196

Клаус

преди 1 година

Ще ядем буболечките , няма отърване

195

Анонимен

преди 1 година

най же-сто-ката гавра с цял континент си позволяват краварите

194

Точка

преди 1 година

До Анонимен - "една фон лай-ня-на гинеколожда..." - Гавра с интелекта си ти лилипутинистко ИЗ,ча, дие. За най-голямо съжаление на всички дез, ориент, ирани лилипутинисти, Западът вече е много по-сплотен и всички твърдо сме решени кремлинското сат рапче да си замине безславно от световната история. Индусите и пекинезите също твърдо ще му помогнат. А вие живеещите в заблуда и/или финансирани от лилипутчин е време да се осъзнаете, иначе ще си житкате в идеологически мотивиран душевен дискомфорт.

193

Ха ха

преди 1 година

Фон дер Ла.й.Н.ен нещо доста стреснатичко гледа на снимката. От сега уплашена, а като дойдат русские в Берлин ще е ако.

192

Анонимен

преди 1 година

Подклаждане на война. Не е добре. Германците подклаждаха този конфликт с години и препятстваха мирното му уреждане, като вместо това подготвяха и обучаваха наивните украинци за война. Доста подличка политика. Германските политици не научиха нищо ново и не забравиха нищо старо.

191

Анонимен

преди 1 година

една фон лай-ня-на гинеколожда изпратена от сащ управлява европа-най голямата колония на 21 век- радуйте сее- по-голяма гав-ра никой не може измисли

190

Анонимен

преди 1 година

Тая па кокошка Фон дер Л ай н ен, вместо да си гледа професията на генеколожка, го играе главен американски агент в Европа? Казват, че след като тая негодница е управлявала въоръжените сили на Германия, почти ги е унищожила. И сега вече управлява EU, та затова сме на това дередже. След доказана корупционна сделка за 73 милиарда, си стои непоклатима и продължава да закопава Европа, защото е човек на USA.

189

До Фън с Лай.ня

преди 1 година

"НО" щом видиш руски танкове в Берлин със сигурност ще има много "АКО".....

188

NoirFire

преди 1 година

Вижте какъв погледа вади и тая като Киро, дърта чанта за ш ибане вече не става .

187

един

преди 1 година

Тази в качеството си на каква се изказва? Кой и кога я избра и упълномощи да говори от името на всички нас? Украйна член на ЕС ли е? Обикновените хора искат мир. И подробен отчет колко платихме до сега и къде отидоха парите и оръцието. Зашото цената на войната я плащаме всички ние, а не тази лелка.

186

Сусо

преди 1 година

Първо застанете зад интересите на европейските народи!

185

Гошо

преди 1 година

Ако тая бабичка сега е на фронтовата линия или който и да е от тези безстрашни европейски ръководители щяха по друг начин да приказват

184

И така

преди 1 година

До последният украинец

183

Ясно е!

преди 1 година

"Заставаме зад Украйна без "ако" и "но"--- Това добре и го знаем, но поне вазелинче да бяхте осигурили за Украйна. А не толкова грубо.

182

ля ля

преди 1 година

добро утро! моля Ви да обърнете внимание на снимките и на хората на снимките! как те изглеждат и тези от "защитаващите" се задпадни мечти - лицата им на какви "добри" хора мязат! обърнете внимание на урсулата погледа моля Ви! тогава ще разберете!

181

Тонката

преди 1 година

Какво е европа Новиа СССР

180

Поредният среден

преди 1 година

в лицето на недораслия бакшиш.

179

007

преди 1 година

Предстои кампания да прогоним руснаците от България,а който е с тях и той ще им прави компания в дивите степи на Азия.

178

ОФчу

преди 1 година

Проблемъ е, в либерализма и "добрата воля" на Путин ако на негово място беше дивият Лукашенко това престаряло бабче нямаше да може да гъкне без да намокри п.мперса!!!

177

Анонимен

преди 1 година

"за 79 години червен фашистки терор" - Коооо кооо? Я ? Коо речиии? Ни ти са разбира?Пелтечиш!