30

Fool

преди 1 година

До 40 а рашковците се изтеглиха, защото им свърши тоалетната хартия и нямаше как да се бършат заради настъпващата украинска армия. Тази война е безумна, последната васална империя ще се разпадне. Кедиров ще е приятел на другаря Путин само докато има интерес.

29

Христо

преди 1 година

Какви освободени територии от укрите,те не са освобождавали нищо.Само са влизали там където русите вече са се изтеглили

28

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Много турци пишат във форума,като се представят за...българи и нападат Русия. Целта е...прозрачна и крайната точка е,промиване съзнанието на българското население и възстановяване на...султаната.

27

Христо Христов

преди 1 година

Русия трябва да унищожи колкото може повече (потенциални) натовци в украйна!

26

Жалко но факт

преди 1 година

Да се смееш ли, да плачеш ли. САЩ щели да спасяват укропия с танкове ново производство с доставка есента, лошото е че явно плановете на мордър са да разпалват войната още поне година

25

Солидарен

преди 1 година

Брюксел да изтегли 17 милиарда $ от световната банка и да ги даде на Зеления безвъзмездно за възстановяване на енергийната система , ние сме солидарни с тях , ако трябва да ни увеличат инфлацията поне с 5% , ние ще ги изплатим.

24

Анонимен

преди 1 година

Освободихме вече половината Артмовск, влизаме в Угледар, стягаме примките около Авдеевка и Северск)) Скорошно освобождение на всички украински руснаци)!!!

23

Анонимен

преди 1 година

гледах бтв- водещата половин час разговаряше с "журналиста" грозев за навални а не се сети един път да попита за оня *** асанж- абе гнус-на работа

22

Кифладжията

преди 1 година

"Руската армия няма недостиг на средства за унищожение." Ново 20! Нали свършиха пералните бе, кво стана? :D

21

Пян_Гъ

преди 1 година

И Угледар, и Бахмут ВЕЧЕ са превзети! Стига с тази пропаганда. И от Соледар ВСУ не са се оттеглили, а бяха избити ДО КРАК! Не че е хубаво да умират хора и т.н., но нещата трябва да се казват такива, каквито са.

20

българин

преди 1 година

Руските поробители да ***, откраднаха ни азбуката и религията, искаха да ни направят руснаци - ние кръвта не си забравяме.

19

бай Пешо

преди 1 година

да де, ама една седмица след като нарко-нацисткият клоун-резидент се изходи за Соледар, че там "ситуацията на фронта е изключително тежка", той бе освободен. Сега за това време може ще замине не само Бахмут, ами и още бая градове около него в бивша нацистка Оркиана

18

Анонимен

преди 1 година

Украинските фашисти бягат толкова бързо и толкова надалеч, че вече cpaxa по три пъти в едни и същи гащщи и още нямат време да ги сменят от бягане :)

17

Анонимен

преди 1 година

Йенс Столтенберг миналия месец каза,че ако Крим не е руски това ше доведе до ядрена война,но трябвало да се дадат оръжия,за да можело укрите да си върнат Крим.Това как ви звучи?На мен си ми звучи като планиране на ядрена война.Това са психопати,които ще убият всичко живо в региона.

16

Анонимен

преди 1 година

До 17:До нас няма да идват.Те просто искат да помогнат на хората в Донбас,защото 8 г. са ги измъчвали дрогираните азовци.Но от регионален конфликт ще направят ядрена война,за да намалят населението на планетата и да си правят The Great Reset.Нон стоп наливат оръжия и пари с ясната идея до какво ще доведе,представя се само едната страна и има информационно затъмнение.

15

Анонимен

преди 1 година

Танковете са отживелица от миналия век, един точно насочен дрон или ракета и всичко вътре в танка става на кайма

14

Екс плод

преди 1 година

Тоз казал , оня заявил . Те така стоят нещата.

13

витамин Z

преди 1 година

yгледар вече падна, бахмут почти, да сеготви авдеевка

12

Анонимен

преди 1 година

Мачкай,Вова.Днес в Донбас,а утре те чакаме и у нас.

11

Анонимен

преди 1 година

където има мивки ще има и руски танкове