19

Анонимен

преди 1 година

ПП като се събере с Костов и ще цъфнат.По-скоро бих гласувал за Доган и Боко отколкото за Костов.

18

Анонимен

преди 1 година

Член съм на ДСБ, но вече сериозно обмислям да напусна партията.------Герберю, ограничи се с викове "Бойко е велик!"

17

Анонимен

преди 1 година

Член съм на ДСБ, но вече сериозно обмислям да напусна партията. Няма как да съм съгласен нашата партия, на хартия изповядваща дясна идеология, да се събере с най-ляво популистката партия, някога управлявала държавата.Този безпринципен съюз, ще донесе единствено негативи и допълнително ще обезличи и без това крайно западналата десница.

16

Анонимен

преди 1 година

А защо всичките партии не се обедините отново в БКП? Така или иначе БКПто е майка на абсолютно всичките до момента партии! Всички сте пряко или косвено свързани с БКП!

15

Тайфун

преди 1 година

Големи напъни са да не изпаднат под чертата, като ИТН. В ДБ са над 50 партии и не стигат. А ПП са ВОЛТ и разни други тегличи. Без машинките са аут всички.

14

Анонимен

преди 1 година

Минчев, простото Киро още ли знае кодовете на измамните мадуровски машини? Защото аз предпочитам да гласувам с хартиена бюлетина.

13

Майорас

преди 1 година

Мамин Кольо всичко правите да се докопате до властта! Но не мога да разбера какво демократично обединение ще ставате след като сте двете партии на олигарсите и изпълнявате техните заръки! Иначе обединението е между бивши комунисти о техните отрочета и видяхме докъде доведе това страната!

12

Анонимен

преди 1 година

Кольо, що не вземете и Бялата Златка.Човека се напъва,пък и ще ви осигури 3-4 хил.гласа.

11

Анонимен

преди 1 година

БСПету легна на баце и шиши за хартиена бИлитина, ДБ,ППту и БСПету пращаха скришом оръжия на укронацитата и лъгаха, че хотелите и джобните на укрита ги плаща ЕС, оня ден ГЕРБ-СДС чрез лицето Гаджев обявиха че ще мобилизират запасняци ама тук нямало нищо общо с усраййната.... Така че внимавайте за кой гласувате, а гербоседесарските ПеПесарските и ДееБесарските тролченца вместо да се пенят тук у коментарите, нека лъскат кубинките да стягат мешките и марш в усррайна да бранят евроатлантизЪмь.

10

Сериозно

преди 1 година

Нексо и Ружа Игнатова също може да се обединят.0

9

Бай Пешо

преди 1 година

Тез не спят, само и само да се докопат до някой процент повече от парламентарната субсидия и от народната любов, упс ... пара.

8

карачанаков

преди 1 година

ПеПита плюс Гномове и Ристе Водолазот добра комбинация,а ако се съюзят и със ,,Спасителите,, на София ,,ех ще на стане такъв живот че само си викам дано,дано,дано,,

7

Аха

преди 1 година

Ще се спасяват значи. Машинките ги няма и др. трИнчев няма да плаща вече.

6

Анонимен

преди 1 година

Сама, и спаси София да не забравите. И зелените. Оня образ Москов също.

5

Политици

преди 1 година

Никакъв свян, грам срам. Показаха и парапети и кантори и роднини, майки, баджанаци. Даже не мигват, политици го раздават. Време е да се върнете там от където дойдохте. Няма как на мамини момчета и държанки да направят нещо смислено за държава. В частна фирма може и да се минават връзките, тук си проличава липсата на компетентност

4

Г Милев

преди 1 година

Започна трагедията.

3

Анонимен

преди 1 година

Ако искат може и обединени да не ги избираме! Тяхно си решение! Считам, че като обединени ще бъде по лесно да не ги избираме - едно кръстче по-малко! Противен тип!

2

Анонимен

преди 1 година

И да не забравите БСП!

1

Анонимен

преди 1 година

Хайде и заедно да вземете 3% и вън от парламента.