92

Отговор

преди 1 година

До Руснак... Ти гледай как ще се разпадне РФ, и не си пъхай хремавата гага в български разговор. Ако руснаците някога успеят да надмогнат чувството си за малоценност и манията си за величие, и най-накрая се измъкнат от крепостно-колхозното управление на путиновите олигарси...., ако РФ оцелее, ще почнеш да разбираш за какво спорим. Към момента мнение от руснаке все едно мнение на болен със Стокхолмски синдром. Ама, дори това не вярвам да разбереш.

91

До 112

преди 1 година

Кои млиАрди/научи правописа/ бе мушморок? Нали Рашков чегърта,ри ,търси и ...само медийни публикации и фотошопи от Гугъл и Фейсбукпредстави като факти и оборени с документи ! Повтаряни непрекъснато като ,,истина" и хората с по плоски мозъци почват да вярват. Както беше с ,,лошия материал"и бързо ,бързо Нинова си ,,сви опашката"Бойко Рашков е пионер в областа на недоказанитев последствия обвинения!

90

Ще осъди, друг път

преди 1 година

Имената на посредниците ги има в нета. Вярвате ли на Кокоро, че са работели без печалба? Които уреждат на приятели да станат посредници при сделки за милиарди, като Киро и Кокоро, го прави за да поделят печалбата с посредниците. Или Кокоро иска да ни убеди, че е очаквал при посредници ценатана газа да падне? Ние вярно сме балъци, след като допуснахме прокопиевия планктон да ни натресе тези измамници, ама пък чак толкова? За оръжията е същото, с още по-голяма печалба, особено по време на война.

89

Анонимен

преди 1 година

Гробарите яко са озверели.Накрая ще се самоизядат.

88

Руснак

преди 1 година

Ще бере ядове България до като съществува заради глупаците който гласуват за герб,Кирчо и кокорчо,за да България,ДПС и български възход на ***!!!

87

Брат

преди 1 година

Ми тоя като е осъждан за кражба на софтуер, защо да не го осъдят и за кодовете на машинките за гласуване?

86

Анонимен

преди 1 година

Абе тоя голям мъжкар се изкара:))))))))))))))))))).

85

Какъв ти съд

преди 1 година

За управници големци. Вие дЮказателства имате ли. Това са клевети.

84

Pro- staka

преди 1 година

Киро и Асен нямат комисионни и нищо общо с бг частни оръжейници и техните сделки за продажба на оръжия за западни страни (САЩ,Полша ,Англия).Не България , ние не сме давали оръжия на Украйна , САЩ ,Полша и Англия дадоха на Украйна! Тоест ТЕ ГИ СПАСИХА! НЕ СМЕ ДАВАЛИ ОРЪЖИЯ НА Украйна ! ЗАЩО Асен и Киро лъжат че сме помагали на Украйна ? Оръжията от България случайно по чудо са попаднали там !

83

Анонимен

преди 1 година

е и ква полза от съдене за глупости за милярдите кога а??????

82

Анонимен

преди 1 година

Е, сега вече ще стане интересно.

81

Анонимен

преди 1 година

ЕЙ ЗАТОВА ВИ НЕ ЩЕ НАРОДА ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ СЪДЕНЕ ЗА ГЛУПОСТИ И НИКАКВА РАБОТА ЗА НАРОДА БЪЛГАРСКИ И СТРАНАТА

80

До Кунфу Панда

преди 1 година

Кирчо, ти ли си? Не разчитай на голямата субсидия.

79

Анонимен

преди 1 година

ББ ще плати кеш на Геш и нищо.

78

Анонимен

преди 1 година

Дигат шум за изборите Пепе а след изборите Бебе ще плати на съда и Геш и пак нищо,

77

И това

преди 1 година

В нереформираната съдебна система.

76

Анонимен

преди 1 година

Бойко Борисов отдавна трябваше да прави компания на Бай Ставри в Централния, а не да продължава да ръси простотии по тлевизиите!

75

Хитът

преди 1 година

Тия още ли мърдат? Какъв народ сме, та ги търпим?

74

Pro- staka

преди 1 година

Киро и Асен нямат комисионни и нищо общо с бг частни оръжейници и техните сделки за продажба на оръжия за западни страни (САЩ,Полша ,Англия).Защо лъжат че имат заслуги за спасяване на Украйна ? Как не ги е срам тези двамата да лъжат и да си присвояват заслуги ! Не България , ние не сме давали оръжия на Украйна , САЩ ,Полша и Англия дадоха на Украйна! Тоест ТЕ ГИ СПАСИХА! ПАК ЛЪЖА НА КИРО И АСЕН !

73

sew

преди 1 година

Бойко е патологичен лъжец и Василев ще го осъди, както и Елена Йончева го осъди. Но Бойко отдавна е милиардер и не му пука, 10-= 20 бона не са му и джобните.