488

Антинатовец

преди 1 година

Този *** не знае ли че всичките тези ракети ще окапят още на украинска територия и нито една няма да мине границата. Ще стане като онази в Полша която уж била руска но то от *** фашаги неграмотни и дрогирани какво друго може да чакаш.

487

ТРЕТА СВЕТОВНА

преди 1 година

Това е СИГУРНО 3-та световна война, ако имат глупостта да дадат такова оръжие на Украйна.

486

Анонимен

преди 1 година

Иска оръжие, а не лекарства и продоволствие. Остана ли някой да не е разбрал представлява Зеления и на кого служи. Жалко за украинския народ.

485

Щирлиц

преди 1 година

Правилното име на това недоразумение е Волдемар,нали се прави на западняк,поне да се слее със стадото.

484

Мунчо

преди 1 година

Като един истински приятел на Украйна, САЩ, Англия, НАТО и Европейския съюз предлагам да дадем на Украйна нашите 16 изтребителя, които още не сме получили. Да живее международното положение!!!

483

Анонимен

преди 1 година

До КонфуцииНе видях някой обикновен украински гражданин да иска оръжия и рекетира Европа, освен Зеленски, който не е украинец и рошльото Джонсън, който наливаше масло в огъня и също не е украинец, те да плащат сметката! Да плащат и репарации за убитите украинци и руснаци и разрухата, защото всичко в Украйна е построено и създадено от Русия!

482

Анонимен

преди 1 година

Я престанете да лъжете, кой конкретно от Украйна бил "искал" ? Тези украинци, които ги ловят като животни с насилие и с насилие ги пращат на фронта,въпреки, че не сикат да воюват, ли?

481

Бандеровците

преди 1 година

искат да тероризират Руските градове - да избиват жени и деца както правят в Донецк и Луганск. Когато западните изззроди дадат на гнусната бандеровска иззмет ракети с голям обсег, Русия ще започне да обстрелва НАТО-вски складове в Полша, Чехия и Германия !!! Съмнявам се че западните 3-тополовци ще излезнат на война с Русия - дори САЩ декларираха че няма да влязат в директен сблъсък с Русия независимо от обстоятелствата. Съдбата на юдо-бандеровската банда е решена - чака ги съд и разстрел !!!

480

народният обвинител

преди 1 година

да живее братска Русия! победа над укрофашистите и американските сатанисти!

479

Анонимен

преди 1 година

Складове...да, бе, да... Онзи ден удариха целенасочено с Хаймърс болница, при което загинаха над 14 и ранени над 25 души... Това ли са складовете...

478

Анонимен

преди 1 година

тва е част от новата програма на уса и ръша, война на ваша територия. избират си някоя държава и почват да играят на добро и лошо ченге и после домакина оправя разрушенията.

477

Анонимен

преди 1 година

Да му мислят украинците, после какво връщане ги чака, няма да се измъкнат и пра, пра, пра внуците им. Това е като бързите кредити, искаш, дават ти, но после започват да те товарят с непосилни лихви които нямат край.

476

w

преди 1 година

Едно малко дете колкото по му угаждаш все повече иска. Ще командвам ООН, НАТО, МОК, Сан Ремо, ЕС и т.н., докато баба Меца се ядоса стане Играчка-плачка и за кукловодите.

475

Анонимен

преди 1 година

Трябват ракети с обсег Кремъл за да се оправят работите веднъж за винаги.

474

Урсула фон дер Лайен

преди 1 година

Към момента ЕС може да изпрати само насекоми с високо протеиново съдържание за да се запазят европейските норми и директиви. Ако желаете и на място си преоборудвайте мухите на дронове или ПВО

473

Ех Володя

преди 1 година

Посиня от тва бело бе Зелен...... намали го малко

472

Анонимен

преди 1 година

НЯКОЙ ПАК Е ШМЪРКАЛ......

471

Анонимен

преди 1 година

И аз искам по-нова и по-бърза кола, за да не закъснявам за работа, но защо ли никой не ми дава просто ей така

470

Анонимен

преди 1 година

Украина поиска ... и се подирска.

469

Анонимен

преди 1 година

ТИЯ МИЗЕРНИЦИ КАК ПА ВЕДНЪЖ НЕ ПОИСКАХА ДРЕХИ, ХРАНА ИЛИ ЛЕКАРСТВА, А САМО ОРЪЖИЕ И РАКЕТИ .....