. Достъпът на атв-та се преустановява с камери и много бой през ръзеце на нарушителите, вкл. затвор.

14

Анонимен

преди 1 година

Българ истанските комплексари нищо не може да ги спре, ни изкоп ни ограда. Саморазрушаващата се нация е факт. Хора, бягайте от тази дупка и колкото по далеч по добре

13

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Ами спрете го де. Вместо да се фръцкате по медиите ходете си вършете работата. И без това живеете от нашите данъци. Щом плащаме искаме качествени услуги от институциите, извършени бързо и в срок.

12

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 1 година

Те и референдумите за отделяне и неотделяне на Обзор в отделна Община били незаконни... Скоро след местните избори ще се разбере накъде отиват нещата.

11

Анонимен

преди 1 година

Напълно законен си е. Герб, Гешев и Путин са виновни.

10

Радослав

преди 1 година

Ето затова имаме крещяща нужда от закон за персонална отговорност на държавният служител! Защото сега Еко инспекцията ще напише акт на ловното и реално държавата ще вземе пари от левият си джоб и ще ги премести в десния. Пука им от ловното, че ще им пишат акт, нали няма да го плащат те! Пука му на държавният служител, че държавата сама ще се глобява!

9

Анонимен

преди 1 година

Прилича на окоп от фронта в Украйна, вaтенките копаят стотици такива и после ги заравят в тях

8

Анонимен

преди 1 година

He e възмoжнo, oт gвe rogини cмe в Пpoмeнaтa...?

7

Закривай

преди 1 година

На БГ Андрешко лопата или точилка.Браво на тия изкопали го, това е единственият начин да се защити дюната от АзИС с джипу.ОБАЧЕ сме ЕВРО Андрешковци,Андрейчо няма как да лежи и хвърля кутийките бира и опаковки от семки и чипсове на пясъка и да боде фасове да поникнат. Ако отрежеш на крадеца ръката докато ти краде храната у вас ще го ЛЕЖИШ а той ще БАРА в други къщи през това време с другата ръка.ЗАКРИВАЙ тая л.на дупка.

6

Ч. море

преди 1 година

Тези от горското се правят на глупави.Оставка.

5

Кан

преди 1 година

Тоя Маринов , ако дойде при мен и заяви. изкопах едни дюни , за да не влизат АТВ та! Бих го уволнил на момента и това щеше да е най малкото последствие за него!

4

Анонимен

преди 1 година

Да и какво? Нищо!

3

?!?

преди 1 година

След вдигнатия юмрук срещу мафията борба няма промяната излезе лъжа. Резидента раздели нацията и сега даже държавни предприятаия действат за часни мафиотски интереси. Безнаказаност.

2

ан те такааа

преди 1 година

Щом е така, сега съвсем законно, но с лопати да го запълнят.