77

Мутри и мутреси вън!

преди 1 година

Трябваше германците да разбъркат тинята, за да може предишните "партньори" да скочат като ужилени пеперуди да се вкарат в обяснителен режим. Кирчовците отричат за посредниците (а има фактури, договори и какво ли още не), Корнела не знаела (а подписът и е навсякъде), а Бойкикев изведнъж изпадна в амнезия, даже не помни с кой е бил в коалиция. Докога ще ги търпим тези мутри мутреси, вече не знам!!

76

Васил

преди 1 година

Христо Иванов е просто една дребна риба и не може да свърши нищо полезно!

75

...

преди 1 година

Не до Киев, а до Полша, което е същото...

74

999

преди 1 година

Както изглежда, ще има мобилизация и целия ЕС. Който не ще - ще има военен съд. Помислете кой и защо НЕ иска мир!!!

73

Майна

преди 1 година

ТАКА Е. ИМА ОГРООООМНА РАЗЛИКА ЧАСТНИ ФИРМИ ПРЕЗ ПОСРЕДНИЦИ ДА ИЗНАСЯТ ОРЪЖИЕ ЗА КЪДЕТО СИ ЩАТ И ДА ИМА ОФИЦИАЛТО РЕШЕНИЕ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ЗА ПОДАРЯВАНЕ НА ОРЪЖИЯ НА ЕДНА ОТ ВОЮВАЩИТЕ СТРАНИ. ЯВНО МНОГО ХОРА НЕ ГО РАЗБИРАТ ТОВА!!!

72

Алекс

преди 1 година

Вицепремиер няма да знае за схемата с оръжието за Украйна.Верваме ти,др.Нинова,много верваме.Заковаха я и сега се чуди какво да лъже.Пак ще слушаме и гледаме репертоара на госпожа Лъжа.

71

Случаен минувач

преди 1 година

Даже и твърдолинейните koмyнисти взеха да се отказват от БСП и от Нинова. Като нищо БСП може да падне под 4%. Тя по принцип партията намалява по естествени причини, но дори тези слепци, които се държат все още за полата й, взеха да проглеждат. Накрая кака Корни може да си остане само със Сашо Симов и Гошо Свиленски (баджанака).

70

Анонимен

преди 1 година

"Сега чакам Христо Иванов да каже, че лично го е карал /оръжието/ с лодка от Росенец до Киев." Това е много добро, просто уникален бисер!!!!

69

Хининова

преди 1 година

Яко будалкам народа и пак ще се намъкна в парламента, ама първо да сецна Станишката

68

Един от народа

преди 1 година

Нинова си мисли, че като е юрист може да ни будалка както си иска. Но и ние обикновените хора от народа знаем какво е "де юре" и какво е "де факто". Той и Исус Христос е нямал документ, че е Бог. Де юре няма износ на оръжие, но де факто има.

67

алооо

преди 1 година

стига бе нинова , много добре знаеш че оръжие за Украйна е изнасяно макар и през Полша ! естествено че няма документ че оръжие е пращано директно за Украйна .

66

Лицемерие

преди 1 година

Да излезе Иванов заедно с Петков и Борисов и в един глас да равнат на Нинова, че е лицемер, тогава да видим как ще увърта.

65

Анонимен

преди 1 година

ама как да стане иначе

64

Анонимен

преди 1 година

Не че едно патронче мастика струва педесет стотинки ама като мине през няколко борси стане три и нещо демек нинова се е прецакала

63

Анонимен

преди 1 година

изнасяли сте и ще си платите, гласоподаватели на бсп няма да ви го простят. киро асен и дб са си мошеници там всичко е ясно, не може да се разочароваш че някой шмекер лъже и краде те са си такива, но вие паднахте в очите на хората(

62

SS

преди 1 година

Прогнозирам на изборите БСП да са аут или едвам да прескочат 4 процентовата бариера ! Трябва да се признае на Г-жа Нинова обаче ,че е на път да затрие една 100 год партия !

61

В.

преди 1 година

Всеки си носи кръста.

60

Анонимен

преди 1 година

Днес Украйна утре България вдругиден Америка. А сина е в Америка. Затова Трябва да се подпомага Украйна с оръжие.

59

Анонимен

преди 1 година

Българите СА с Русия и съпричастни с болката на обикновения украинец! Продажните "български" политици СА на страната на подстрекателите от ФАЩ! ФАЩ НЯМАТ място тук - вървете си с мир задокеански баши.бозуци

58

Какво следва

преди 1 година

Войната в Украйна ще бъде краят на еднополюсният свят и на хегемонията на САЩ. Но ЕС (и България в това число) ще си останат американски сателити, сами са си избрали тази съдба.