44

Радослав

преди 1 година

До 44: точно от ЦИК https://results.cik.bg/ns2022/rezultati/ виж колко са гласовете на гроб. А това с дневника е подправен е още едно доказателство, че машината е в пъти по добра от тоалетната хартия защото машината казва, че някой се е опитал да прави корекция и отказва да работи, а тоалетната хартия няма такава функция, но това е сложна мисъл за гробар който вярва на всичко което китайската реплика на бай Тошко му говори от голямата кутия!

43

Анонимен

преди 1 година

ПП трябва да отстъпят крачка встрани и да оставят други млади, и образовани българи, които имат морал, и умения да управляват. Стига сме слушали лъжи и цвилещи гласове в парламента.

42

Анонимен

преди 1 година

40 Лореп само дето и котката си не назначи в правителството. На Киро просто "татко" участва не само в митинги, на които рева катомагаре, а и в заседанията на МС, като виден биолог и геолог. Ужас! Никога повече, семейната сбирщина на съпрузи, кумове, бащи, сестри, любовници, съученици, приятели...от ПП, във властта.

41

Анонимен

преди 1 година

45 ГЕРБ имат 800 000 гласа, според ЦИК. Дали това ти харесва, или, не. ПП манипулираха машинния вот, Киро парапета предлагаше кода на БСП?! "Дневникът е подправен", забрави, ли? Машините складираше близък до кръга Нексо...Надявам се, на следващите избори да има по-голяма избирателна активност, та да изметем изобщо ПП от парламента. Време е.

40

До 43

преди 1 година

За тия 30% трябва някой да нахрани цъ-гъните.

39

Анонимен

преди 1 година

40 Лореп само дето и котката си не назначи в правителството. На Киро просто "татко" участва не само в митинги, на които рева катомагаре, а и в заседанията на МС, като виден биолог и геолог. Ужас! Никога повече, семейната сбиршчщина на съпрузи, кумове, бащи, сестри, любовници, съученици, приятели...от ПП, във властта.

38

Радослав

преди 1 година

До 35-тото нещо: 5% повече при 30% избирателна активност. Стига сте фантазирали, че машините са виновни, че народа е отвратен от партиите! Машините само изкараха реалната избирателна активност и затова всички партии имат РЕАЛНА ПОДКРЕПА ОТ ЕДНОЦИФРЕНО ЧИСЛО! Машините нямат вина, че народа е отвратен от всички партии! На последните избори за гроб са гласували 634627 (това с купеният вот) от 6850969 потенциални избиратели или 9.26% от всички имащи право на глас!

37

шашми

преди 1 година

Преди избори се обединяват, след изборите се цепят, а преди разпадане на правителството се местят от една партия в друга.

36

Анонимен

преди 1 година

От няколко дни столичният умнокрасивитет е изпаднал в състояние на трескава възбуда. ПП твърдят, че били леви, а пък ДБ се определят като десни. Истината е, че нито едните имат нещо общо с лявото, нито пък другите са свързани с дясното. И двете формации са представители на една, смятаща се за елитарна, общност, която се вълнува от едно единствено нещо как да постигне колкото се може по-голям материален просперитет за колкото се може по-кратко време

35

Анонимен

преди 1 година

Ако искаш да се харесаш на Големите чуждестранни началници, трябва сутрин, обед и вечер да обясняваш как още с майчиното мляко си засукал евроатлантическите ценности. Ако има нещо, от което нексо-политиците се страхуват, то е да не би с някое своенепремерено изказване или действиеда ядосат чуждестранните кукловоди.

34

Анонимен

преди 1 година

Асен Василев казва, че не са дясна партия, Ицето пък твърди, че ДБ са единствените истински десни. Интересно какво ли ги е обединило, след като не са идеите им?

33

Гаргара

преди 1 година

Лорер олекна с две министерства наведнъж.

32

Радослав

преди 1 година

Младежкото БКП (гроб), ДъПъСъ, дъртото БКП (БеСраПак) и *** да си направят една лява коалиция БКП и така да се явяват на избори! И без това за всичко гласуват заедно под строй и номер на червената книжка. Поне имат много обща история като се почне от първите конгреси на партията майка и се стигне до постоянното им местене от един червен проект в друг! Пък и всеки от тях в един момент или друг е споделял леглото на вожда на БКП!

31

Анонимен

преди 1 година

Е как така? Нали Асен Василев бе категоричен, че не е дясна партия!

30

Анонимен

преди 1 година

32 ГЕРБ е първа политическа сила с повече от 5% пред ПП, която манипулира машинния вот, при това. Без машините ГЕРБ ще има повече от 800 000, колкото има сега гласове и повече депутати. За ПП/ДБ едва да има 10-15. Ако не и по-лошо. Свиквай.

29

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 1 година

Според Мен Народите до които трябва да стоим Близо са Германците и Турците - и те Взимат процент Печалба, ...........Но Пък Другите ти Взимат и Гаащите и Душата и Земяна и Жената .......ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

28

Анонимен

преди 1 година

Реално единствената автентична дясна партия е КОД.

27

Анонимен

преди 1 година

ПП са не на път да се разцепят. Има много недоволни от потенциалния съюз с Дай БГ, заради искането да им отстъпят избираеми места в листите

26

Радослав

преди 1 година

До гербер: какви ти 700000 българи бе, младежкото БКП на китайската имитация на Тодор Живков с гръмкото име гроб с мъка събра 8% на последните избори. 700000 заблудени не са гласували за гроб от поне 6 години и тогава бяха толкова заради печатниците от Костинброд и купеният вот от маалите. Те затова гробарите толкова реваха за тоалетна хартия на изборите, че реалната им подкрепа е по малка отколкото са гостите на селска сватба

25

Анонимен

преди 1 година

Нещо не забелязаваме промяна особено в София от страна на общинските съветници от ДБ, който единодушно гласуваха заедно с ГЕРБ продажбата на общиснки парцел в Драгалевци на Кубрат Пулев за 197 лв. кв.м