21

Анонимен

преди 1 година

Даже много закъсняха. Знаят ли от кога в америка са забранени всички руски СМИ. А уж са много демократични американците.

20

Шамил Басаев

преди 1 година

Кой ги брои за живи руснаците ? Империя със загихващи функции и умираща икономика.

19

Ром"с

преди 1 година

Е,как не се съОбщава...казаха,че на сайтовете им само за декември месец са блокирали 157 000 призива за протести против войната в Украйна!Това малко ли е за да не се блокират сайтовете на ЦРУ и ФБР ,а ? Не знаете или не искате истанта да напишете,е да,те нашите преписват всичко от западните медии ,а те са във война с Русия и естествено е ,че няма да пишат Истината ..както е казал Бисмарк за лжата..

18

Американец

преди 1 година

Преместих го току що в другия крачол.....

17

анонимен келеш

преди 1 година

Сигурно са забранили и Американските филми по кината и за гледан вкъщи:):):)Леко леко се превръщат в Северна Корея номер2:):):)

16

Анонимен

преди 1 година

На съветските щуротии им идва края!

15

Тикток

преди 1 година

Опитайте се да се регистрирате в тик ток за бизнесс. Няма държава България. Звъннах им викат ааааа ние с толкова напреднали цивилизации от източна европа....не работим.Да не избориявам колко бизнесс апликаций са забранени, дори за хуманитарна помощ за Украйна!! От самите сайтове. Иначе прегръщането е голем0!!!

14

(-_-)

преди 1 година

Не знам за Русия, но в България повечето доставчици блокират ria новости, RT, както и куп новинарски и др. телевизионни канали.. Така излиза, че всички лъжондрят на поразия хахахах Ай разбери кой прав и кой крив?

13

Анонимен

преди 1 година

Клетите ЦРУ и ФБР, които работят срещу редови американец, пуснах сълза.

12

тва

преди 1 година

е тициян

11

Анонимен

преди 1 година

До 5 Ползвам безплатни VPN-и. Защо да давам 5-10 долара?

10

райдасялия

преди 1 година

мускал

9

Мда

преди 1 година

За путлеристката хунта казването на истината е подстрекателство към държавна измяна !

8

део

преди 1 година

анонимен 1

7

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен А руските сайтове в ЕС ги спряха много отдавна. ------- нищо не са спирали, даже днeса почна да ги препечатва 1 към 1. Гнycна работа днесаджийска.

6

Боби

преди 1 година

Хорица я вземете и проичете не само западни източници? 1. До компресорната станция на СП1/2 в момента се изгражда модулен СПГ терминал. Тоест СПГ ще се доставя през Петербург ползвайки изградената вече инфраструктура 2. Силата на Сибир 3 и 4 се изграждат с ударни темпове през Казахстан (Газ/Нефт) за доставка на суровини в западен Китай 3. Започна стоежа на Силата на Сибир 2 - През Монголия с него ще се Газифицира Далечни изток на РФ(40% от промишлеността), Монголия и Източен Китай

5

До 3

преди 1 година

Инсталираш си TOR и си четеш където си искаш. Само дето малко по бавно отваря сайтовете. Другия вариант е VPN за 5-10 долара на месец.

4

Анонимен

преди 1 година

На евроатлантиците една утеха им остана - цената на газа, след като скочи с 80%, сега щяла да падне с 30%, ама ще видим. Пък че вече нямат пари да сменят скъсаните *** на г.за си, това не го виждат. Скоро сте безработни, момчета, подгответе се за този момент.

3

Анонимен

преди 1 година

А руските сайтове в ЕС ги спряха много отдавна. Абе друго си е демокрацията.

2

ДОБРО УТРО, БЪЛГАРИЯ

преди 1 година

Газта пак пада в Европа - скимтят, вият на умрело хибридни тр00лчета!