228

крайно десен

преди 15 години

Пожелавам на княз Кардам да се оправи и да оздравее. Но той е карал с над 150 км в населено място, на остър завой. Добре, че не е убил човек. Според мен изплаща огромните грехове на баща си съществото Симеон към България и персонално към българския народ.

227

I.Sardinov

преди 15 години

Бе вие чувате ли се какво говорите? Дори и на най-омразния ти човек не бива да му пожелаваш подобни неща...защото често се връщат при тебе...освен това царят далеч не е крадливия в тая държава...а синът му пък съвсем няма нищо общо...Хора!!! Не мога да повярвам, че живея в такава държава, в която когато един човек и неговото семейство са в беда, всички се обединяват в това да са колкото се може повече злобни. Сякаш правят общо заклинание за беди - това е нереално, толкова помия и лошотия в сърцата на много хора, толкова злобни. Сега е времето да си спомним, че именно това семейство направи така, че сега да сме в ЕС, нека не си мислят тези които само крадат, лъжат и злословят, че е заради тях и тяхната злоба. Не сега е времето да се показват политическите пристрастия и да се изявяват платените от партиите писатели в интернет. Нека се молим за здравето на Княз Кардам и за всички българи, нека сме по смирени и добронамерени един към друг и да си помагаме.

226

никола

преди 15 години

Ще запачна с това - Прости им Господи - те не са виновни . Може ли да бъдат виновни хайванчетата , които обитават нашата земя?нека бъдем реалисти . Дори да се случи най- лошото с Кардам-вие пишештите и желаещите смъртта му какво ще спечелите?Ще спрат лои да ви крадът управляващите? Ще получите ли шанс да забогатеете? Няма нито да станете по- богати , нито по- умни.Тези , които са богати са определени още през 1985 г от ръководителите на великата партия.Ако ти не си в този списък , никога няма да влезеш в него.Е , може да ти пуснат гювеч дотолкова , доколкото по- късно да те отстрелят.да поговорим за ежедневните неща. На първо място храната , която ти предлагат. Каймата пълна с боя, изрезки , соя, мас и още вредни вещества. Киселото мляко със нишесте и сухо мляко. Зеленчуците отровени от торове и разни други ***.Хляба - пълен с бухватели, избелители и други отрови.за колбасите да не говорим.Това става със покровителството на управляващите.Тебе те тровят ежедневно, грабят те ежедневно , а вместо да потърсите първопричината за това , се изпълвате с омраза , злоба към един безащитен в момента човек.Каквото и да се случеи с човека , вие ще си останете бедни, злобни и окаяни, ако не се насочите там където трябва.Ако неговото нещастие ви доставя удоволетворение , то вие заслужавате да бъдете бедни, нещастни , тровени с нещо което ви се предлага за храна , но не е . Заслужавате си пътищата , съдебната системе и мутрите.Докато не застанете срещу първопричината ще е така.

225

№160

преди 15 години

До 219 - Героооо да вземеш да се затвориш в Бухово и мисля и интернета трябва да ти се спре... голяма ПРОСТОТА! До 221 - Мaxim - *** много духовит си бил. Добре, че си от "Бъкгария" а не от БЪЛГАРИЯ.До 222 - Драги... чакаме ти да ни облагородиш, ***!До 223 - Ама ти от джунглата ли си се пръкнал човече.... и не те е срам да се показваш по уличите, не мога да повярвам, че някой е възпитан по този ужасен начин.А какво да кажем за 224 - Страдаме, защото го позволяваме, сигурна съм, че рядко гласуваш и ти е все едно..ама ей така да има да си говориш!Приятен ден на всички във форума! Бъдете човечни и днес!

224

абдал

преди 15 години

218 и 220- аре...ШЪТголеми човеколюбци се извъдихте бреейама заради тези пишман цареи принцове- кой страда- ние...това е божи наказание- да е яснокаквото рече бог- това ще стане...

223

преди 15 години

Карадана на Каравана на Кардам докато Кара Дама я докара до там, 4е ни карадан, ни караван и още по-Карадн някога ще ги покара обратно натам.Аве теа у Еспaнско немат ли КАТ и Дупки по пътищата зада се кара по-бавно.

222

преди 15 години

Такъв грозен престолонаследник не ни трябва. Да си метне една перука на главата...Ще намерим един свинар Иво да се ожени за Мириам. Така ще се подобри и облагороди българската царска фамилия.

221

MAXIM

преди 15 години

СЛЕД " КОРАНА от ТРЪНИ " на Стефан Груев , сега може да напише и втора част " В КОРОНАТА НА ЕДНО ДЪРВО " , защо не и " Ягуар изяде Принца " ....очаквайте новата версия на " Кацнал на едно дърво "...Всички Сакскобурготи и разни там свързани с тях, да умрете , изедници и крадци на красивата ни Бъкгария !

220

nadini

преди 15 години

Дано тази трагедия дя завърши с добър край! Нека да помогнем на семейството с моралната си помощ! Покажете, че българите са духовен народ! Пожелайте да станат чудеса!

219

Герго от Бухово

преди 15 години

КАРДАМ ОЩЕ ЛИ НЕ ПУКНАЛ? НАВСЯКЪДЕ ГОВОРЯТ,ЧЕ БИЛ ОПЪНАЛ ПЕТАЛАТА!Е, АКО НЕ Е ГИБЕРДЯСАЛ, ДА ПУКА ПО-СКОРО, ЧЕ ЩЕ УМОРИ МОНКАТА КОМАРДЖИЯТА.

218

Анонимна

преди 15 години

Не мога, по-скоро не искам да повярвам. Как може да сте такива злобари бе, хора? Вие хора ли сте? Това не е човешко;( Злобата и безсърдечието само българите ли са завладели или са навсякъде.. Мен ме е срам от това, което някои от вас са писали, а за вас... не знам - жалка картинка.... Не съм сигурна, че когато се случи на детето ви, на мъжа ви, на майка ви реакциите ще са същите. По-добре си замълчете. Много е грозно така.... ужасно грозно!!!! Дано някой ден ви дойде малко акъл на всичките... Но предполагам, че ще е чак тогава, когато ви сподели нещо подобно. И само да ви кажа, че някой ви е излъгал, ако ви е казал, че гаднярите си отиват бързо. То ако беше така, отдавна да ги няма всичките гадове по улиците и на някои висши постове! Добрите хора си отиват най-рано!!!;(Най-искрено пожелавам възможно най-скорошно оздравяване на княз Кардам и съпругата му.... Дано!

217

Chovek

преди 15 години

Ia se vizte kakvo pishete be! I tova bili hristiani! Vie ste izvergi be! Ne ste dori divazi! Divazite sa vse pak Hora! QAnatema na vsichki vas diavolski izchadia!

216

Chadura

преди 15 години

Ne sa iziasneni obstoiatelstvata okolo katastrofata. Moze bi tova e porednata poddruzka na KGB za bulgarskite komuniagi!

215

преди 15 години

Е, КОКО от Бамкя, да си жив и здрав! Ако е вярно, да отваряме пиенето и да празнуваме. Наздраве!

214

Коко от Банкя

преди 15 години

НА БЪЛГАРСКИЯ ПОЛИТИЧЕСКИ ХОРИЗОНТ ИМА КЪДЕ КЪДЕ ПО ВАЖНИ ТЕМИ ЗА РАЗИСКВАНЕ ОТ ТАЗИ ЗА НЯКОЙ СИ КУБРАТ КОЙТО ПАРКИРАЛ КОЛАТА СИ В КОРОНАТА НА ЕДНО ДЪРВО.Стига сте ни тормозили. ПРЕСТАНЕТЕ ДА НИ ГО НАТРАПВАТЕ!ТОЙ ВЕЧЕ Е УМРЯЛ. НАСТАНАЛА Е МОЗЪЧНА СМЪРТ! ВИЕ НЕ ЧУХТЕ ЛИ ВОДЕЩИТЕ СВЕТОВНИ МЕДИИ?

213

малкият ужасен тасма

преди 15 години

кардам е зле а про царистите са също в кома.то като че ли невидимо са свързани киборгите пардон кобургите и техните сателити.почнаха да им се явяват видения.пълно е с психари.

212

Величко Тодоров

преди 15 години

Стига сте ни занимавали с гражданина на Испания Кардам! Писна ми!Даму сложат номерче на палеца и да го засилят в моргата и баща му да го последва.Аман от ***!

211

Таня

преди 15 години

Лошото се връща и то там, където най-много боли - върху децата.

210

rukora

преди 15 години

Stanke mari kato *** e pisnalo da 4etes nedei 4ete ne se iadosvai 4e moze da namazes i ti edno darvo s tramvaia

209

rukora

преди 15 години

evala Sasko vseki razumen 4ovek ste se saglasi s tebe