215

Боян Кривошиев

преди 15 години

Време е в близките дни *** Кардам, а след него и баща му, майка му и така до 9 -то коляно!Богородице , ти ги наказа за наглостта и безочието му. Накажи и техните симпатизанти, умопомрачени фенове, сантиментални синодали.

214

никола

преди 15 години

Вашата злоба има две обяснения. Тези които обвиняват Симеон в кражби , които не са доказани и желаят смъртта на сина му могат да бъдат само два вида хора.1.нещастници, които умеят да се радват и да бъдат щастливи само , ако някой човек е изпаднал в беда , независимо , че същият този човек нищо не им е направил. Това са комплексари с нисък коефициент на интелигентност или без коефициент на интелигентност. 2.Вторият тип персони , които от все сърдце желаят смъртта на Кардам имат причина . На тях им се плаща да говорят и настройват хората срещу Симеон и ниеговото семейство.Те имат някакъв келепир от това празнодумие.

213

Висарионович

преди 15 години

Както е казал един по-умен от мен: "Нищо човешко не ми е чуждо". Става дума за всенародната любов към династията на Кобургите. Колкото и да сме благодарни на дедото за водените нечувани войни, на баща му за хилядите избити интелектуалци, на Симеон за 800 дни и великит кражби след тях изпитваме съчувствие към престолонаследника.

212

az

преди 15 години

Stava vapros za choveshki jivot. Sprete da pishete gnusotii !!! Nie vsichki imame detza. Pomislete !!!

211

Комунисти-социалисти

преди 15 години

До 209 - Току-що изтриха и моя коментар. Добри са администраторите на сайта - кой ли им плаща се питам?

210

преди 15 години

ОБЕЩАНИЯ ЛИНК:http://vbox7.com/play:a34ce5ec

209

преди 15 години

АБЕ СПРЕТЕ ДА ТРИЕТЕ БЕ !!! ТОВА ДА НЕ Е ЦАРСКА МЕДИЯ ???АКО СЛУЧАЙНО ПАК МИ ИЗТРИЯТ КОМЕНТАРА - ВЛЕЗТЕ ВЪВ ВБОКС , НАПИШЕТЕ " ИНТЕРВЮ СЪС СИМЕОН САКСКОБУРГГОТСКИ " И ВИЖТЕ ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ ....

208

Тодоров

преди 15 години

Дано княза скоро се възстанови и всичко остане без последствия! А вие мизерници, ако не беше баща му щяхте да гледате Европата и НАТО през крив макарон, пък и данъците нямаше да са ви 10%. Бил крал, а доказателства? Ама не писанията от Тошевия ,,Труд,, където за да докарат сумата на възстановеното по пълнеща очите, отцениха горите вместо по 300-400 лв. декара колкото си струват по 20 000 долара като парцелите в Боровец тогава. Тошев, макар *** е добър журналист, знае кое ще повлияе на нашенеца.

207

малкият ужасен тасма

преди 15 години

браво 205 хубаво си натъкмил римитеднес е твоят денмного талантливо поднесена истина.но шизофринните царски дегенератитака и няма да те разбератте са с промити мозъци и мозъците им са толкова гладкикато паркета в царски военен клуб.какво очакваш от хора с обърнати в миналото очи.те са застинали в очакване да се върне едно миналокоето и симеон оттдавна е разбрал че никога нямада се върне.

206

България е царство!

преди 15 години

С БОГА ЗА ЦАРЯ И ОТЕЧЕСТВОТО !БОЖЕ, ЦАРЯ НИ ПАЗИ !

205

преди 15 години

ти оградата пази, че безумни пациентия прескачат на тълпипадат, стават, царя славятза лекарствата забравят ,молят Бог да пази царо....мамата си е е.ало!

204

сашо

преди 15 години

Ако си толкова голяма работа каквато се правиш , ще си напишеш името. Страх те е , нали?Ако си напишеш трите имена - никой няма да се изненада от написанато от тебе, защото твоите познати знаят колко пари струваш. за твое сведение , аз не членувам и не се занимавам с партии.В партиите в България са:крадците, мошениците и наивниците. Аз не съм нито едно от трите.

203

Верински

преди 15 години

Всемогъщи прави Боже,молим Царя ни пази.Дай му сили за да може,зли поврати да срази. За погром на враговете,и за славни бъднини,Боже, Царю на Царете,дай на Царя светли дни. А на българското племе,ума боже просвети,с любов да се обемеи задружно процъфти. Чрез съгласие да можесилна воля да развий,чрез напредък дай му Боже,славно име да добий!

202

България

преди 15 години

Боже,молим Царя ни пази.

201

преди 15 години

Caro ako varne 300 mln zeleni i dodane ne6to ot nego za siracite...moje i da ojivee kopelenceto mu kradlivo

200

Боби

преди 15 години

Господ наказва грешниците като сипе нещастия върху близките им. Така че Симеон да върне окраденото и да си признае че не става за политик.

199

öil pest

преди 15 години

на жена му е счупен лакътя.как може да се счупи лакътслед като седи облегната на седалката и е завързана с предпазен колан.не е възможно.по всяка вероятност главата е била надвесена над скута муи лакътя е бил насочен напред така че е понесъл удар от сблъсъка.какво ли са правили двамата за да изхвръкнат от шосето.или са карали много бързо.каквото и да е няма да разберем.едно е сигурно обаче че е по собственна вина.добре е че няма други пострадали.

198

SS

преди 15 години

195 - ти да не си от селото на Георги Димитров, Катунци, сега Ковачевци, а и кой още беше от това селоо.....хм.....кой кой......а! Агент Гоце, нашия президент:))))))

197

Debora

преди 15 години

Ne barkaite carete s Bogovete ! Te niamat nishto obshto. V edin ot sedemte Boji zapovedi dadeni na Noi pishe" Ne obogotvoriavai materiata" Sashtata zapoved se povtaria i v desette Boji zapovedi dadeni na Moisei!

196

Адолф

преди 15 години

193 ,дано жена ти роди кенгуру и да не можете да го стигнете да го нахраните:)))))))