81

д-р Ох Боли

преди 1 година

Спомнете си войната в Сърбия - това, което укрите правят е същото. Стрелят от болници, унищожават ги и после риват. Но пък това си мислят, че им дава право после да стрелят по руски болници, в които има само болни.

80

r3v0lv3r

преди 1 година

Руснаците стрелят по болници от 9 месеца, с оправданието, че ВСУ имали техника там, ама като тяхна ударят почват да реват, като Кристиано Роналдо и да викат фаул.

79

Антирусицифист

преди 1 година

Руснаците хем нападат свободна и суверенна страна , хем убиват и разрушават щото изначално са с агресивна същност, плашат с ядрено оръжие и хем обвиняват жертвата , че стреля по тях - е няма по -долни твари и по-ненавистна държава в света . Изгониха ги от всички световни организации , обаче ония трият плюнката от лицето си и викат ние сме велики !!!!

78

Анонимен

преди 1 година

Колкото по малко живи руснаци има толкова по добре за света! Страна на агресори,окупанти,изнасилвачи,крадци,мошеници и мафиози!Ама малко им остана-скоро ще е краят на империята на злото,скоро!

77

ЛилиПутин

преди 1 година

Този лилиПутин, който има не само лилипутски ръст, но и акъл със същия размер, е вече пътник... Необратимо е! Колкото по-бързо, толкова по-добре за целия свят, а и за Русия. По-младите руснаци вече отлично разбират това...

76

!!

преди 1 година

Брей, че те рашистите не ги ли унищожиха тея хаймаси - по техни данни вече са унищожени над 60, нищо че общо доставените са 20 :)

75

Леопард

преди 1 година

са добро оръжие! Посейдон и сармат са много добри! Но най-добри, са зелените гущери....

74

Анонимен

преди 1 година

Вагнеровците се крият в болниците. Цивилните са избягали .

73

Анонимен

преди 1 година

До прочетох, че ... 74. Прочел си от нашите медии. Виж в телеграм. Има много видеа от които се вижда - ДЕТСКА болница.

72

Грижовен

преди 1 година

Тия не са никакво Руско министерство на Отбраната! Каква "отбрана"... , кви 5 лева бе бро ??? Аз знам думата отбрана да значчи - че нещо те брани, защитава.. а тия не могат своите да защитят , тръгнали да защитатват украинските "руснаци" в тяхната Родина.... Рашките паднаха толкова ниско, че каквото и лошо да се каже за тях - все ще е малко... варвари , убийци, изнасилвачи, крадци, .... а бе да си седят в развитата и совбодна Азия и не ги искаме в бедния и изостанал капиталистически свят !!!

71

Гошо

преди 1 година

До ШрайкаЕ била и в Украйна ,ама вече не .То и Елзас е бил в Германия и Цариброд е бил в България Дедеагач също , ама е виж сега не са

70

Анонимен

преди 1 година

Трепането на долни и подли укрофашаги-бандеровци е задължение на всеки православен.За платените варвари на Зельо няма нищо свято.Долу Оссрайна и Зельо Наркомана!

69

Шрайка

преди 1 година

До Анонимен: Окупаторите не са в селската болница. Там са дедо Володя и баба Олга. И е вероятно да не са харесвали руснаците.

68

прочетох, че ...

преди 1 година

болницата предоставя "необходимата медицинска помощ на местното население и ВОЕННИЯ персонал в продължение на много месеци... И КЪДЕ ВИДЯХА ПРОБЛЕМ ВАТНЯЦИТЕ???

67

Анонимен

преди 1 година

До Шрайка Избомбили са окупаторите, яко!

66

Шрайка

преди 1 година

Ако луганска област е Украйна, означава че украинската армия е бомбардирала украински граждани в украинска болница.

65

Анонимен

преди 1 година

Тоз Лингвист по-долу е тролей с 4 клас хахахах! Край значи край, стига сте увъртали! Краварски ме ке рета!

64

Вокил

преди 1 година

Стига глупости. Крим е бил български, много преди да се появят руснаците и украинците. Да натоварим армията в три таксита и да изгоним всички руснаци и украинци от там. НАТО е задължена да ни подкрепи.

63

Анонимен

преди 1 година

Насълзявам се от кеф като знам че има умрели руснаци

62

ЛИНГВИСТ

преди 1 година

Думата УКРАЙНА Е АНАЛОГИЧНА НА НАШЕТО " РОДЕН КРАЙ". УКРАЙНА НЕ Е КРАЙНА ЗЕМЯ НА РУСИЯ, ЗАЩОТО ДУМАТА УКРАЙНА Е СПОМЕНАТА В " КИЕВСКИ ЛЕТОПИС" ОЩЕ ПРЕЗ 12 ВЕК, КОГАТО РУСИЯ ВЪОБЩЕ НЕ Е СЪЩЕСТВУВАЛА!!!!