63

Анонимен

преди 1 година

Всички русофили роптаещи срещу евроатлантизма, си обирайте крушите от България и отивайте в Русия да ви управлява Путин!

62

Анонимен

преди 1 година

Чета коментарите и виждам колко много комунисти има в България. И после искате да живеете добре, ами няма да стане , докато не изпукат комунистите. Всеки народ си заслужава съдбата, не се чудете защо изчезва българския...

61

Анонимен

преди 1 година

До 69 Така е .. . . . . . . . . . Каквото и да е било в Украйна , войната е не приемлива. . . . . . . . . . . . . абсолютно правилно, освен, ако не си бил жител на Луганск или Донецк с всекидневен терор от страна на героичните, актуално страдащи украинци! С извинение, но не всички могат да мислят дебелоидно! Все още има нормално мислещи от българите и това няма нищо общо с русофилство!

60

Шизофрения

преди 1 година

Ако слушаме какво плещи медведев на пет водки направо трябва да избягаме на Марс. Едва ли някой го взима на сериозно.

59

Дивергент

преди 1 година

Всъщност опасността от радиация не е заради възможността на Русия да използва ядрено оръжие, защото тогава лекарствата ще са излишни, а това че украинците складират оръжие и боеприпаси в АЕЦ за да не ги унищожават руснаците. При малка грешка като тези в Арсенал, ще имаме "*** бомба" как тази от Чернобил. Друг е въпроса, че една трета от боеприпасите са точно от Арсенал.

58

Дивергент

преди 1 година

До 72 Така е......Войната в Украйна я започнаха американците през 2014 г. с държавен преврат и теранично управление с избиване на опонентите. Според твоята логика България е агресор в османската империя. И е трябвало да си траем защото "лошият мир е по-добре от добрата освободителна война". Голям лицемер си, предателю.

57

Анонимен

преди 1 година

сзо да си завре отровите отзад, фармация в превод означава отрова

56

Така е ..

преди 1 година

Кой започна войната питам аз , и отговор не искам?Нямам повече въпроси.Каквото и да е било в Украйна , войната е не приемлива.И най лошия мир, е по добър от най добрата война.Нищо не може да оправдае Путин.

55

Анонимен

преди 1 година

Световната зла организация на рокфелер и гейтс знае явно за плановете на сащ, и укронацистите.

54

Анонимен

преди 1 година

Е след тая статия дружно да извикате Слава Украине! Хайде. Да излезат ония хубавци от парламента и да ни обяснят как заради егото на един клоун трябва всички да умрем от радиация. Забележете не само ние, но децата ни, родителите ни,приятелите ни, бебетата в утробата на жените, всички. Защото атома не подбира. Не те пита от коя партия си и колко си умнокрасив.А и да не забравите да развеете украинското знаме.... докато ви се разкапват месата.

53

Анонимен

преди 1 година

Отглеждането на нови вируси вече отпада! Ядрена гъба и всичко започва отначало! В новия свят обаче няма място на СЗО или подобни бандитски организации!

52

Joe

преди 1 година

Молете се да сте от първите загинали при ядрена война! Само си представете, какво ще ви се случи след частичното облъчване! А какво ще ядете и ще пиете ,да попитам?

51

Анонимен

преди 1 година

От статията се разбра едно:подготвят провокация в Украйна.Най-вероятно *** бомба или ще стрелят с уран с новите танкове.

50

Анонимен

преди 1 година

От статията се разбра едно, загуби ли Русия в Украйна ще има ядрена война. Ядрена сила не може да си позволи загуба.

49

ЯО

преди 1 година

Стане ли ядрена война, ще гледам да не оцелея.

48

ЕПМ

преди 1 година

От Световната Зла Организация съвети не приемам. Т.е. От кръглоземци.

47

Политнекоректен

преди 1 година

Зловеща статия!

46

Да допълня...

преди 1 година

До Анонимен 43 Истерията е изкуствена , но Путин обещава да я направи естествена.Все бомби и войни са му в главата .

45

Така е ..

преди 1 година

Ядрената авария си има име. Путин.

44

Анонимен

преди 1 година

това е резултата от руските окупатори