17

Гост

преди 1 година

Върховенство на закона у нас няма. Има партии. Дават където и на когото трябва и готово.

16

Анонимен

преди 1 година

До19 Та викаш това тук и в Европа какво е,феодализъм,капитализъм или социализъм?

15

Анонимен

преди 1 година

В България на практика цари феодален строй. Населението е мачкано от местни феодали. Случайни играчи и инвеститори веднага биват вкарани в мръсотията и скоро се махат. Примери много. Тук работят само подставени лица и офшорки на КГБ. Пеев и Плевнелиев са такива. Веки струкурно важен бизнес се контролира от Москва. Това е положението. Само луд би инвестирал тук.

14

Анонимен

преди 1 година

Бандитите са на власт, какво върховенство, какви 50 стотинки.

13

хах

преди 1 година

Въпросът бил как България се борела с корупцията - еми никак. Корупцията е пропита от най-дребния чиновник та чак до най-всишите държавни служители - министри, прокурори, премиер и т.н., като при тях даже е по-зле, защото вредят пряко или косвено на всички нас много повече.

12

Анонимен

преди 1 година

Законът е Гешев!Дойде ли инвеститор го налазват чакалите на Бойко!Взимат му бизнеса веднага!Ако не,го палят!А преди това тръгват бухалките от НАП и другите трибуквени глобяващи!Бизнес в България?Хахахахахаха!Кой ще ви дойде тук бееее?!!!Самокомунисти и монополисти!Конкуренция не е позволена тук!

11

баба мара

преди 1 година

къде по света е надделял правовия ред нали инвеститорите съсипват всичко стяхната лакомия кои измисли златните паспорти или гражданство срещу инвестициявсичко това е дъвка за де-би-лите в нс да си намират на работа

10

Анонимен

преди 1 година

Как корупцията не пречи на Лидл, Кауфланд, Райфайзенбанк, Дънди Прешъс? Това за корупцията и еврото са елементарен популизъм и празни обещания за повече инвестиции.

9

Анонимен

преди 1 година

Това ми звучи като "мошениците трябва да се обединят, за да случи промяната". Хаха

8

Анонимен

преди 1 година

Стига с тая корупция и с това самобичуване че тя е основният проблем на страни като България и как всичко в Европа е"цветя и рози"в тубата има едно интервю с бившият финансов министър на Гърция-Янис Варуфакис,на всеки който му е интересно може да го види!

7

SS

преди 1 година

Чуждите инвеститори, се интересуват от бърза печалба,евтина работна ръка , и ниска данъчна ставка ! И как по лесно да експлоатират простия българин ! С промит евроджендърски мозък !

6

Анонимен

преди 1 година

ДБ правят съдебна реформа в зала, и УЖ трябва да приемат текстовете на първо четене,а тях ги няма в зала.

5

За 2 години

преди 1 година

Говорене за реформа в съдебната система единственото което се видя, че концепцияна на промянаджиите е Стани да седна - ще махаме Гешев за да слагаме СтРашков. Е не - мерси! С какво на чуждите инвеститори това ще помогне като даже в Европарламента протестираха за ареста на Боко?

4

Анонимен

преди 1 година

Има една малка неточност така наречените инвеститори се интересуват закона да работи за тях. Затова плащат и на лобисти като срещу това очакват резултати.

3

SS

преди 1 година

Като цяло върховенство на закона, в цялата писана история на човечеството никога не е имало ! Това е куха фраза ! А тук в Бг от освобождението -Никога !

2

Въхмабулка

преди 1 година

Чуждите компании са тук заради ефтината работна ръка. Заради далаверите, който ако направят в Германия няма да могат да спят 200 години... Заради бакшишите, и бързите решения с пари. А не заради върховенството на някакъв закон...то ако го има, тя няма да са тук.

1

Глупости

преди 1 година

България никога не е била, не е и няма да бъде правова държава! И това е ясно на всички и тук и навън.