18

Анонимен

преди 1 година

ВУС е пълен хаос. Плащаш като поп и нито добри учебници нито добри учители.

17

Анонимен

преди 1 година

Индианчетата ще ги прикоткате да ходят на училище , само ако им давате кеш на ръка за да стоят там. Никакви безплатни учебници няма да помогнат.

16

5Това "голият д

преди 1 година

Това "голият директор" ли беше!?Що за наглост от негова страна след голите му снимки?И от всичко разбира-вируси,качество и пр. Качеството трябва да започне от партийно назначените директори от ГЕРБ,къкъвто е и той!Електронните учебници не са за предпочитане пред хартиените,защото с пренатоварва зрителната система от блясъка на екрана ,което е доказано!Вън директорите на ГЕЕРБ от училище!Вън!

15

Анонимен

преди 1 година

До Бобчо Е това си е предизборно, нали идват избори.Но безплатен обед няма, това е за сметка на всички нас от бюджета.

14

Анонимен

преди 1 година

Безплатните учебници няма да направят образованието по качествено.Просто на една не малка част не децата не им се учи, липсва дисциплина, липсва родителски контрол, няма вече намаляне на поведението, няма униформи. От 7-8 клас пушат, други се и дрогират и никой не им пречи.

13

Бобчо

преди 1 година

Много смешно.......те учениците изобщо не четат от учебници, за какво са им?!

12

Анонимен

преди 1 година

Драга Anisia ,взимай и ти безплатни учебници,че мн си неграмотна Бе ! -"образоването" -??? !!! -наистина ли ти плащат заплата в днес бг ?

11

хахо

преди 1 година

Какво му беше на старото образование - безплатно, безплатни учебници, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. Излизаха грамотни деца. Сега всичко е допълнителни платени уроци и смях в залата. Висшисти под път и над път. Те да го вкарат в сила през 2030 година - силни на обещания, скъпи на дела

10

Ром"с

преди 1 година

О,да,разбира се.. все повече и повече ще постъпват във виСшите заведения без да знаят откъде изгрява Слънцето и дори и таблицата за умнежение не знаят...имам познати които се учат за учители,мед сестри..

9

Анонимен

преди 1 година

"Учебните програми трябва да станат много по-рамкови, много по-широки, за да могат учителите в зависимост от своите ученици и техните качества да подбират подходящо учебно съдържание". Надушвам проблеми в това изказване. Ще се издирват ли податливи на транссексуална пропаганда деца от "уширените" учители?

8

Анонимен

преди 1 година

Този, с голите снимки пак акъл дава!

7

Анонимен

преди 1 година

Най-важното в учебните програми не било някакво количество "свещена информация", а какви са основните цели и възпитанието на какви ценности позволяват? На дженърски ценности ли?

6

Анонимен

преди 1 година

Ккаво училище.Децата не учат до 7 клас, след 7 ми даже не отварят учебника.

5

Анонимен

преди 1 година

Те за да се безплатни значи някой ще плати за нещо- и дано не е за джендер съдържание, че ще късам страници в началото на годината! Отказвам детето да се подлага на такава нечовешка и мракобестна идеология!

4

Анонимен

преди 1 година

Учебниците са отстои от 20 век. Децата не са хамали да мъкнат ежедневно многокилограмови раници насам-натам.

3

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Тези, които не желаят да учат, а се издържат от помощи и кражби ще продължават да го парят. Все пак добре дошло за тях. Тъкмо и това ще им е безплатно, както всичко друго.Тези, които желаят и сега учат.

2

Ъхъъъъ.....

преди 1 година

Никогиш.......

1

Анонимен

преди 1 година

Образуванието е ниво англосаксонско и подпримитивно и въпреки това дечица печелят олимпиади и победата англосаксонци ,китайци и всякакви други .