37

Анонимен

преди 1 година

И какъв е проблема да изнасяме оръжие за Украйна? Можем да изнасяме където си искаме. Това е бизнес като всеки друг.

36

Завист

преди 1 година

Нинова завижда на успехите на опонинтине си от ПП! Не може да преглътне, че похвалиха Кирил Петков от Запад за помощта за Украъна, затова се подиграва и омаловажава чуждите успехи. Това е недостойно от страна на Нинова! Тя като няма заслуги, за които да я похвалат или да й благодарят и гледа да оклевети успелите, за да не се радват много, много.

35

Анонимен

преди 1 година

Агент Хари даде много танкове от танковия полк, сега построиха кауфланд на мястото на танковото поделение.

34

Анонимен

преди 1 година

ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ СА БАНДА ЛЪЖЦИ И КРАДЦИ ВСЕ ЧАДА НА САТАНАТА ТЕХНИЯ БАЩА ЩЕ ДОЙДЕ И МОМЕНТА КОГАТО ТРЯБВА ДА СИ ПЛАТЯТ ЗА ВСИЧКО, ЕТО ЗАТОВА НЕ ГЛАСУВАМ. В добрата книга пише да не лъжете и да не крадете, тате не ми дава да я чета за да не стана фанатик,там пише също По делата ще ги познаете не по думите

33

Анонимен

преди 1 година

Христо Иванов е пълен аматьор. Ще носи с лодка?! Друго си е стрина Корни- изнася с цели влакови композици, с товарни самолети. Мащабна жена, и на вид и на дейност! Както казват петвековтите ни господари - Ашколсун, машалаа!

32

Анонимен

преди 1 година

Те и в комунистическите кпюнтрационни лагери умираха от **слънчев удар**,**без доказателства!

31

Анонимен

преди 1 година

Даже ген,. Гяуров каза, че предоставянето на танкове Леопард за Украйна има само символично значение, т.е. няма да помогне на украинците. Но не е символично, а на практика носи смъртттт и разушения. Новата тежка техника мардер, леопард, вече се проследява в реално време като се придвижва на изток. Въпрос на избор е кога ще бъде гръмната, за да им по-малко жертви сред мирното население. А Полша внася иск в ЕС !!!! да и се плаща даденото за Украйна.

30

В.

преди 1 година

Склонен съм да вярвам на Нинова. Не е изключено и да не е била информирана.

29

Анонимен

преди 1 година

Защо пък да не закара оръжие с лодки?? Украинските ни приятели са в опасност?? Украинците не са ни обяваили за **неприятелски**

28

Анонимен

преди 1 година

Износ на оръжие било престъпление?!!! Няма такъв филм. Важно е хората в Подбалкана да ядат бял хляб, те се и семействата им да живеят добре. Но най-важно е политиците да спрат лицемерничат или да се правят на шантави и неразбиращи. Нинова се хвалеше какво развитие имало в икономиката, ама криеше,че сме изнесли оръжие за 5 милиарда долара и пееше в ушенцата на наивмниците - Нито един патрон няма да дорусна да се изпрати в Украйна. Верваме ти другарко, верваме ти ...Честно!

27

Никаква разлика

преди 1 година

Преди имаше активни борци против капитализма.Сега има активни борци против комунизма.И едните и другите - все партийци борещи се за сребърниците.

26

Анонимен

преди 1 година

Корнелия отново л лъже!! Но няма кой да й вярва!

25

Нео

преди 1 година

Карни отново се държи инфантилно. Цяла България знае, че сме изнасяли оръжие за Украйна, а тя твърди обратното. Типично комунестичесто двуличие!

24

Анонимен

преди 1 година

Кака Корни ги тури на лодката всички, и е права трябва доказателства за износ на оръжие и гориво иначе е престъпление ако Киро парапета е изнасял тези неща без документи. Каскета да се самосезира

23

Гиб Мелсън

преди 1 година

Тези оръжия дето ги пратихте на Украйна ще ви изядат парламентарнтите местенца.

22

Майка Русия

преди 1 година

Корниела е адски заблудена. Избирателите и даже още повече. Не случайно България беше обявена за неприятелска държава веднага след началото на специалната операция в Украйна

21

Анонимен

преди 1 година

Г-жа Лъжа отново в акция. Горката, хората разбраха каква е и на следващите избори няма дори да се класира за парламента.

20

Xa-xa

преди 1 година

Тая направи бузки покрай войната. Ама не и стигна времето и с гушка да се подредиДа каже колко комисионни са прибрали с Кирчо от посредниците

19

Христо Христов

преди 1 година

До 14 "Който иска да помага от джоба си на Укря, ние данъкоплатците не сме длъжни." - точно данъкоплатците дет гласувате за ес и нато сте длъжни. И да ви кажа, още нищо не сте видели! Ако 2023та се разминете само с три пъти по-големи вноски от 2022 година за оръжие Украйна (три пъти е базирано на цифри от плановете на ес , нато и съюзниците ви), ще трябва да черните.

18

ОФчу

преди 1 година

Мадам Н., всички опити да се дистанцирате от "Оръжейния скандал" с тезата, че "не сте знаели", са безсмислени и са жалък опит на конфузно оправдание!!!!!!! Вие бяхте част от правителството на канадското меринджейче Кире Т. и участвахте заедно с него в прякото управление на държавата!!!!!! И твърдиш, че "не сте знаели"??????? Ха!!!! Разправяйги на гащите си!