27

Анонимен

преди 1 година

"Имаме ток, от комшийката взимаме тока" - ама иначе са честни.....

26

Анонимен

преди 1 година

7 деца взима майка им помощи и Българиа била добреНяма ли ток , еми кажи на майка си да забременее още 3-4 пъти и ще се оправите !!!!!

25

Гражданин

преди 1 година

Браво на момчето ! Поздравления и за всички успели да му помогнат ! Не е важно къде и какво работи / не е необходимо да се говори ехидно за това ! / и не е важно,колко е учил а какво е станало от него ! А явно,.че момчето има правилен възглед за себе си и следва една чудесна линия на развитие.Пожелавам му успехи и дано мечтата му се сбъдне !!!

24

Анонимен

преди 1 година

До Смирения - млакни е

23

Анонимен

преди 1 година

Достойнството няма цвят на кожата, раса, възраст, социален статус. То е съзнание за чест, морални ценности, ген и добро възпитание. Хубаво име и възпитание са дали родителите на сина си. Момчето да върви по този път да се учи и работи и ще успее в живота.

22

Смирения

преди 1 година

До 28 ,спри да ядеш ***.

21

Асан

преди 1 година

Къде е почнал да работи Исус - чистотата ли :)))

20

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 26 То хубаво, ама ти се изказваш като на ОФ-събрание отпреди 35 години. Нали откакто ги насъбра бай Тошо откъде ли не, все това правим - пробщаваме ги и се чудим какво още да им дадем, за да благоволят поне да присъстват в сградата на училището докато са в детска възраст.Моят извод е, че каквото и да му даваш, както и да го обгрижваш, всичко зависи от личния характер и от възпитанието, което получава у дома. Затова са толкова различни, както впрочем и децата от останалите народности

19

Анонимен

преди 1 година

Де да бяха повече такива момчета сред онзи етнос, тогава няма да ме е яд за няколкото милиарда годишно - когато повечето от тях станат такива момчета и момичета, няма да има нужда държавата да им дава по няколко милиарда годишно - те ще допринасят с труда си за държавния бюджет. Обаче този порочен кръг неграмотност - бедност - липса на интерес към работа и училище и отново неграмотност в следващото поколение трябва да се прекъсне чрез образование и приобщаване, с насилие и омраза няма да стане.

18

Анонимен

преди 1 година

Де да бяха повече такива момчета сред онзи етнос, тогава няма да ме е яд за няколкото милиарда годишно, които държавата взима от парите на данъкоплатците, за да им дава помощи.

17

Анонимен

преди 1 година

Не е важно колко са децата, в лукс или в бедност живеят, а как ги възпитават и какъв пример им дават. Дали е по-ценен един лигльо с торти на рождения си ден и наркотици в скъпата кола или това дете, не виждало торта до миналата година? Торта винаги ще има начин да купиш и опиташ, но, ако не си добър човек, няма да станеш такъв.

16

Анонимен

преди 1 година

До ЧИТАТЕЛ - Както се вижда, ползата от такова същество е по-голяма, отколкото от теб. Може би, ако ти се случи да загубиш нещо ценно и ти го върне такъв човек, ще разбереш и оцениш. А може би е по-добре да не ти връщат нищо.

15

до 19

преди 1 година

До ЧИТАТЕЛ,жалко,че твоята майка не е прекратила твоето размножаване,ни.що.же.ст.во.,от.па.дък

14

Анонимен

преди 1 година

нормално турците да са по-богати ама от нечестен труд

13

ЧИТАТЕЛ

преди 1 година

А такива "майки", като неговата не може ли след 3-тото да им прекратят размножаването.Каква е ползата от такива същества?

12

Анонимен

преди 1 година

Важно е СЪЗНАНИЕТО на човека, а не неговият етнос и произход. Кристиан Николов и Георги Семерджиев са 100% българи, обаче шофират дрогирани и газят наред, от такива ли имаме нужда??? Да, това детенце е от "боята", но от малко има съзнание и чувство за дълг, и това е важното. За съжаление повечето братовчеди от "боята" имат съвсем различно съзнание, но все отнякъде трябва да започне промяната.

11

Анонимен

преди 1 година

Не трябва да се ражда дете , ако родителят не може да му осигури торта за рождения ден . В другите държави многодетните все пак живеят нормално , защото им дават помощи , тука ако дават трябва и работещите да взимат , а не само раждащите .

10

Анонимен

преди 1 година

Бог да го благослови детенцето, да расте здраво, да завърши училище и да изпълни мечтата си. България има нужда от повече хора като него.

9

Пророк Илия

преди 1 година

А защо Исус е беден?Защото майка му е бедна!А защо е бедна?Защото е неграмотна и не работи,никой не ще да му работят неграмотни и примитивни "хора""!Като не работи няма пари и е начукала още десетина себеподобни да взема помощи от банкиматя!Тия помощи откъде идват?Изкарват ги работещите пр0сти българи!Такъв е кръговрата на живота в цингария!

8

Така е ..

преди 1 година

До Анонимен 9 Исус със сигурност не си е избирал името.