49

Ха ха!!!

преди 1 година

Транспортния бизнес в България е овладян от мутри и червени ченгета. Така че смятам тази новина за много добра.

48

ьаьаьа

преди 1 година

Смятайте колко е скъп автобусния билет ,щом една кола може да е конкуренция, дето вози двама.трима. Живеем в егати държавата, която е пълен рекетйор към гражданите си. Данаци, такси, ддс, толкова е скъпо, а парите отиват в черната дупка на парламента

47

Анонимен

преди 1 година

с 4 билета,как е на сметка,баи онзи,а някои които превозват 24 са все на загуба и все реват 4е билетите са ефтинки ? решението е да намалите цената,и баи онзи нема му илизе сметката,на загуба едва ли някои би правил нещо

46

Другаря

преди 1 година

В по голямата част от страната липсват автобуси от селата до градовете така лишават голяма част от хората от достъп до лекар аптека липсват спирки и всички казват ама то е така в цяла България бранша работи само там където има огромни печалби

45

Анонимен

преди 1 година

Закривай!Всичко безполезно и непечелившо се затваря,това е начинът всичко друго са оправдания и липса на далновидност!

44

Toni

преди 1 година

Говорил съм с хора, които карат нелегално. Плащат си такса спокойствие. Затова не ги закачат. А щом държавата не взима мерки, всеки по пътя на логиката би стигнал до крайния получател на "такса спокойствие'

43

Toni

преди 1 година

Много са ми смешни хора, които смятат само горивото. Ако е така, всеки би си купил една туба и би пътувал с нея до планината и морето.Освен гориво има покупка на превозно средство (автобуса струва много повече от лека кола), подръжка, такси за лицензи, заплати, осигуровки, данъци...Като вземем предвид тези неща, май сметката е друга, а?За да не взима мерки държавата толкова много години, човек се замисля дали пък някои сенчести личности не печелят от това. Не може всеки желаещ да върши това.

42

Анонимен

преди 1 година

И при нас беше същото , което направиха от фирмата превозвач е при поредното вдигане на цените да оставят билетчето на 60ст, по този начин на копърките им стана нерентабилно да возат на 2,40 за 10км.щото на ден му излизат нямя и 20лв чисти и с тези пари е за никъде.

41

Анонимен

преди 1 година

Е как тези с колите са конкурентни? Автобуса харчи 25-30/100, колата - 6. Колата вози 4 души, автобуса 40. При 20 пътника в автобуса печалбата е петорка на колата (заплащане за шофьора), а останалите 20? След като на колите им излиза сметката и печелят добре, ясно е какви печалби правят автобусите.

40

Анонимен

преди 1 година

С кола по-евтино, отколкото с обществения транспорт дето трябва да е безплатен!

39

Анонимен

преди 1 година

До 43 Всъщност си прав. И на всичкото отгоре не съм запознат,но фирмата превозвач вероятно пише разходът за гориво като фирмен разход и го приспада от печалбата. Един вид плаща по-малко данъци понеже ако билета струва 30 лв 6 лв отиват за ДДС,10 лв примерно за гориво,3 лв за заплати,3 лв за ремонти и накрая декларира чиста печалба от билет 5-6 лв които се облагат с данък. А копърките нямат данъци,но и не се възползват от някакви привилегии да им се намаляват разходите.

38

Анонимен

преди 1 година

Шест милиона българи притежават три милиона автомобили,времето на големите и лесни печалби от страна на превозвачите приключи!

37

до 41 сега виж

преди 1 година

Една сметка всеки ден минаваш 200 км и сипваш 20 л бензин по 3 =60 лв --- от тези 60 лв 20 лв са ддс има и акциз тоест за 30 дена нелегален превоз държават пак прибира от тебе 600 лв косвен данък който е много повече отколкото много ,съвестни ,, данакоплатци-- някой хора твърдят че във Б-я водещи са косвените данъци ! Затова не го избивай на съвест на детски градини здравни ипрочие -- разболеш ли се и апартамента ще си продадеш във социална Б-я със безплатните здр услуги !

36

до 40

преди 1 година

Къде си се возил на такси във чужбина и си толкова възхитен от услугата им и цената ! Таксито поне не е задължително ,но е задължително да плюеш защото жена ти ти би шута и се хвана със таксиметров шофьор -- само това пишеш ,че били мръсни ,ами как излъгаха жена ти ?

35

Анонимен

преди 1 година

Дори и да има копърки и нелегални превозвачи,не те са причината за липсата на оборот и печалби при бакшишите и автобусните превозвачи,това се дължи най вече на тяхната алчност и мизерните услуги които предлагат срещу нереално завишените си цени!

34

производител ракия

преди 1 година

Ако знаете как ми пречат тези селски казани -- те крият пари лъжат със литрите които вадят , ракията им нве е хубава ,ние не издържаме това държава ли е докога така гладни останахме ще фалираме ----- то във тая държава на всеки му пречат ! Не си гледа ракията че е пуснал по 20 лв половинката и за нищо не струва казаните му пречат !

33

Анонимен

преди 1 година

До 23 Чик Чок- Ако се кара с разрешените по закон 130 км стигаш за 3 часа. Какво намекваш,че е твърде бързо и едва ли не ще се размаже някъде. Да не говорим,че е и магистрала и 80% от този път специално е само направо. Не ти е дефилето да се чудиш кой ще изскочи срещу теб от някой завой.

32

давам пример

преди 1 година

Живея на село със комшията и жените сме се разбрали той хвърля някой лев за гориво другия път аз и така сме половината село ! Таксито като дойде до селото със клиент може да мине покрай спирката ако хване на цената на билета хване ,ама ако е минал автобуса няма да чака да си губи вртемето ! А на Рановски във главата само някакви схеми и оправдания -- човека си е бивш милиционер .Шофьорите на автобуси си реват от едно време-- не виждат ли че всяко дете на 18 е със собствена кола !

31

Анонимен

преди 1 година

Ако кола може да вози на цената на билетен автобус - проблема е в цената на билетния автобус. Не може кола 4+1 места да вози на същата цена, като автобус с 40 места. Естествено че хората ще предпочетат колата в такъв случай - много по-удобно е!

30

Странно

преди 1 година

Е само 85 автомобила за цяла година , мисля че може и повече да хванат шерифите. Ама те вардят повече тировете дали да претоварени , там повече ФаЙДА има за тях . Ако ме разбирате