10

Къде си бате

преди 1 година

А ШЕНГЕН когато цъфнат налъмите......................

9

Анонимен

преди 1 година

Пълен хаос! Вчера една друга овца от ЕК каза точно обратното. Да напускаме потъващия кораб, докато е време.

8

Евопеец

преди 1 година

Тая отдавна не беше се показвал с някоя нова тъпотия, кви пари кви 5 лв . Всичко или се окраде или се даде на Украйна ние проблем нямаме в България дори мигрантите не искат да останат проблема си е техен да са оправят от нас квото зависи ще го направи ще откраднем още някой милион от Европа и това е .

7

Анонимен

преди 1 година

Ако желаят, холадци, австрийци могат да пратят и техни гранничари на гранницата. Помощ нашите няма да откажат, но да знаят че е опасно. Има убити служители в униформа.

6

Анонимен

преди 1 година

Тая е по-зле в главата и от Кирето

5

Анонимен

преди 1 година

ПАК СЕ АКТИВИИРАЛ ТРОЛЯКА! ПИШИ,Ч Е НАЦИОНАЛИЗИРАМЕ ЛУКОЙЛ И РУБЛИТЕ СПИРАТ!

4

Анонимен

преди 1 година

АБЕ ТАЯ ВИДЯ,Ч Е ЩЕ ИМА БОЙКОТ НА БГ И РУМЪНИЯ ТОЧНО В ТОЯ КРИТИЧЕН ПЕРИОД И СЕ ПРИСЕТИ ЗА НАС! А ТРЯБВА САМИ ДА СЕ ПОГРИЖИМ ЗА ГРАНИЦИТЕ СИ! ВОЙНИЦИ С КАЛАШНИЦИ НА БРАЗДАТА И СЕ СТРЕЛЯ НА МЕСО ПО НАРУШИТЕЛИТЕ! ТОВА СИ Е ПРАВО НА ВСЯКА ДЪРЖАВА! НЯМА ДА НИ ТРЯБВА "УКРЕПВАНЕ", ОГРАДИ, ГЛУПОСТИ!

3

Анонимен

преди 1 година

Много хитро- то е ясно кои желаят- богатите! У нас тия мигранти изобщо не остават или в Румъния и Унгария... Австрийците и холандците сега ще накарат пак немците да плащат за оградата! Немците вадят едни пари и ние влизаме у шенгеня! Просто било! Ей умното си е умно!

2

хаха

преди 1 година

Я да видим сега кой ще се съгласи да ни помогне. Вярно, че не сме толкова атрактивни като Наркомански, на който пратих милиарди, но пък уж сме ЧЛЕН на ЕС.

1

Анонимен

преди 1 година

Еесовската Зона: Да се насочат откраднатите от Русия средства за обогатяване на киевския режим.