121

Анонимен

преди 1 година

Парите, които е получил като "дарения" трябва да бъдат конфискувани защото партията му обслужва чужди интереси и се финансира от тях по привидно допустими начини, всичко е на ръба на разрешеното поради недоизпипани закони, нарочно.

120

Анонимен

преди 1 година

На този плъх ще приложим мъртва хватка, при която има три пътя -- бягство в чужбина, среща с всевишния и отказ от американски слугинаж със затвор при строг режим за нанесени вреди на българската икономика. Това е американски слуга трето качество, един от многото с някаква мижава партийка. За каква власт бълнува ? Подпира се на стената на народното събрание и пърди газове от фекалиите си -- ха-ха, хи-хи !

119

анонимен

преди 1 година

Ристо, дано да не я намерите. НИКОГА!!! Че тези, с които сте тръгнали да я търсите тази пуста формула, са откровени мошеници и изпечени лъжци. Я Киро и Асен са отворили устата, я са излъгали, измислили или преувеличили. Просто са абсолютно вредни за България!

118

2023

преди 1 година

Ако ПРОМЯНАТА 2020-2022 НЕ БЯХА УПРАВЛЯВАЛИ - СЕГА ЦЕНИТЕ НА СТОКИТЕ И ИМОТИТЕ ЩЯХА ДА СА ТРИ ПЪТИ ПО-ЕВТИНИ....ЩО ПАК ДА ИМ СЕ ДАВА ДА УПРАВЛЯВАТ?

117

ПроСоТо

преди 1 година

тия са бавноразвиващи се !!!..Толкова години търсят "формула за вота" и все не я намерат тая "формула" и не я намират...Но са упорити..Па и какво друго да прават?..-Ако не са на НАРОДНАТА ХРАНИЛКА,те са загинали....Та така:..-Ето "формулата" :-Смазваща преднина на "Възраждане" и палячовците се оттичат в канала...Перфектната "формула"..

116

А тоя кво иска?

преди 1 година

Власт.. Пари..??......... Мравки..??

115

Политолог

преди 1 година

Не намерим ли начин повече такива Пинокио-евци да се изхождат в политиката , то няма да има спасение за България !

114

ТАЙНО, ТАЙНО...

преди 1 година

1 патрон струвал 0.50 ЛВ..... ПРОМЯНАТА ГО ПРОДАВАЛА НА УКРАЙНА ЗА 2 лева.......... ТАЙНО СТАНАЛИ МИЛИАРДЕРИ.. -..ПРОМЯНАТА 2020-2022....... ТАЙНО ОТСЛАБВАТ ФИНАНСОВО УКРАЙНА... РЕАЛНО ПОМАГАЛИ НА ПУТН....

113

Шоп

преди 1 година

Само не ти, харвардсите шмекери, Тиквеной и ентическата *** - все нагли лъжци и гьотферени.

112

чети внимателно

преди 1 година

Решава тоз, който има пари. Щом нямаш пари, какво ще решиш ти, бе?! Ти нищо не решаваш!

111

Анонимен

преди 1 година

Ако искате европейски заплати ще трябва да изчегъртате ГЕРБ на изборите. Без това няма да имате нормален живот.

110

Искам

преди 1 година

Безплатно: режийни отопление , наем ,образование и здравеопазване ,който ми ги осигури давам му гласа си до смъртта..

109

Анонимен

преди 1 година

Гласувайте, не оставяйте други да решат вместо вас.

108

Анонимен

преди 1 година

Ако ГЕРБ не бяха завзели властта през 2009 година, сега заплатите и пенсиите щяха да са два пъти по-високи.

107

Мутри вън!

преди 1 година

е добре за България.

106

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ ни направиха последни в ЕС и даже Румъния ни надмина заради некадърността на ГЕРБ и кражбите им. Няма нормален човек, който да гласува за ГЕРБ. Все пак искаме да живеем по-добре.

105

Анонимен

преди 1 година

По-добре Ицо, отколкото мутрите. Факт!

104

ХоХо

преди 1 година

Ице, ти и твоите партийни дружбаши сте едни ***. От сега сте напълнили *** да не би на следващите избори да подсмърчате край парлаМЕНТА

103

Анонимен 8

преди 1 година

УЖАС ИЦО ЛОДКАРЯТ ЩЯЛ ДА УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИ СЪБУДЕТЕ СЕ НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ ДА ВИ ЗАБЛУЖДАВАТ БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ЧЕ ИНАЧЕ НЕЗНАМ КАК ЩЕ Е

102

Анонимен

преди 1 година

Голямо търсене я търсите тая формула, години минаха и резултат нЕма. Хареса ви да дрънкате по цял ден празни приказки на топло, да хапвате евтино в бюфета и да не правите нищо, освен някоя каша да забъркате или гаф. И на всичкото отгоре да се правите на много важни.