12

Анонимен

преди 1 година

Не са ни освободили американците, а украинците!

11

Анонимен

преди 1 година

В сравнение с нашите апартаментчици тоа бледнее.

10

До 1

преди 1 година

Недей изкарва украинците жертви ти знаеш ли че във всичките концлагери по време на Втората световна всички пазачи са били украинци само ръководството е било немско офицерите и голяма част от зверствата са ги вършели те

9

Иван

преди 1 година

Русия има нормална нужда - както всяка държава, да бъде равнопоставена, а не да се прекланяме само пред 1 кумир, а има разнообразие, така или иначе нито САЩ имат олимпийски медали вповече, нито имат най-хубавите филми, книги, картини, коли, влакове. Като не е ясно, славяните са с друго виждане за живота.

8

Петров

преди 1 година

напротив, сащ искат да вземат цяла украйна и да я опустошат по модела на сирия, ирак, либия, югославия. украинците умират за американски интереси, от всички други само българите го правят. където стъпи американски ботуш, трева не никне.

7

До 1

преди 1 година

Забрави да добавиш 4- САЩ са освободили България 1878г.от турско робство.

6

Анонимен

преди 1 година

До номер 2:Остави я тази ВСВ.Сега сме 2023 г. и ще ни занулят с ядрена война заради такива като теб където още бълнуват болшевики,а такива няма от 1991 г.

5

Петров

преди 1 година

нацистка германия напада полша на 1.09.1939. франция и англия, които са уж гаранти на полша не си мърдат пръста да я защитят. на 15.09. полското правителство бяга в румъния. полша се разпада като държава, няма полиция, няма армия, няма администрация. на 17.09. 1939 с цел избягване на анархията съветската армия влиза в това, което е останало от полша.

4

Анонимен

преди 1 година

При такива приятели врагове не ти трябват.

3

Анонимен

преди 1 година

Е,руснаците казаха още в началото какво искат обаче всички слушаха лъжите на Зеления.Путин си каза,че искат да защитат населението в Донбас,да унищожат био оръжията и другите такива както и да спрат зараждащия се хитлеризъм там.От регионален конфликт ще направите ядрена война точно заради манипулативно представяне на новините.

2

Анонимен

преди 1 година

Другари я кажете верно как руснаците решиха заедно с нацистите да денацифицират Полша през ВСВ.

1

Анонимен

преди 1 година

Малко факти:1. СССР заедно с нацистка Германия нападат Полша и си я поделят с нацистите през ВСВ а червената пропаганда се опитва да изкара СССР жертва във войната. Руснаците правят същата денацификация сега на Украйна, тоя път без нацистите.2. От 1941 до 1945та с Ленд-лийз акта, САЩ предоставят на СССР оръжие и друга помощ в размер на 11.3 млрд долара, което в днешни пари е 180млрд. долара.3. След войната САЩ изграждат индуструята на СССР с американски технологии и инженери. Много от съветските заводи са копия на американските изградени от американски инженери.