22

Анонимен

преди 1 година

Възраждане трябва да се забрани със закон, а лидерите в затвора, така както направиха гърците с тяхното си "Възраждане".

21

Анонимен

преди 1 година

Заради един кворум, който е направен просто на мига, ореваха цялата държава. Аз гледах наживо парламента тогава. Депутатите нямаха време да се съберат. Ако председателя беше изчакал 3-4 минути щяха да се съберат. От ГЕРБ бяха само двама в залата. Депутите бяха излезнали на кафе заради един дъълга реч, нямаща нищо общо с важните неща за хората.

20

Анонимен

преди 1 година

докато търпим слугите на вашингтон да се надприказват - те си пълнят гушите а страната ни върви към дъното- тоя утре и мюсюлманин ще стане както си беше комунист - за едните кюлчета- немогат го изпревари пред джамията - пръв за обрязване - гн-ус отвсякъде- и кой го избира?

19

Анонимен

преди 1 година

инвалиди бе куцо и сакато от улицата баси селската работа

18

Боко е КРАДЕЦ

преди 1 година

пачки , кюлчета , подпорни стени , суджуци, апратаментгейт , незаконни зайчарници , "ало Ваньо" , Костинброд, двете Каки, кмета на Симитли , авио-отряда и бистришките тигри , СМС-ите към 13-годишната Сесил Каратанчева, Гинка от Пазарджик, НАП , кумгейт , милионите в брой от Хемус , златният гьол. Гласувайте за КРАДЦИ и си стойте БЕДНИ!!

17

ябадабаду

преди 1 година

Че кой е борисов да разкритикува ?

16

Анонимен

преди 1 година

Данъкоплатец съм Бориле ,откъде ти ще взимаш решения с партията за оръжия и храна скакалци гущери червей буболечки а?

15

Манфред Вебер

преди 1 година

Истинска трагедия е да си член на ГЕРБ до като Борисов не е осъден.

14

Анонимен

преди 1 година

Горкият, знае ли че умре в затвора? Поне присъдата да е В името на народа. Гешев и Борисов трябва да получат доживотен затвор и да почерпят, че няма смъртно наказание в България

13

Анонимен

преди 1 година

Подписите на този човек са против народа .Тръбата не я отклони тука а я даде на турците а сега дебел ти копул от турците на двойна цена .После допусна зеленчуци и плодове от Турция които и прасетата не ядът и накрая скакалци бръмбари червей ял си ги ти бе

12

Петров

преди 1 година

Язека глеам дека Киро и Асеня па не смеатат да ме пущат у далаверата, а оно пачките вече се свършиа и язека питам ги тех коги че ме пущат да лапам пак, заяви Борисов пред партийния елит на герп

11

NoirFire

преди 1 година

На фона на сериозните проблеми в страната най-вече икономически Борисов в затвора не може да бъде единствена причина поради която да управляваш.

10

Анонимен

преди 1 година

аман от национални предатели които живеят за да може от запада да има кажат "браво"

9

Милиардер

преди 1 година

Този отново е неадекватен и му се смее цяла България. Както се смееше и на комуниста от Правец. Времената на партията им БКП отдавна отминаха. Както и тези на депутатите, от поредното НС, които съвсем скоро ще са безработни. Честита да им е Новата 2023 г.

8

Анонимен

преди 1 година

Киро пора имаше реалния шанс да вкара Бърдука в затвора.Сега реалността е друга Бърдука ще го опъне заради Nexo и газа ! Сега стискам палци на дебелия,дай боже да узъпти простото в затвора

7

NoirFire

преди 1 година

Ти нали цъфна като Киро арестува Борисов и с 2 танкера газ от САЩ които май не дойдоха Киро с друго не се запомни.

6

Редица

преди 1 година

Съдът се е сраснал с мафиите. Затова прокуратурата губи делата, не, че не разкрива случаите и не събира доказателства. Може да има пропуски прокуратурата, затова че все още няма сили да повдига обвинения срещу единствената партия, която подкрепя прокуратурата, а именно Герб. Но съдът е самата мафия.

5

негласуващ

преди 1 година

Тиквата като какъв се обажда?Той май не е в парламата!?Какъв изобщо е?С какъв бизнес се занимава?Пари да яде,да се облича,да си плаща тока,водата и дървата откъде взема?

4

Че

преди 1 година

Нали щяха да правят коалиция Герб и ДБ. Но Радев не връчи мандата на ДБ. И пак подхванаха стария рефрен за изборите, че са нещо различно.

3

Анонимен

преди 1 година

Оттегли се и не ни занимавай повече със себе си другарю бивш комунист!!