153

Анонимен

преди 1 година

Зеленски каза....Украйна писа......тотолна пропаганда и лъжи,през комунизма нямаше такава пропаганда каквато е в сегашни дни.Спрете се малко,излагате се вече!

152

Анонимен

преди 1 година

Това е вражеска пропаганда, ягитяция и дезинформация. Руският солдат не се предава той се бие до нассиране за Путин.

151

Анонимен

преди 1 година

Последния комунистически диктатор си тръгва така както е дошъл.С кръв и насилие.Почеркът е един и същ.Но хората са различни във времето.Товя не е Европа на 19 век.Минали са много режими и диктатури.Путин и неговата страна е отминаваща епоха.На противопоставяне.На всяване на страх .На омраза към ближния като теб.На ,,избраните" народи.

150

До Христо Христов

преди 1 година

A аз искам да видя дебелите мазни шкембелии, които всеки ден "работят" писане на дезинформация и Кремълска пропаганда, цинично арогантни към всичко различно от тяхната псевдо истина , безсрамно заработващи от иначе срамното си лишено от всякакво достойнство поприще по 4 хил на месец, вързани на колци на площада, за да може всеки да мине и види жалките им мизерни лица.

149

Анонимен

преди 1 година

В САЩ започва гражданска война.

148

Анонимен

преди 1 година

Комунизмът изпревари времето си. Ретрограден е капитализмът, на него му мина времето, но нещастни слагащи като вас още не го знаят.

147

Христо Христов

преди 1 година

Искам да видя умните и красивите като обявят мобилизацията у нас.

146

Анонимен

преди 1 година

Това в ЕС не е демокрация, а някаква форма на бюрократичен тоталитаризъм. Това в ЕС е някаква абсолютна перверзия и единственото перверзно време, с което мога да го сравня, е падането на Рим и Византия, последната под Османска власт. Хубавото е, че отслабвайки натиска над останалата част от света, Африка, Азия и Южна Америка можаха да си поемат свободно въздух.

145

Анонимен

преди 1 година

Спомнете параноята на Бойко Методиев Борисоф.И него го тресеше страха от народно въстание.Излезе и прокурорска проверка.Лично Гешеф обяви заплахата от възстание и преврат.Това са жалки комунистически отломки на нашето минало.

144

сергееФф кривоглед

преди 1 година

"Абе вие какво хубаво видяхте от капитализма в България след 10......" ли си?

143

Анонимен

преди 1 година

Истерията обхванала Хитлер е същата каквато тресе диктатора Путин.Заплаха от външни врагове.Ъази същата параноя тресе и Северна Корея.Това е болестта последен етап диктатура.Спомнете си последните години правителството на Бойко Методиев Борисоф.Обвинения за външно вмешателства.И опит за повдигане на възстаное в БГ прокуратурата Гешеф.

142

Анонимен

преди 1 година

Абе вие какво хубаво видяхте от капитализма в България след 10 ноември? Защо на Украйна да и бъде хубаво след войната? Всички го сгрибаме, ще го сгрибат и те.

141

Анонимен

преди 1 година

Сравнение с милионите украинци, които избягаха от окрайната, а да не говорим за жертвите им сред военните в Артьомовск... Евтина ви е пропагандата.

140

Анонимен

преди 1 година

Руската пропаганда облъчва населението с външна заплаха.Същото е в Северна Корея Заплаха,заплаха.Ракети, военни маршове.Вср същото е с всички диктаторски режими.Сърах от външен враг който иска да превземе страната им.

139

Русняко

преди 1 година

Егати и тъпата редакция 6500 руснаци са се предали ама така де несъсе предали това се казва тепа пропаганда

138

Анонимен

преди 1 година

Тази война се потретва: Наполеон, Хитлер, Лейн:война ЗА РЕСУРСИТЕ НА РУСИЯ. Европа е гадост, с която мюсюлманите ще приключат до 50 години.

137

Конфуции

преди 1 година

Това е доста добра идея, да им пускат и мобилни телефони с предплатени услуги по въздуха, да могат да се обаждат. Това с мобилизацията е гадна работа - искаш не искаш - пращат те за пушечно месо догато други хора си карат яхтичките и лъскавите коли из чужбина.

136

Анонимен

преди 1 година

Руснаците казват....,,Тази война не е наша".Никой няма усещането , че спасява Русия.В руската пропаганда присъства единственото ,,история".Същото, с което облъчват нашите съседи македонците .За победа на някаква ,,история".Не уточняват с коя.На монголите и Чингис хан ли?

135

Анонимен

преди 1 година

Най-хубавото е, че ЕС ще е на колене пред САЩ независимо от изхода на тази война. Ще се радвам да се видя Германия на колене. От тази нация излиза само фашизъм. Русия повторя кармично грешките си в отношенията си с Германия и плаща с кръвта на мъжете си.

134

Анонимен

преди 1 година

Какво им е справедливото на американците? Икономически неоколониалисти със цяла шайка трансконтинентални компании за да намажат и другите западни кучета.