Снимка: архив, БГНЕС

"Сериозно се обмисля обединение с "Демократична България", потвърди пред БНТ Никола Минчев от "Продължаваме промяната". Националният съвет на ПП е дал мандат за разговори и за местните, и за предстоящите парламентарни избори, заяви Никола Минчев.

Той окачестви евентуално обединение между "Демократична България" и "Продължаваме промяната" като реформаторско, демократично, прозападно, в което ще вземат участие и граждански организации. "Не може да го характеризираме като чадър, това е една платформа", обяви Никола Минчев.

Още по темата
Той  смята, че няма спад на доверието към "Продължаваме промяната".

"Ще направим всичко възможно да има редовно правителство в следващото Народно събрание, но не на всяка цена бихме влезли в правителство", заяви Никола Минчев.

Той уточни, че от "Продължаваме промяната" не са готови на безпринципни компромиси.

"Най-доброто, което може да се случи за гражданите на Република Северна Македония с българско самосъзнание, е европейският път и това ще защити правата им", допълни Никола Минчев.

По думите му това, че българската държава е предоставяла оръжие на трети страни не директно на Украйна, е било ясно още преди статията в "Ди Велт".

 

Коментари Напиши коментар

99

Анонимен

преди 1 месец

Обединете се с ДБ (Ваньо Лилавото) та да ви тръгне играта. Тогава по-лесно ще гласувам за Доган и Боко отколкото за Лилав Ваньо. То бива наивитет ама Харварда така и не схваща елементарни неща. Ако исках да гласувам за Костов щях да го правя и преди да се появи ПП на сцената. Лилав Ваньо е същият крадец като Боко. А Доган пред тях е света вода.

98

Анонимен

преди 1 месец

СДС сами се изчегъртаха и сега ги има само прикачени към мутрите. Скоро и мутрите ще трябва да се прикачат към някоя ракета носител. Никой нормален човек не гласува за ГЕРБ, а само с фалшифициране на изборите и купуване на гласове, мутрите ще изпаднат от парламента.

97

Анонимен

преди 1 месец

Има лесен начин нормалните хора де решат за кого да гласуват. Трябва само да гледат по кого най-много плюят платените от ГЕРБ и това е избора им.