233

Анонимен

преди 1 година

Много по-важен е въпроса, ще спаси ли някой Запада, защото все по-бързо и неотвратимо започна да запада. В САЩ е в действие най-голямата екологична катастрофа в историята, а там налагат цензура, за да не се разбере. Всички васали на САЩ и самите САЩ са затънали в корупция и финансовата им система издиша. А там вместо да се вземат в ръце и да си оправят бакиите, все нови и нови воденични камъни си слагат на шията и постоянно си тикат гагата в работите на другите.

232

евала

преди 1 година

45% ОТ РУСИЯ И 55% ОТ САУДИТЕ, ИРАН И САЩ. Е ТОВА Е ДИВЕРСИВИКАЦИЯ И ВСЕКИ ЩЕ ИМ СВАЛЯ ЦЕНИТЕ, ЗА ДА МУ ВЗЕМАТ СТОКАТА, А НАШИТЕ БАЛАМ...УРНИЦИ, СЕ ОТКАЗАХА ОТ ЕВТИНАТА ГАЗ И СЪЩАТА + 30% КОМИСИОН ПРЕЗ ТУРЦИЯ - ЕВАЛА.

231

Анонимен

преди 1 година

И какво значение има за вас дали спасят или не. Помислете за себе си

230

Щирлиц

преди 1 година

Ще престанат ли родните журналисти,да пишат небивалици по поръчка на западните им господари?

229

Bg

преди 1 година

Ако дойдат пак руснаците ги виждам надупени днесаджиите да хвърлят цветя по тях или в последен напън да получат политическо убежище у на запад, да изригнат с някоя "свободна" русофобска статия. Леле какви широки халки имат тея ора бре....

228

Даниел

преди 1 година

До Анонимен 57 - Германският парламент, германският народ и целият свят знаят много добре кой спаси Германия. Ако не бяха Щатите, Германия щеше да бъде руска колония. Страните от бившия соЦ лагер също щяха да бъдат руски колонии.

227

NO FAKE

преди 1 година

Да не забравяме кой е собственика на сайта не очаквайте обективност в статиите по скоро си е един вид пропаганда !

226

OMG_Lucker

преди 1 година

Умеели да се пазарят? А т. Нар. "Колективен и развит Запад" не се пазари? Айде моля ви се! Има известна истина, защото когато може Западът не се пазари, а нарежда или заповяда, инсталира марионетки и т.н. Също така дава напразни обещания... В другите случаи си се пазари. Така че айде малко по сериозно Ди Велт ли сте, кви сте.

225

Хаха

преди 1 година

До БПФАлоу, мин. заплата в Русия е 340 лв., я се скрий!

224

Аман от подлогите

преди 1 година

Кой каза,че Русия се нуждае от спасение?Българските продажни медии пишат само глупости!Европа има нужда от спасение,...за пореден път!

223

БПФ

преди 1 година

До 225: цените в Русия са два пъти по-ниски от нашите при равна средна работна заплата, ама ние сме два пъти по-добре? Ти само доказваш, че русофобщината е тежък ментален недъг...

222

БПФ

преди 1 година

Хахахаха, сигурно Западът беше "безкористен приятел" на Русия ??? След това начало на пасквилчето защо да чета нататък? Нали западът щеше да изолира Русия? Но се провали, затова са тия писъци сега.

221

Анонимен

преди 1 година

Тези през всички времена са се сприятелявали с другите НАСИЛА. Никой, никога не е другарувал с тях доброволно. Защо ли. Ако имаш нормално общество и стандарт, всички ще тръгнат към теб. Собственият им народ емигрира от векове. Неандерталци жалки

220

Анонимен

преди 1 година

Покайте се грешници, иде края на света.

219

Знайко

преди 1 година

До Анонимен....ако беше чувал за финансови потоци а не само за финанси, щеше да знаеш, че буфера ИМ се пълни всеки ден и просто трябва да харчат по-малко отколкото ПЪЛНЯТ за да клекне запада! Защото буфера за запада заминава за париране на инфлацията с измислени отстъпки и даже се стопява от покупката на горива на високи цени, които трябва да са високи за да клекне европа и да се примоли за кравария! Тоя път номера с кризата няма да мине така леко,а Калеко?

218

ЬЬЬ

преди 1 година

Разпадът на русия е НЕИЗБЕЖЕН!

217

Анонимен

преди 1 година

Тя РАсия може да се разпадне ноРУсия ще се уголеми

216

А-я

преди 1 година

До КосмонавтТолкова, колкото са и американски

215

r

преди 1 година

От цялата дандания ще намажат китайците.Скоро цялата азиатска част на Расия ще бъде превзета икономически от Китай и Расия ще се разпадне.

214

Аноним

преди 1 година

Ало, Афторе, само да попитам - има ли безкористни приятели? Ти в кой свят живееш?Хайдеда обърнем картинката - ФАЩ безкористен приятел ли е на натовска Европа?Така, че забрави за "безкористното" приятелство. Всичко е интереси, добре го е казъл накой си у нас "Интересът клати феса"! Ха, сполай те Афторе.