8

Анонимен

преди 1 година

По думите му средната годишна лекарска заплата в Св. Иван Рилски е в диапазона 60 000 - 220 000 лв.Средната месечна заплата на медицинска сестра в болницата е в диапазона 2500 6000 лв. Какво по-различна се прави в УМБАЛ Св. Иван Рилски от УМБАЛ "Александровска", УМБАЛ "Царица Йоанна - ИСУЛ", УНИВЕРСИТЕТСКА СПЕЦИАЛИЗИРАНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ ПО ОНКОЛОГИЯ ЕАД, ГР. СОФИЯ?????Д-р Дечо Дечев бъде избиран на ротационен принцип за ДИРЕКТОР на горепосочените болници.

7

До 8

преди 1 година

***, учил съм 10 години да лекувам неблагодарници и лентяи по форумите като теб. Това беше единственият директор, който осигуряваше достойни заплати!

6

Анонимен

преди 1 година

Еее,не се накрадоха!

5

Анонимен

преди 1 година

Ами болниците по другите места също са печеливши, но просто ръководствата им правят чудеса за да не изглежда така.лесно е да докараш една болница до печалба, трудно е същата да излиза публично че е на загуба.а този човек определено не се е справил с втората задача.

4

До 1

преди 1 година

Лекар-доста способен,който ако се наложи ще те лекува.

3

Анонимен

преди 1 година

Доневци,гаровци и сие червени крадци-лечители да не са хвърлили око и натам?

2

Анонимен

преди 1 година

Да,всичко,което се казва за тази болница е така! Ако има натиск за подаване на оставка,то тези,които я искат са безмозъчни хора!!! Поклон пред всички лекари и специалисти на болницата! ПОКЛОН! ДАНО ВСИЧКО ЗАВЪРШИ ТАКА,КАКТО Е РЕДНО-ВСИЧКО ДА ПРОДЪЛЖИ КАКТО Е БИЛО ДА СЕГА !!!!!!!!!!!!!!!

1

пришълеца

преди 1 година

Какъв е този црън пезевентин:)))) а иван рулски си е асиг звяра:))))