217

Еха

преди 1 година

мутрафоновката пак е разтворила кесийката с рубли :)

216

Дойче Зеле

преди 1 година

Яссни сте ми за това не ви чета пропагандата

215

Анонимен

преди 1 година

Развиващите се страни трябва да престанат да се държат като СЛОН завързан за клечка. Децата на патриарсите на Запада са слаби. Всеки месец война в Украйна ще пробужда съзнанието на света за този факт

214

Тангра

преди 1 година

Всеки ден намират някое момиче в шахта. Всеки ден изнасилват или ограбват някой пенсионер.Не е страшно в България.

213

Анонимен

преди 1 година

А нашите мозъци, 30 години кой ги промива? Соросоидната, умнокрасива струя от медиите ни облива нас възрастните от сутрин до вечер. НПО та грантоядки бълват политкоректни учебници за децата ни, пълнят главите им с либерастки опорки и измишльотини и накрая ако все още има останали здравомислещи са обявени за "Путинофили, фашисти и предатели" ...Цъфтим и вържем!!!!

212

Сина

преди 1 година

И в БГ пропагандата е на макс. Всеки ден и натякват, че Русия е агресор, а запада е спасител - да, ама ние знаем, че сащ и запада сме виновни за войната в украйнините на Русия, знаем че сащ са агресори, Русия се защитава, знаем!

211

Америка за България

преди 1 година

А ние в България въобще не правим никаква пропаганда

210

Анонимен

преди 1 година

Гейовете не са мода, а симптом. Същото е било в Рим преди да го превземат варварите. ЕС е едно безмислено съществуване лишено от връзка с реалността. Хайде да идват варварите!

209

aleks

преди 1 година

Много смешна статия , и го казвам като човек които не харесва грам Русия , в Русия "било страшно " КРАЙ пропагандата била страшна ... а от другата страна се едно няма пропаганда .... напишете нещо и за напикания старец от белия дом ТАМ НЯМА ли пропаганда за да е на власт този ГНУСЕН ТРУП .... Европа няма ли пропаганда за да бъде най-простия КОНТИНЕНТ от трите с нейната позиция на бавноразвиваща се банда ***

208

Анонимен

преди 1 година

А украинците с промити мозъци? Учат децата още в детската градина, че всички московци трябва да са на бесилото? А тези в РС Македония, които пребиват, ако си българин!

207

Грък

преди 1 година

Спонсорирано съдържание ... пише отдолу. От кого ?

206

Анонимен

преди 1 година

До 216 В страна с 300 милиона все ще има 10 откачалки дето да гръмнат някой. Но ако отидеш там и почнеш от нулата имаш минимум 10 пъти по-голям шанс да се развиеш и да забогатееш от Русия. Ако почваш бизнес няма да вадиш 1 г само разрешителни. И във всяко едно отношение са се развили много повече от руснаците. Що се отнася до гейовете това е някаква мода която скоро ще отмине. Колкото и да се напъват няма как да те направят гей ако не си. Тъй че това да не те притеснява

205

Да

преди 1 година

Само пропаганда и глупости.

204

Направо ви верваме

преди 1 година

Пише Дойче Веле. Разказва Галина...Аз пък пиша че една баба ми каза че една нейна съседка и казала че един пенсиониран бръснар е чул нещо си ама не знам си какво !

203

Ха ха ха

преди 1 година

Важното е, че у нас няма пропаганда.

202

Анонимен

преди 1 година

Цялата беда в света идва от потъпкването на морала. Властта я взеха лъжци, спекуланти, перверзници и хора с изявени смъртни грехове, ако се позовем на Свещената книга. Моралът е невидимата мрежа, която държи човешкото общество цяло. Без морал то се разпада, както се разпадна Западното общество. Приветствам новия Европейски Халифат, който е на път да се роди! Старата Европа умря!

201

Анонимен

преди 1 година

Е как така хем пропагандата е промила мозъците на всички, хем нямало поддръжници на Путин, на войната...

200

Анонимен

преди 1 година

А тук е мнооо убаво....

199

Анонимен

преди 1 година

То пък щото в България кучетата не са по-важни от хората, нали?

198

Анонимен

преди 1 година

Приемете, че вместо държавата Русия сте вие. Идва някой и ви казва, че сте ***, неук и не ставата за ч е п за бъчва. Бърка ви в мозъка, прави ви лобектомия на челните мозъчни дялове, защото сте и агресивен, хаква ви чип в мозъка и вие от сутрин до вечер работите на поточна линия. Мирише на комунизъм, нали? Да, ама този път е по-лошо!