30

Анонимен

преди 1 година

фейк.бг, никой освен извеяните либерали не му пука, особено след пародията с престъпника флойд

29

Евразин Алахакбаров

преди 1 година

До Анонимен33 старшина и ефрейтор са стереотипи в българия, типичен пример за ментален хомосексуализъм и нямат нищо общо с етноса. тва е своеобразния зенит на слугинажа.

28

IQ 3.14

преди 1 година

До Чик чок ти не разбираш, това е друго.

27

Анонимен

преди 1 година

В казармата имаше един старшина ром. С нас се държеше нормално, но какво правеше неговите съплеменници - бедна ви е фантазията. Какви демони живееха в тоя човек и как избиваха не може нито да се разкаже, нито да се опише.

26

IQ 3.14

преди 1 година

1984 , работническо дело : държавния глава разправя че сме най умните, най древните и най талантливите, братска русия държи всички за ташаците с ядрено оръжие и помага на многострадална българия да се освободи от некой лев, в тексас полицията бие ***. 2023.....

25

Анонимен

преди 1 година

Кво ми пука, че някакъв черен бил убит от други черни, тия американци спонсорират братоубийствена война между славяни, а вие искате да проявявам съчуствие към тях ли? Аре f..k off както биха казали те

24

Анонимен

преди 1 година

Скоро и у нас ще ни съобщават за такива случай с рИмляните, които НПО-тата си отглеждат

23

Негър

преди 1 година

Време за бране на телевизори!

22

Анонимен

преди 1 година

Явен изблик на самоомраза и изливане на фрустрационната агресия над обект- символ на гнева. Черните полицаи имат поглед върху криминалната обстановка и неизбежно си задават въпроси -"Защо нашите са така, а белите иначе". Отговора е честен и болезнен, чувството за срам също, гнева и зрее и повода се намира. Черен нарушител. Обекта за взривно разтоварване е намерен, а това че са в група размива ( в момента) отговорността. Емоционален взрив с фатален край.

21

Анонимен

преди 1 година

21 Солженицин описал, ама преди 10 дена Путин забрани изучаването на "Архипелага ГУЛАГ". Новите поколения руснаци не трябва да знаят за съществуването на империята на лагерите, защото в СССР всичко е било прекрасно. Пък и се беше задал СССР 2, ама пустите хохли не щат и не щат да живеят в путинския рай! Та и черните в Америка е време да разберат, че не са в Африка.

20

София до 19

преди 1 година

За жалост обаче, ти си типичният пример за жълтопаветно либерастче с фукнционална неграмотност. В статията пише, че е използван спрей и електрошок, след което се е опитал да избяга, очевидно имаш съпротива при арест, при това два пъти. Щото едва ли ще тръгнат да го пръскат, ако се беше предал доброволно. Ама що ли се хабя и аз рано сутрин да се занимавам с жълтопаветни измисленяци, дето дори нямат един елементарен комън сенс в главите.

19

Анонимен

преди 1 година

За да се стига до тук, означава, че органите на реда там са страшно увредени психически.

18

Анонимен

преди 1 година

Ето доказателство,че нищо не се е променило в Америка от предният смъртен " арест" на чернокож!!

17

Анонимен

преди 1 година

В Русия пък ги отвеждат в лагери на спокойствие. Солженицин го е описал феноменално.

16

Анонимен

преди 1 година

Шах с пешката. Няма бунтове и протести, защото полицаите са черни. Интересен казус, а. Висша форма на това как аршина е двоен.

15

До София

преди 1 година

Ти ди типичен пример за либераст, не разбира от нищо, но с големи притенци, да съди и беси отдалеко!

14

Анонимен

преди 1 година

До СофияКогато има бягство при арест след хващане на запоздрения се слагат белезници а не се пребива до смърт.

13

Лицемерни кравари

преди 1 година

Интересно е, че по новините там се правят съпоставки със случая на онзи Джон Флойд, но не се говори за расова принадлежност, на замесените, а само за полицейско насилие.

12

София

преди 1 година

Значи според либерастите в щатите когато има опит за бягство от арест, полицията трябва да седи и да си бърка в носа!??!? Тия хора определено не са добре, а по-лошото е, че със същите разбирания живеят и жълтопаветните им братовчеди в България.

11

Анонимен

преди 1 година

Ако бяха хванали някой латино, щеше да е нужно ДНК разпознаване. Рапърите са си расисти, дори към своите, странен, но неуспорим факт!