40

Анонимен

преди 1 година

За последно земите на Македония са били твърдо български през 1018г и малко при Константин-Тих Асен от 1257 до 1277г.

39

А не бе

преди 1 година

то сигур си е било махленски бой, та няма и нужда да се политизира.

38

Анонимен

преди 1 година

И в Русия ни мразят като в Македония, но към тях изливаме само любов.

37

Анонимен

преди 1 година

Вижте в РСМ медиите какво тържество са си организирали сърбоманите за св. Сава. Цялото ръководство на РСМ държавата с премиера и министрите и лидера на така наречената опозиция са на крака слушайки речите на сръбския военен министър. На който РСМ му била в сърцето! Вижте хвалебствените статии в мкд.мк.

36

АТИНА

преди 1 година

До сите нордистанци. От мен само едно - АЛБАНСКИ ДА СЕ УЧИТЕ

35

Петров

преди 1 година

пендаровски е всъщност пендарович, основния сърбоман на македония, съревновава се с онези от вмро -дпмне

34

Анонимен

преди 1 година

Пребития не е български гражданин, а един от биячите е с българско гражданство, никой не пише за това. Хората тука пари събират за лечение, а нашите продажни русофилски политици плащат за лечението на един чужд гражданин.

33

Анонимен

преди 1 година

Тея биле етнически македонци. Ха-ха-ха. Цялото ръководство на държавата се изсипа да лиже засдника на сръбския вътрешен министър, дето сега е там. Начело с премиера, Мицко и вътрешния министър. Цялото ръководство на държавата на етническите македонци всъщност е от етнически сърби!

32

Абе

преди 1 година

До Божил Божилов И вие ли още не сте разбрал, че никой него интересува какви са? Проблема е, че представят наши исторически личности и събития за техни! Били сме фашисти, а защо не пишат никъде коя армия прогони немците от Македония и Сърбия? Сега се правят на велики и дори с тракторите изравняват гробовете на загиналите български войници!

31

СЕГА ХАПЕТЕ СЕ ОТЗАД

преди 1 година

ЖАБАТА ТРЯБВАШЕ ДА РАЗДЕЛИ МАКЕДОНИЯ С МИЛОШЕВИЧ,КОЙТО ГО ПРЕДЛОЖИ,И ВСИЧКО ДО ТАМ!АМА ПУСТА НАШЕНСКА ЛАКОМИЯ!!!

30

Горд Българин

преди 1 година

До MakedonecМакедония е географска област и нищо повече. Македония не е и никога няма да бъде държава. И, да тази географска област е бивша Българска територия. Отделен е въпроса, че вече е пълна с албанци и не я искаме. Стойте си там и очаквайте да се събудите и вие албанци. На нас не сте ни притрябвали. Като ви нагънат албанците ще бягате през глава към България, но тогава трябва да ви затворим границата и да ви оставим да си се оправяте с тях.

29

До 44

преди 1 година

Българите избраха Цивилизацията...п.а вие си стойте в блатная щом ви харесва

28

Анонимен

преди 1 година

До Маке от Северот Ти що не си с преводач бе,цЪрвУлЬ!?

27

До Makedonec

преди 1 година

Така е. Ние не влизаме и не викаме. Влязъл е един клоун, дето вашето ръководство в момента води задочен диалог!? Това е идиотско. Той не представлява българската позиция. Ако се обърне внимание, вече му няма партията в парламента. Хората го изгониха. Но неговите изявления се използват от сърбоманите да плюят по България.

26

Божил Божилов

преди 1 година

Тази политика на официална България към македонците доста прилича на политиката на Тодор Живков към турците.Тогава всички се опитваха да им докажат,че са българи заблудени от ходите в Османска Турция.Самата ми жена при едно посещение вОхрид се опита да докаже на едни бабички,които си мърмореха пред портите на една голяма къща,че са българки.Отървахме боя само поради напредналата възраст на жените,но инкасиране доста обиди включително и български фашисти.Цар Борис трети не е обичан там.

25

Българин

преди 1 година

Историята показа, че човек колкото е по малък и ж.а.л.л.ък толкова е по в.р.р.ед.е.н! Та и вие така!!!

24

Анонимен

преди 1 година

Ако сте димократична страна...нямаше да имате проблем и да пребивате граждани опредилили се като българи. Но вие сте слуга на кремлин и сръбите и нямате мнение, а те политизират и внасят напрежение! Време е да решите какво искате?!!!!!

23

999

преди 1 година

,,...защото прокуратурата в Охрид е казала,че всичко е започнало с думите ,,не те е срам да се пишеш българин".И това според Пендаровски се ползва за предизборна кампания в България,а не в РСМ???

22

Българска Армия

преди 1 година

Сега Българската Армия може да попълни недостига си от кадри.Що не призоват младит мъже под българското знаме за да защитим българския интерес в конфликта с Македония? Пробваха с Русия,ама там удариха на камък,защото ще си проливат кръвта за Америка,но сега е друго! Сега е време да вразумим нашите макета и да ги приобщим към България!

21

Анонимен

преди 1 година

Ако ние почнем да пребиваме макета, които отказват да признаят българските си корени, щяхте виете пред всички медии като кучета.