31

Анонимен

преди 1 година

Американски марионетки. Нищичко не заеиси от тях, но си четкат егото, че да говорили с Путин. Как ги изтрайва, да де чуди човек.

30

Мъка

преди 1 година

Времето на разговори отмина. Сега е време за голямата американска тояга.Стига толкова , че ни писна от тази война и от псих-опат-а.

29

Анонимен

преди 1 година

Би било интересно да се разбере

28

Анонимен

преди 1 година

Сега чета как 5 тимата черни полицаи които пребиха до смърт друг чернокож в Мемфис всъщност били "бели нацисти" ?! Полета на мисълта на американските либерасги е впечатляващ. Скоро и у нас

27

Анонимен

преди 1 година

Путин е отворен за контакти, но най-вече общува със себе си.

26

Анонимен

преди 1 година

Кой взриви газопроводите за Германия?

25

Анонимен

преди 1 година

"Известно, что нацистский преступник Гельмут Оберлендер является уроженцем украинского Запорожья.Экс-участник зондеркоманды СС Гельмут Оберлендер, причастный к массовому убийству воспитанников детского дома в Ейске в 1942 году, просит власти Канады не депортировать его.Оберлендер после Великой Отечественной войны смог сбежать в Канаду и получить гражданство, которого его позднее лишили."

24

Анонимен

преди 1 година

Искаме публичен процес срещу нацистите в Америките и в частност, срещу украинските нацисти от Канада, Канада е едно от гнездата на тези нацисти, кога ще ги осъдите както се полага, сега отново четох, за един неосъден нацист и масов убиец на деца от ВСВ "Экс-участник зондеркоманды СС Гельмут Оберлендер, причастный к массовому убийству воспитанников детского дома в Ейске в 1942 году, просит власти Канады не депортировать его."

23

Анонимен

преди 1 година

До АнонимеНДа не мислиш, че е само Путин? Тя и Меркел и други политици , също си имат двойници и не се знае с кого разговарят преговарящите срещу тях.

22

Анонимен

преди 1 година

Те сами си разговарят в публично и в медиите, първо си съставят хипотези, след това се обясняват върху собствените си измислени хипотези и лъжи, а накрая и сами си отговарят, без руснаците даже да подозират , че някой "си говорил" с тях. Те и преговорите така провеждаха западняците, пратиха преговарящи и след това убиха преговарящите украинци, що не убиват техните си хора в собствените си държави, а украинци и руснаци трябва да умират заради алчността на тези хиени?

21

Телевизор

преди 1 година

Екранът-плазма пред джуджак Путин, в кой машиностроителен съветски завод е произведен или е западняшки, сглобен в Китай?

20

Ядрен Вампир Z

преди 1 година

Многооважаемия Г-н Путин каза ще с пионки няма да разговаря.Ако ще има разговори ще има само с бай Байдън.А той горкия не знае на кой свят се намира

19

Анонимен

преди 1 година

Путин иска да изчисти бокклукка от Русия. Затворници, бандити, малцинства, ескимости. Ще спре след почистването.

18

Анонимен

преди 1 година

Русия + Иран = 41% от световните запаси на природен газ.

17

Анонимен

преди 1 година

За какво си толкова отворен? -- шолц ще ти пусне старата песен как трябва да се изтеглите от украйна и как няма да ви върнат запорираните финансови активи и няма да ви свалят санкциите и после ще се фръцне да дава интервюта на германски вестници, които като четеш се чудиш каква е ползата на Русия да говори с подобни оттрепки. Работи с брикс и не се подлъгвай с тези животни.

16

Анонимен

преди 1 година

Хубаво, да не се разреве Шолц по телефона..пак!

15

Сандо

преди 1 година

немски финт за пред медиите - Шолц щял да говори с Путин ама Путин не знае нищо по въпроса

14

Анонимен

преди 1 година

Шолцито е кукличка на конци! Дърпат отзад конците, отваря си устата. Не дърпат, затваря я. И те така.

13

Адмирации

преди 1 година

Германия, както и цяла Европа, са окупирани от САЩ, няма държава в Европа без база или военни, включително и страни в Европа които не са членове, като Малта, Австрия, Швейцария, Ирландия и т.н. просто посолствата на САЩ диктуват правилата, както и в България. Независими държави в Европа няма! Затова Русия води разговори с тях!

12

Анонимен

преди 1 година

Да прави тръби на Путин иначе нищо добро не го чака.