141

Вики

преди 1 година

,,Голем реформатор" си ти Ристьо,страшни формули измисляш , толкова години без да работиш ,успя да си купиш къща в Брюксел ?!Направо си гении,това не всеки го може.А сега на народната софра може и палат да си купиш в Дубай.Там всички български бандити- крадци бегат и си правят компания.Аре се разкарай бе удтат лъжец

140

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

127 ОСВЕН ДА ПИШЕШ ВРЕЛИ НЕКИПЕЛИ ДРУГО ЗНАЕШ ЛИ

139

Анонимен

преди 1 година

Ясно е, че народа не иска ГЕРБ, но повечето не виждат за кого да дадат гласа си и резултатът е, че на последните избори само 38% са дали гласа си за някоя партия или коалиция. Е този смисъл трябва да се мотивират хората да гласуват

138

Анонимен

преди 1 година

Господин Иванов, преговари с ГЕРБ е силен ход, но уж интелигентни хора се държите като футболна агитка. В ЕС с ГЕРБ сте от една кръв, така да се каже! В ЕНП сте!

137

Анонимен до 127

преди 1 година

Точно ти нищо не си свалил!!!! Чети опорките малко по-подробно

136

Анонимен

преди 1 година

Пинокио отивай танкист в Украйна:))))))))))))))

135

Анонимен

преди 1 година

Заради управлявалите преди тройната коалиция спряха някои еврофондове, но заради тройната коалиция ги пуснаха . После пак спряха някои еврофондове заради ГЕРБ, но ги пуснаха заради правителството на Орешарски. Пускането и спирането става със закъснение. Пускат или спират заради едни, но става при следващите без да е тяхна заслуга.

134

Анонимен

преди 1 година

Мафията вика, дръжте мафията. Голям смях...

133

Анонимен

преди 1 година

106 Мафията се настани във властта с инсталирането на ПП,ДБ,БСП,ИТН в управлението. Мутрите с бели якички си купиха цели партии/ДБ,ПП/ и политици/Петков, Василев, Гюров, Присто Иванов, Настимир Ананиев.../. Главни спонсори са Нексо, Прокопиев, Цв.Василев, черепа, Бобокови, Маджо...и останалата червена ***. Опитаха се да овладеят държавата и да перат руски пари, да криптират реални държавни пари, чрез БНБ, като поставят за гуверньор Гюров. Добре, че се скараха с ИТН, които ги свалиха.

132

Анонимен

преди 1 година

109 Удобно забравяш, че заради престъпната тройна коалиция на Станишев, спряха европейските фондове и България потъна в поредната криза. ГЕРБ я извадиха оттам.

131

Анонимен

преди 1 година

132 За Христо Иванов, културтрегера на Бобоков, формулата за вота е машинното гласуване, "Дневникът е подправен". Манипулираният машинен вот е формулата за вота на ПП,ДБ. Даренията им идват от едно и също място, от черепа, Прокопиев, Цв.Василев и престъпната платформа Нексо.

130

Анонимен

преди 1 година

"Вие сте единствените които стоите на пътя към ЕС." -- разбирайте -- летят до брюксел напред назад безброй пъти като туристи на издръжки на бюджета или избирателите, а ползи някакви реални няма -- smoke screen.

129

Lina

преди 1 година

Милия... А го чакат олигарси в джипки и на лодки. Той отдавна е спазарил всичко, ако и да не влезе в следващия парламент.

128

Анонимен

преди 1 година

"а даренията, които мутрите получават чрез рекет, да не се конфицкуват." -- не, това го казваш ти, затова има и кавички от двете страни. Вие не сте алтернатива на мутрите, в класификацията сте близко до тях подобно на мутация.

127

срам

преди 1 година

Виждате ли как ви третират. Не ги интересува да свършат нещо за хората, а целта е само и само да се доберат до кацата с меда.

126

Стоенчо Инженера

преди 1 година

Че изпущиме властта другари, кво че праиме без властта, пак ли че работиме по заводите?

125

Анонимен

преди 1 година

Ако ГЕРБ не беше управлявал 12 години, сега цените щяха да са двойно по-ниски.

124

Анонимен

преди 1 година

Ако не бяхме свалили ГЕРБ от власт през 2021 година, сега цените щяха да са 2-3 пъти по-високи.

123

Анонимен

преди 1 година

Казваш даренията получени според закона да се конфискуват, а даренията, които мутрите получават чрез рекет, да не се конфицкуват.

122

Анонимен

преди 1 година

"реформаторско управление с висока амбиция към Европа" -- обърнете внимание -- pay close attention -- амбиция не към България, към европа, сиреч политики за източване на български ресурси навън и по-нататъшно обедняване на нацията.