234

Сссz

преди 1 година

Зеленски. Крайно. Време е. Да се. Предадеш. Попиля. Толкос народ. Само. Сан. Ремо,ти е. Проблема

233

Анонимен

преди 1 година

Най после тоя май получи отсвирване отвсякъде Да видим кво ще решат наште Зелеви глави

232

Анонимен

преди 1 година

ако иска и песен ще пее и награда ще му дадете жабари трайте там

231

МОНСЕНЬОР РОНКАЛИ

преди 1 година

АМА ВЯРНО ЛИ КУЛИНАРЕН ХИТ НА САН РЕМО ЩЯЛ ДА БЪДЕ ШОКОЛАДОВИЯТ ЗЕЛЕНСКИЙ КАТО ВЕЛИКДЕНСКИЯТ ЗАЕК ПО ВЕЛИКДЕН !!!

230

Оператор

преди 1 година

Без думи! Скандал: Украинец продава дарени от българи генератори в O L X

229

Анонимен

преди 1 година

А бе нека потанцува в стринги на фестивала,като в доброто старо време! Ще го харесат!

228

Анонимен

преди 1 година

Само болен американороб би искал да чуе този фашизоид да говори на фестивал

227

Анонимен

преди 1 година

Е бива ли такова отношение към Зеления крал на белия прах ! Сега ще се оплаче на Джо и Урсула...

226

Анонимен

преди 1 година

Малко заигравка като за кинофестивал, все пак зеленски е актьор така че няма лошо, пък и режима на зеленски не се различава особено от режима на мусолини..

225

НиковаПовечеСДС-Чума

преди 1 година

Празните западни кратуни започнаха бавно и полека да узряват и да се пълнят с разум,което е похвално, но на нашите продажни и корумпирани полртици разумът ще дойте единствено и когато бъде въведено отново смъртното наказание.За това напролет да направим необходимото .

224

Нещо не разбрал

преди 1 година

До 207 Анонимен добре че е толкова упорит тоя Зеленски, че нашите оръженийни предприятия ще излезнат на свръх печалба, а оттам и държавата ще прибера сумати данъци от тях, а и хората имат работа - работят на три смени и пак не могат да смогнат с доставките - поръчки има поне до края на 2023 г. . . . . Продават от Брюксел или САЩ ние подаряваме! Къде си чул за подаръци да се заплаще?

223

Анонимен

преди 1 година

Когато Русия им позволи да съществуват самостоятелно и отделно,ги остави с икономика на средно европейско ниво,без кредити,с енергетика,селско стопанство,плодородни земи и индустрия! В разстояние на 30 години погледнете в какво състояние е Украйна,благодарение на корупция и мъдро управление! Сега са протегнали ръка за още оръжия!

222

Анонимен

преди 1 година

До Просто отвратителноАбе писна ни всъщност от русофобията и лъжливата пропаганда, също и от разни "пролети" с които насилствено свалят правителства и след това мачкат хората и държавите и ги съсипват и живеят в трагедии, ей от това ни писна да четем и гледаме, искаме вече нормален живот и хората да живеят нормално, да си търгуват, общуват и си гледат кефа, без да пречат на околните. Вместо да воюват, да правят проекти за живота в бъдеще,да си помагат и строят, създават, а не рушат и убиват!

221

Анонимен

преди 1 година

Ти па какво плачеш на чужди гробища,бе? Какви са ти украинците та така лаеш? Хората плащат за да гледат и слушат песни и не искат да гледат просяци на оръжия!

220

Анонимен

преди 1 година

Тая иззмет още ли е жива.

219

Просто отвратително

преди 1 година

Когато в давос 100 хиляди еколо защитници излязоха нищо не написахте. Че Иран целия се тресе от протести пак нищо . Че в Китай излязоха хората срещу ковид мерките и почти свалиха президента и принудиха цялата ковид политика да се промени пак почти нищо не писахте. Ама 5 човека русофили протести са голяма новина нали ? Щото няма по важно от кремълската пропаганда !!!

218

Не разбирам

преди 1 година

Защо давате гласност на протести от под 100 човека бе уж журналистите?

217

Анонимен

преди 1 година

То протести срещу НАТО и Украйна има в цяла Европа от месеци насам ами нашите "медии" не им е позволено да говорят за това

216

Христо Христов

преди 1 година

Както каза Соломон Паси, евроатлантическа българия трябва да има скопено лъвче на герба си! ПП. Ванката отдолу няма нужда да се скопява - такъв си е по рождение и затова е евроатлантик. Нали Ванка?! Как е мъжът ти? Ще те ощастливява ли след като си депилираш ...

215

Анонимен

преди 1 година

Абе, сложете го да продава билетчета в някоя обществена тоалетна и да се изказва там, докато гостите на фестивала чакат на опашката :)