37

Изнервен

преди 1 година

Добре, де, ама нали съвсем доскоро бяхте на власт? И ви видяхме какво сътворихте и колко изкарахте. Пак ли ще се пробвате да ни довършите?

36

Анонимен

преди 1 година

Не че нещо,ама това доцентче от кой пол Е?

35

Анонимен

преди 1 година

Абе вие си подавайте ръцете,лошо няма,ама от нас избирателите ще получите само шутове!

34

Анонимен

преди 1 година

Разписахте плана за възстановяване с който обрекохте Мариците на закриване,като по тоя начин ощетявате България ежегодно с осем-десет милиарда лева и сега се чудим как да излезем от тоя батак,раздадохте субсидии на бизнеса на стойност десетки милиарда лева и той в знак на благодарност ни съдира кожите от гърба с цени,блокирахте увеличението на МРЗ,помогнахте безславно по казуса Македония и сега ни се качат на главите!Та за какво трябва да ви удостоим пак с честа да ни "управлявате"????

33

Анонимен

преди 1 година

Продължаваме Промяната ,направиха промяна на парите ми,като ги намалиха с високата инфлация.Шарлатани от всички страни,обединявайте се.Ще гласувам за всеки,който обещае разследване на шарлатаните и ефективни присъди за мошениците и крадците.

32

Анонимен

преди 1 година

Новия морал в политиката дойде. Не го давате често кирчо. Липсват ми изразите "не е вярно", "не съм казвал такова нещо", "ще ви съдя". Шоуто трябва да продължи както се пееше.

31

Анонимен

преди 1 година

Кирчо,ще има ли и за нас пица с кристали?Не може само в министерския съвет ,или в мола.Иначе трудно ще събереш 20000 човека.Няма кристали,няма гласове и обединение.

30

ЧИТАТЕЛ

преди 1 година

КОИ СА ТЕЗИ?? КАКВА ИМ Е ПРОГРАМАТА, С КАКВО Е ПО-ДОБРА ОТ ТАЗИ НА ГЕРБ, АКО ИЗОБЩО Я ИМАТ? ЗА КАКВА ПРОМЯНА ГОВОРЯТ - КОЕ ЩЕ ПРОМЕНЯТ? КОНСТИТУЦИЯ, КОДЕКСИ, КОИ ЗАКОНИ? ТЕ БИЛИ ЧЕСТНИ, ЗНАЕЩИ, МИСЛЕЩИ ЗА НАРОДА И ИДВАТ ДА ГО СПАСЯТ! СРЕД ПЛЕЯДАТА "СПАСИТЕЛИ" ТЕЗИ СА НАЙ-ЛЪЖЛИВИТЕ И НАЙ-НАГЛИТЕ. ШАЙКА МЕЖДУНАРОДНИ АФЕРИСТИ, НАЕТИ ОТ НЯКОГО ЗА НЕЩО. ПРОМЯНАТА СЕ ВИЖДА - СПРЕНИ ПЪТНИ СТРОЕЖИ, СПРЕНИ РЕМОНТИ, НАЙ-ВИСОКА ИНФЛАЦИЯ, ВИСОКА ПРЕСТЪПНОСТ, ПОЛИЦИА И АРМИЯ ОТМИРАТ. ТОВА Е ПРОМЯНАТА!!!

29

Анонимен

преди 1 година

Сега Полярния търси 20000 члена на партията си.Просто иска да си ги купи,но ще плаща след спечелени избори.Ясно с чий пари.Пълен Позор и абсолютен провал на шарлатаните и мошениците.

28

Анонимен

преди 1 година

Обединение за държавната хранилка.Съжалявам ги подлъгалите се на хищниците от Харвард.Те ще измамят всеки,който им се довери.Измамиха народа,но измамиха и коалиционните си партньори.Дадоха им няколко важни уж постове,но си направиха паралелно управление,като ги прескочиха и ги направиха маргинални и смешни.Външен министър,който не знае какво договарят паралелно от него.Така бламираха и Караджов и донякъде Нинова,или по-точно избирателите и.

27

Анонимен

преди 1 година

Много искам да гласувам за ПП и ДБ но нямам желание.Не искам скъп бензин и газ,не искам и да затварят централите.Не искам да гледам самодоволната физиономия на патологичния лъжец и лунатик,който излага България навсякъде,където се появи.Не искам това нещо да говори и замърсява езика ни с лапсуси и куролации.За 7 месеца,направиха повече гафове и фалове от Борисов за цялото си управление.Клоуни.

26

маалии

преди 1 година

До 14 Българче Тоя яко се е натресъл!!!:))

25

Бай Пешо

преди 1 година

Как ги нападате само!! Не така!! Те просто искат, всички големи престъпници да се съберат в един картел, за да си делят баницата поравно и да не оставят нищо на народа си, все още има по-някоя троха за българите. Но пък така после, на народа, ще му е по-лесно да ги гони с камъни.

24

баба мара

преди 1 година

напиша ли парапет и коментарът се изтрива на секундата този саит няма ли да гозакрият наи после

23

Анонимен

преди 1 година

Да, чухме , че искате третополова коалиция да правите. То беше ясно. Щото поотделно няма да сте в парламента след идните избори

22

Анонимен

преди 1 година

Обединение на шарлатани и слуги на олигархията.Обединението е на ламтящите за власт и пари некадърници и аматьори.Пълен цирк.В политиката можем да се нагледаме на всичко. Това наистина е политически башибозук,който ще се самопогълне,докато не изчезне и се превърне в различни секти и разсейки.

21

Анонимен

преди 1 година

малко инфо: В Русия се чуват гласове да се спре доставката на нефт за Лукойл в Румъния и в България, за да не се злоупотребява с проиведеното гориво, пращайки го в Украйна, Въпреки че подобна стъпка е в икономически ущърб на Русия.

20

Анонимен

преди 1 година

Крадливите и лъжливи комунисти се обединяват под зоркия поглед на другарката лъжа и кражба.

19

анонимен

преди 1 година

И обединени и разединени ,все една стока сте Видяхме ви "моженето" само за 6 месеца. Добре, че се появи един дълъг спасител на България.

18

Анонимен

преди 1 година

Кръвожадни яничари.